شناسه خبر : 115570
پنجشنبه 06 دي 1403 , 13:31
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت

عیادت رئیس اداره ایثارگران خراسان رضوی از مادر شهید «امید پارداد»

فاش نیوز - سرهنگ محمدی در عیادت از مادر شهید مدافع وطن «امید پارداد» که در بستر بیماری است در جریان روند درمان این مادر شهید قرار گرفت.

به گزارش دفاع‌پرس، به مناسبت ولادت حضرت صدیقه طاهره سلام‌الله‌علیها، سرهنگ «احمد محمدی» رئیس اداره ایثارگران فرمانده انتظامی خراسان رضوی به‌همراه «مهری میرزاپور» معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه یک مشهد به نمایندگی از «صدیقه خدیوی» سرپرست بنیاد شهید خراسان رضوی، با حضور در منزل شهید مرزبانی «امید پارداد» با «زهره‌سادات موسوی مشهدی» مادر این شهید والامقام که در بستر بیماری است دیدار کرد و در جریان روند درمان این مادر شهید قرار گرفت.

رئیس اداره ایثارگران فرمانده انتظامی خراسان رضوی از مادر شهید «امید پارداد» عیادت کرد

مهری میرزاپور در این دیدار اظهار داشت: والدین معظم شهدا حق بزرگی بر گردن همه مردم و نظام اسلامی دارند و خدمت به آنان وظیفه اصلی و غیرقابل انکار ماست.

وی افزود: مادران شهدا نعمتی بزرگ برای ملت ایران هستند؛ بر همین اساس حفظ حرمت و جایگاه آنان و خدمت‌رسانی شایسته به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران ضروری است.

در ادامه سرهنگ احمد محمدی بیان داشت: در زمینه امور درمانی خانواده‌های شهدا و ایثارگران هرآن چه در توان داریم انجام خواهیم داد چراکه حفظ سلامت این بزرگواران برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد و برای حفظ این سرمایه‌های ارزشمند نظام نباید کوتاهی کرد.

«امید پارداد» جمعی هنگ مرزی سراوان سوم آبان ۱۳۹۲ به همراه جمعی از همرزمانش در حمله ناجوانمردانه گروهک تروریستی جیش‌الظلم به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi