یکشنبه 18 آذر 1403 , 16:37




در گفت و گو با مشاور کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تشریح شد
تشکیل کارگروه بهروز رسانی قوانین ایثارگری با مشارکت مجلس و بنیاد شهید
دوستان ایثارگر، هم از طریق تشکلهای ایثارگری و هم از طریق نمایندگان ایثارگر حوزه انتخابیه خود پیشنهادات و طرحهای ایثارگری خود را به کارگروه ارسال کنند....
فاش نیوز - کارگروه بهروز رسانی قانون جامع خدماترسانی ایثارگران با هدف بازبینی، تجمیع و اصلاح قوانین ایثارگری با مشارکت مجلس در بنیاد شهید تشکیل شد.
به گزارش خبرنگار ما از مجلس شورای اسلامی، "یاوند عباسی" مشاور کمیسیون اجتماعی در امور ایثارگران با اعلام این مطلب اظهار داشت: براساس جز (۲) بند "ب" ماده۳۱برنامه هفتم توسعه کشورقوانین مربوط به ایثارگران باید بازبینی، تجمیع و اصلاح شود.
وی گفت: در این راستا بنیاد شهید و امور ایثارگران یک کارگروه به نام کارگروه حقوقی تشکیل داده است که در این کارگروه، قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مبنای کار قرار گرفته و ماده به ماده و تبصره به تبصره بحث و بررسی میشود.
مشاور کمبسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در امور ایثارگران با بیان این که در این کارگروه هم کار تجمیعی و هم کار اصلاحی انجام میشود متذکر شد: این کارگروه تاکنون جلساتی را برگزار و بنده به عنوان مشاور امور ایثارگران کمیسیون اجتماعی در آن حضور دارم.
فعال مسائل ایثارگری در مجلس شورای اسلامی اصافه کرد: نمایندگان سازمانهای مردمنهاد نیز در این کارگروه حضور دارند. همچنین نمایندگانی از معاونت امور قوانین، مرکز پژوهشهای مجلس و معاونت حقوقی بنیاد شهید در این کارگروه حضور فعال دارند.
دستیار رییس گروه تخصصی ایثارگران در کمبسیون اجتماعی با اشاره به قانون برنامه هفتم توسعه کشور یادآور شد: بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه، به بنیاد شهید و امور ایثارگران در این خصوص یک سال مهلت داده شده است و این مهلت از زمان تصویب و ابلاغ قانون محاسبه میشود که در این راستا، دولت یک سال فرصت دارد در قالب لایحه ای نسبت به این موضوع اقدام کند. البته قانون برنامه هفتم توسعه چند ماهیست که ابلاغ شده است.
یاوند عباسی مشاور کمیسیون اجتماعی در امور ایثارگران مجلس شورای اسلامی در خصوص خروجی جلسات کارگروه بهروز رسانی قوانین ایثارگری خاطرنشان کرد: با جدیت و تعهدی که در بین اعضا و مسئولان بنیاد شهید برای اصلاح و بهروز رسانی قوانین ایثارگری وجود دارد، اگر کار به همین شکل ادامه پیدا کند، بهنظر میرسد ظرف یکی دو ماه آینده کار بررسی به پایان خواهد رسید.
یاوند عباسی در ادامه تصریح کرد: پس از آن خروجی جلسات کارگروه بهروز رسانی قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران و سایر قوانین ایثارگری به دولت ارسال و در کمیسیونهای مرتبط دولت چهاردهم بررسی میشود که مدت زمان رسیدگی آن نامشخص است.
مشاور کمیسیون اجتماعی با بیان اینکه از زمان ابلاغ قانون برنامه هفتم تا یک سال فرصت باقی است افزود: البته در این چارچوب آقای رحماندوست رییس کارگروه تخصصی ایثارگران در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به طور مرتب در حال دریافت پیشنهادات عزیزان ایثارگر است.
عباسی ادامه داد: در این چارچوب پیشنهاد بنده این است که دوستان ایثارگر، هم از طریق تشکلهای ایثارگری و هم از طریق نمایندگان ایثارگر حوزه انتخابیه خود پیشنهادات و طرحهای ایثارگری خود را به کارگروه ارسال کنند. البته این طرحها و پیشنهادات نباید احساسی و خارج از عدالت و ظرفیت کشور باشد، بلکه باید اصولی و همراه با ادبیات قانونی باشد.
مشاور کمیسیون اجتماعی مجلس در امور ایثارگران در پایان با بیان اینکه هر چند ما نمیتوانیم انتظار این را داشته باشیم که عزیزان ایثارگر قانوننویسی کنند اما معمولا تشکلهای ایثارگری به شکلی که امروزه مسایل ایثارگران را پیگیری میکنند، با ادبیات حقوقی آشنا شدهاند. بنابر این اگر از این طریق اقدام کنند و قالب طرحها و پیشنهادات حقوقی و مناسب باشد و از لحاظ محتوایی نیز نیاز ایثارگران در آن لحاظ شده باشد میتواند مورد استقبال کمیسیون اجتماعی، تلفیق و فراکسیون ایثارگران قرار بگیرد.
|| معرفی
بی اعتنایی مجلس و دولت نشون میده چقدر به فکر ایثارگرانید !!!! مثلا قرار بود قبل از دی بررسی شود ؟ اصلا خبری نیست ، ، کامل سر ایثارگران را کلاه گذاشتید کلاه گشادی هم گذاشتید بیچاره فرزندای جانبازی که این مدت منتظر بودند ، بیکار شدند یا طرحشان تمام شد چند ساله که از این قانون گذشته ؟؟ شماها به فکر مایی؟ !
صحبت بکنن که ی خانواد 4نفره باحقوق 6تومنی زندگی کنه
من که پسرم وهم دخترم هنوز ازدواج نکردن پسرم 36سالش بابا لااقل کاری بکنید این بچه ازدواج کنن
فقط الکی وعده می دهند اینو در نظربکیرد اون دنیایی هستش



