شناسه خبر : 115280
سه شنبه 20 آذر 1403 , 15:49
اشتراک گذاری در :

کریمی: ضرورت تبدیل یادمان‌های شهدا به قطب فرهنگی جامعه/ یادمان‌ها سامان می‌یابند

فاش نیوز - مدیر امور مناطق موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس یادمان‌های شهدا را قطب‌های فرهنگی جامعه دانست و گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، بزودی مدیریت یادمان‌ها انسجام پیدا کرده و برای رفع مشکلات آنها اقدام می‌شود.

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، اصحاب کریمی مدیر امور مناطق موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس امروز در اولین همایش مدیران یادمان‌های کل استان تهران که در محل این موزه برگزار شد، اظهار داشت: در هر منطقه از مناطق ۲۲گانه شهر تهران یک تن مسئولیت و مدیریت یادمان آن منطقه زا بر عهده دارد که ان‌شاءالله بزودی جلساتی منظم را با حضور این عزیزان برای رفع مشکلات و محدودیت‌های موجود یادمان‌ها برگزار و به مدیران کمک خواهیم کرد.

ضرورت تبدیل یادمان‌های شهدا به قطب فرهنگی جامعه/ یادمان‌ها سامان می‌یابند

مدیر امور مناطق موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده با شروع جلسات هماهنگی به صورت منظم و دقیق به بررسی جز به جز مشکلات و معضلات یادمان‌ها پرداخته و برای رفع آنها تدابیر لازم را اندیشه خواهیم کرد.

کریمی افزود: هدف از ایجاد یادمان‌ها در سراسر کشور با محوریت این فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی است که «شهدا امامزادگان عشقند»؛ از این‌رو یادمان‌ها کانونی از برکت و معنویت برای جامعه هستند که می‌توانند برای تقویت روحیه امید و نشاط مردم موثر باشند.

مدیر امور مناطق موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس خاطرنشان کرد: برخی یادمان‌ها به دلیل ارتباطات و فعالیت‌های قوی فرهنگی و اجتماعی بیشتر شناخته شده هستند که این باید در مورد سایر یادمان‌ها نیز مورد توجه قرارگیرد تا مردم نسبت به یادمان‌های اطراف خود و برنامه‌های آنها شناخت و اطلاع پیدا کنند.

وی تصریح کرد: ما به عنوان خادمان شهدا باید این نکته را مد نظر داشته باشیم که مدیریت کار شهدا در دست خود آنهاست و حالا که این توفیق نصیب ما شده باید قدر دانسته و اهتمام بیشتری برای خدمت در یادمان‌ها نشان دهیم چرا که معتقدم اگر مرتکب اهمال یا سستی شویم، خودمان لنگ می‌مانیم و مسیر شهدا بی یاور نخواهد ماند.

کریمی بیان داشت: البته دست‌اندرکاران خدمت به شهدا بی‌شائبه و مجاهدانه در حال تلاش و فعالیت هستند که یک نمونه زحمات آنها برگزاری آن مراسم باشکوه تشییع شهدا در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) بود که عقبه آن رویداد عظیم، کوهی از تلاش و مجاهدت و برنامه‌ریزی بود که جای تقدیر و تشکر دارد.

مدیر امور مناطق موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: معتقدم در مسیر خدمت به شهدا نباید منتظر روندهای سازمانی و ابلاغی یا تخصیص بودجه‌های خاص باشیم؛ بلکه با کار جهادی، فرهنگی و قلبی باید با مشارکت دادن مردم در امور یادمان‌ها، این اماکن متبرک را به قطب‌های فرهنگی کشور تبدیل کنیم تا گامی مهم و اثرگذار در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برداشته باشیم.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi