شناسه خبر : 116405
سه شنبه 16 بهمن 1403 , 17:14
اشتراک گذاری در :

قالیباف: دولت لایحه جامع ایثارگران را تقدیم مجلس کند

بر اساس بند(ت) ماده (۳۱) قانون برنامه هفتم در ارتباط با اجرای کامل قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگرانمان، دولت مکلف است که در سال اول برنامه لایحه جامع را برای ایثارگران و جانبازان عزیز...

فاش نیوز - رئیس مجلس شورای اسلامی  با بیان این که دولت مکلف است لایحه جامع ایثارگران را در سال اول اجرای برنامه هفتم توسعه به مجلس ارائه کند، از دولت خواست لایحه جامع ایثارگران را به مجلس تقدیم کند.

به گزارش خبرنگار ما از مجلس شورای اسلامی، محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور جلسه علنی امروز سه‌شنبه(۱۶بهمن) ایام خجسته شعبانیه ولادت امام حسین(ع)، امام سجاد(ع) و حضرت عباس و روز جانباز را به جانبازان و ایثارگران میهن اسلامی تبریک و تهنیت گفت.

رییس قوه مقننه در ادامه سخنان خود با اشاره به قانون برنامه هفتم توسعه کشور اظهار داشت: بر اساس بند "ت" ماده ۳۱ قانون برنامه هفتم، دولت مکلف است در سال اول برنامه، لایحه جامع را برای ایثارگران و جانبازان عزیز تقدیم مجلس کند. همین جا لازم است نکته‌ای را به عزیزانمان در دولت عرض کنم که بر اساس بند(ت) ماده (31) قانون برنامه هفتم در ارتباط با اجرای کامل قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگرانمان، دولت مکلف است که در سال اول برنامه لایحه جامع را برای ایثارگران و جانبازان عزیز را به مجلس تقدیم کند.

رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به ماه‌های پایانی سال جاری بیان کرد: ما در ماه‌های آخر سال هستیم و در مجلس آماده‌ایم که به دولت کمک کنیم و ضمن این کمک و اعلام همکاری ان‌شاءالله دولت در وقت مقرر خود این لایحه را ارائه دهد که این توقع به حق و وظیفه قانونی که هست، انجام شود.

محمدباقر قالیباف، رییس دوازدهمین دوره قانونگذاری کشور با بیان این که باز هم به ایثارگران و جانبازان عزیز کشور عرض تبریک و تهنیت داریم تأکید کرد: ان‌شاءالله پیگیر این موضوع در مجلس شورای اسلامی خواهیم بود.

|| معرفی

اینستاگرام
حق بازنشستگان تامین اجتماعی را بدهید امروز چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ هست لطفا بنویسید چرا سازمان تأمین اجتماعی، تاکنون مابه‌التفاوت افزایش همسان‌سازی بازنشستگان در ۷ ماه اول سال جاری را پرداخت نکرده است؟ کاربر محترم ، پاسخ شما به این نظر با موفقیت دریافت شد.
سوال بنده این است که نماینده مردم نسیم شهر بهارستان جاده تهران ساوه در مجلس چه چکار می کند؟ متأسفانه تاکنون هیچ کاری و اقدامی برای حل مشکلات مردم این منطقه و به ویژه برای بازنشستگان تامین اجتماعی ساکنان نسیم شهر بهارستان نکرده است.
سازمان تأمین اجتماعی از سال 1399 تاکنون بیش از 40 میلیون تومان به طور علنی و آشکار از حقوق و مزایای بنده را دزدی کرده است. بنده بیش از999 هزار بار هم در رسانه ها اعتراض کرده ام.
و بارها هم با مدارک مستدات در دیوان عدالت اداری شکایت کرده ام ولی اما متأسفانه دیوان عدالت اداری رسیدگی قانونی نکرده است و به بهانه های مختلف شکایت بنده را رد می کند چرا؟
و دولتمردان، مسئولان، نمایندگان مجلس هم سکوت اختیار کرده اند چرا؟
بازنشسته تامین اجتماعی

از کدام بانک دوسه‌روزه وام بگیریم؟
وام فوری، وامی است که بانک‌ها در شرایط خاص و در زمان کوتاهی (۲ تا ۳ روز کاری) به متقاضیان پرداخت می‌کنند.

کدام وام ها بدون ضامن هستند؟
بعد از 36 ماه و 17 روز است که متاسفانه هنوز موفق به دریافت وام 100 میلیون تومانی بدون ضامن نشده‌ام و هیچ مسئولی هم در‌این‌باره پاسخگو نیست.
بازنشسته مخابرات منطقه تهران از نسیم شهر بهارستان جاده تهران ساوه
موضوع در مورد پرداخت عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی، بازنشستگان کشوری، بازنشستگان لشکری و نیروهای مسلح
متأسفانه در کشورمان به اصطلاح اسلامی قانون و عدالت رعایت نمی شود چرا؟
کسانی که بیش از 10، 20 و 25 سال حق بیمه پرداخت کردند در سال 1402 مبلغ 2 میلیون و 500 هزارتومان عیدی دریافت کردند.
کسانی که هم 30 و 35 سال حق بیمه پرداخت کردند در سال 1402 مبلغ 2 میلیون و 500 هزارتومان عیدی دریافت کردند چرا؟
کاربر محترم ، پاسخ شما به این نظر با موفقیت دریافت شد.

۰۹:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
و این در حالی است که بنده در سال ها 63، 64 و 65 و 29 ماه در منطقه غرب کشوردر سپاه خدمت کردم
و از سال 1366 تاکنون هم هیچ مزایای، وام و... تاکنون به بنده ندادن
در ضمن ایثار گر و هم جانباز هستم.

قانون مربوط به پرداخت حق بازنشستگان از مناطق جنگی اجرا شود
استفساریه ماده 112 درباره حق بازنشستگان از مناطق جنگی اجرا نمی شود و دولت به بهانه بار مالی آن را اجرا نمی کند. حق این قشر در حال تضییع شدن است.
این استفساریه در مجلس تصویب شد منتها اجرا نمی شود با وجودی که که بار مالی چندانی هم ندارد.
مجلس شورای اسلامی متأسفانه از سال 1359 تاکنون به تعهدات خود در قبال رزمندگان، ایثارگران و هم جانبازان به‌خوبی عمل نکرده‌است چرا؟
حق بازنشستگان تامین اجتماعی را بدهید امروز پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ هست لطفا بنویسید چرا سازمان تأمین اجتماعی، تاکنون مابه‌التفاوت افزایش همسان‌سازی بازنشستگان در ۷ ماه اول سال جاری را پرداخت نکرده است؟ کاربر محترم ، پاسخ شما به این نظر با موفقیت دریافت شد.


قانون و عدالت را رعایت کنید
در سال 1402 کارگران و برخی کارمندان 16 میلیون و 500 هزار تومان عیدی دریافت کردند ولی اما متاسفانه بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی 2 میلیون 500 هزار تومان دریافت کرده اند آیا این عدالت است آیا این بی قانونی و بی عدالتی نیست.
دولت به‌ جای حمایت زیر پای بازنشستگان تامین اجتماعی را خالی می‌کند/ هیچ کمکی به بازنشستگان تامین اجتماعی توسط دولت نمی‌شود
دولت به جای حمایت از بازنشستگان تامین اجتماعی زیر پای آنان را خالی می‌کند
دولت هیچ نوع کمکی به بازنشستگان تامین اجتماعی نمی‌کند.
بازنشستگان تامین اجتماعی در شرایط معیشتی خوبی قرار ندارند و تأمین هزینه‌های زندگی برای آن‌ها بسیار سخت شده است.
دولت تنها به پولداران و سرمایه‌داران کمک می‌کند.
حق بازنشستگان تامین اجتماعی را بدهید امروز پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ هست لطفا بنویسید چرا سازمان تأمین اجتماعی، تاکنون مابه‌التفاوت افزایش همسان‌سازی بازنشستگان در ۷ ماه اول سال جاری را پرداخت نکرده است؟ کاربر محترم ، پاسخ شما به این نظر با موفقیت دریافت شد.
بیش از 45 سال از انقلاب گذشته است ولی اما متأسفانه عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1392 با 30 الی 35 سال سابقه کار و پرداخت حق بیمه مبلغ 2 میلیون و 500 هزار تومان است چرا؟
دولت، مدیران، مسئولان و نمایندگان مجلس 100 درصد فقط عامل اصلی مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته ها، مردم و کشور بودن و هستند و نه تحریم های آمریکا و اروپا
مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته ها، مردم و کشور هیچ ارتباطی و ربطی به تحریم های آمریکا و اروپا ندارد و از سال 1392 تاکنون هم نداشته است.
بعد از 36 ماه و 20 روز است که متاسفانه هنوز موفق به دریافت وام 100 میلیون تومانی بدون ضامن نشده‌ام و هیچ مسئولی هم در‌این‌باره پاسخگو نیست.
به بانک مرکزی و هم دیوان شکایت کردم نتیجه نگرفتم
بازنشسته مخابرات منطقه تهران از نسیم شهر بهارستان جاده تهران ساوه
برای شکایت به کجا مراجعه کنم قانون برای شکایت کردن وجود دارد، اما اجرا نمی‌شود. قانون برای اعتراض کردن وجود دارد، اما اجرا نمی‌شود.
در ضمن ایثارگر و هم جانباز هستم ولی اما امتأسفانه هیچ ارزش قائل نمی شوند چرا؟

عملکرد قالیباف متأسفانه در این مدت 7 سال به نفع کارمندان، کارگران، بازنشسته ها، مردم و کشور نبوده است.

دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس باید در داخل کشور بدنبال حل مشکل مردم باشند و نه مذاکره، گفت وگو
ایران از سال 1392 الی 1394 هزاران بار آمریکا، کشورهای اروپایی، روسیه، چین، ژاپن در مورد صلح آمیز هسته ای و هم لغو تحریم ها مذاکره کرده است ولی اما متآسفانه نه تنها که مشکل ایران با آمریکا و هم اروپا حل وفصل نشده است و متأسفانه مشکل ایران با آمریکا و هم اروپا بیشتر شده است.
پیگیری حقوقی و بین‌المللی پرونده ترور «شهید سلیمانی» به کجا رسید؟
سرانجام دادگاه رسیدگی به پرونده ترور سردار سلیمانی چه شد؟
ترامپ قاتل شهید سلیمانی است و باید در دادگاه لاهه محاکمه شود.
ترامپ قاتل شهید سلیمانی است و متآسفانه ایران، عراق، هر دو از 13 دی ماه سال 1398 تاکنون جنایت ترامپ کوتاهی کردند و هنوز هم کوتاهی می کنند.


بی توجهی دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس عامل اصلی مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته ها، مردم و کشور بوده است و نه تحریم ها آمریکا و اروپا

مذاکره با آمریکا هیچ فایده‌ای ندارد/ نباید برای حل مشکلات اقتصادی عزت مردم ایران را زیر سوال ببریم
مشکل ایران با آمریکا با مذاکره حل نمی‌شود/ ایالات متحده پای تعهداتش نمی‌ایستد
درپاسخ به فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت
و این در حالی است که کشورهای اروپایی از سال 2015 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکردند.
اروپا از سال 1394 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکرده است.
پس عملکرد ایران از سال 1394 تاکنون در برجام غلط و اشتباه بوده است.


مشکل ایران با آمریکا و هم اروپا با مذاکره حل نمی‌شود هزینه کردن برای مذاکره و هم توافق هسته ای برجام خیانت به مردم و کشور است.
عملکرد ایران از سال 1392 تاکنون در مذاکره غلط و اشتباه بوده است.
عملکرد ایران از سال 1394 تاکنون در توافق هسته ای برجام غلط و اشتباه بوده است.
مشکل ایران با آمریکا با مذاکره حل نمی‌شود.
مشکل ایران با اروپا با مذاکره حل نمی‌شود.
مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی را حل نمی‌کند.
مذاکره با اروپا هیچ مشکلی را حل نمی‌کند.
راه حل مشکلات داخلی است. دولت باید در داخل کشور بدنبال حل مشکل مردم و کشور باشند و نه در اروپا، دوحه و عمان
راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان می‌دهد ملت ایران در برابر هرگونه تجاوز، مقاوم ایستاده‌ است

سلام
واریز مبلغ بن خواربار وسایر رفاهیات بازنشستگان مخابرات که سال ها 1401 و 1402 بر اساس جدول زمانبندی از 23 دی ماه تا 30 دی ماه واریز شود پس چه شد !!!
امروز شنبه 20 بهمن ماه 1403 است که متاسفانه تا کنون واریز نشده است ؟؟
لایحه بدید تبدیل وضعیتها دائمی و ماندگار شود . فوری فوری فوری فورییییییییییییییییییی فرزندان .ایثارگر طرحی علوم پزشکی منتظر هستند. ما با تبعیض در این قانون مخالفیم . قانون را برگردانید #######
و این در حالی است که قیمت سیب زمینی به دلار، تحریم های آمریکا و اروپا هیچ ارتباطی و ربطی ندارد و تاکنون هم نداشته است.
وزیر جهاد کشاورزی، دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس عامل اصلی افزایش قیمت سیب‌زمینی بودن و هستند.


همسرم در بیمارستان امام زمان اسلامشهر عمل شده است مبلغ ۱۸ میلیون تومان بیمه تکمیلی داده است و مبلغ ۵ میلیون تومان خودم پرداخت کردم ولی متأسفانه کارگزاری رسمی سازمان تامین اجتماعی شماره ۱۴۲ اسلامشهر از بهمن ماه سال ۱۴۰۲ هزینه را که در بیمارستان پرداخت کردم را نمی دهد چرا؟
سازمان تامین اجتماعی اسلامشهر می گوید بیمارستان دولتی است سوال بنده این است که اگر بیمارستان دولتی است پس چرا بیمارستان امام زمان اسلامشهر از بیمه تکمیلی و هم از بنده پول گرفته است.
و این در حالی است که بیمارستان امام زمان اسلامشهر خصوصی است و نه دولتی
بازنشسته تامین اجتماعی
و کسی هم جوابگو نیست
در ضمن ایثارگر هم هستم
امیدوار بود آدمی به خیر کسان
مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان
زنده باد دلاور بعد از گذشت سه دهه از دفاع مقدس دیگر جانبازی از قافله زنده مانده، که شما دست بکار شدی
دو صد گفته ،چون نیم کردار نیست به وا ا...
مذاکره ایران با اروپا و... از سال 1392 تاکنون هیچ فایده ای، نتیجه ای، سودی و ارزشی برای مردم و کشور نداشته است.
ترامپ جنایتکار است.
ترامپ در فرودگاه بین المللی بغداد ترور سردار سلیمانی و... مرتکب جنایت جنگی و جنایت ضد علیه بشریت شده است و باید دادگاه دیوان بین المللی محاکمه شود.

ایران درباره سخنان دونالد ترامپ به شورای امنیت نامه اعتراضی نوشت/ و این در حالی است که شورای امنیت سازمان ملل خودش شریک جرم جنایت های ترامپ جنایتکار و هم آمریکایی ها جنایتکار بوده است.

نامه ایران به شورای امنیت سازمان ملل در خصوص اظهارات ضد ایرانی ترامپ/ و این در حالی است که شورای امنیت سازمان ملل خودش شریک جرم جنایت های ترامپ جنایتکار و هم آمریکایی ها جنایتکار بوده است.



ایران اگر به ساخت سلاح هسته‌ای نزدیک می‌شود هیچ ارتباطی و ربطی گدعون ساعر، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی جنایتکار ندارد.


در این مدت 14 ماه و 22 روز در 15 بهمن 1403 برای بنده فقط مبلغ 1 میلیون و 700 هزار تومان کمک هزینه خوار بار واریز کردن.
شرم آور و تاسف بار است که فیش کمک هزینه خواربار بنده از آبان ماه سال 1402 تاکنون صفر!
و متأسفانه هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟
بازنشسته مخابرات منطقه تهران

امروز دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ هست که سیب زمینی ۱۰۰ هزار تومان شده است! که دلیل اصلی گرانی سیب‌زمینی به خاطر صادرات به کشورهای منطقه بوده است و نه کاهش تولید وزیر جهاد کشاورزی، بخش خصوصی، دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس عامل اصلی افزایش قیمت سیب‌زمینی و... بودن و هستند و نه تحریم های آمریکا و کشورهای اروپایی

عراقچی: آماده مذاکره با سه کشور اروپایی هستیم/ پس متأسفانه عراقچی خیانتکار از سال 1392 تاکنون در مورد مذاکره درس عبرت نگرفته است و باز به دنبال مذاکره با خیانتکاران و جنایتکاران است.

۱۸:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۳۰

و ما هم 3 گزینه داریم
1 - ساخت بمب اتمی
2 - نابودی رژیم صهیونیستی
3 - نابودی همه پایگاه های آمریکا در منطقه



مجلس شورای اسلامی متأسفانه از سال 1359 تاکنون به تعهدات خود در قبال رزمندگان، ایثارگران و برخی جانبازان هم به‌خوبی عمل نکرده‌است چرا؟

دولتمردان، مسئولان و مجلس شورای اسلامی متأسفانه از سال 1359 تاکنون به تعهدات خود در قبال رزمندگان، ایثارگران و برخی جانبازان هم به‌خوبی عمل نکرده اند چرا؟
با سلام.

من ایثارگر و هم جانباز هستم ۲۷ ماه جبهه دارم وبازنشسته تامین اجتماعی هستم و اسفند ماه سال ۹۵ هم بازنشته شدم ولی فوقالعاده ایثارگری تا به حال به بنده پرداخت نشده من چگونه اقدام کنم
بسیاری از مشکلات اقتصادی ربطی به اقدامات آمریکا و ترامپ ندارد.
بسیاری از مشکلات اقتصادی ربطی به اقدامات اروپا ندارد.

پرداخت مانده رفاهیت مناسبتی سال 1401 و 1402 در سایت مخابرات ما در تاریخ 14 بهمن ماه سال 1403 درج شده است ولی اما متأسفانه هنوز هم از پرداخت آن هیچ خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جمعی از بازنشستگان مخابرات استان تهران
کاربر محترم ، پاسخ شما به این نظر با موفقیت دریافت شد.
آقای علیرضا زندیان، عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس
بازنشستگان تآمین اجتماعی هم تاکنون اولویت دولت نبوده و نیست چون به خاطر که ما هر روز در رسانه ها شکایت و اعتراض می کنیم و متأسفانه هیچ کسی هم از سال 1392 تاکنون هم در دولت پاسخگو و جوابگو نبوده است چرا؟
از سایت محترم ، نواندیش، بولتن نیوز، فاش نیوز و سایر رسانه ها تقاضا دارم که مشکل بنده را به طور رسمی رسانه ای کنید. مورد کم کردن حقوق و سایر مزایا در حکم بازنشستگی سالانه سالها 1399، 1400، 1401 و 1402 و هم کم مبلغ 14,310,821 ریال از حقوق و مزایا بنده از اسفند ماه سال 1402، فروردین، اردیبهشت و خرداد ماه سال 1403 یک نوع دزدی علنی و آشکار از حقوق و مزایا بنده است درخواست رسیدگی دارم. در ضمن ایثارگر و هم جانبار هستم ولی اما متأسفانه هیچ ارزشی قائل نمی شوند چرا؟
دادن حق ایثارگری به بازنشستگان دارای خدمت در مناطق جنگی
باسلام و عرض ادب .باتوجه به اینکه حق ایثارگری بازنشستگان از سوی مجلس و دولت تصویب شد
سوال اینجاست که پس چرا سازمان تأمین اجتماعی عمل و اجرا نکرده است و هنوز هم عمل و اجرا نمی کند.


سلام علیکم

بر اساس ماده 56 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران (اصلاحی 14ˏ12ˏ1395)ـ صد درصد (100 %) حقوق و فوق ‌العاده شغل و سایر فوق‌ العاده‌ ها اعم از مستمر و غیرمستمر شاهد، جانبازان و آزادگان و رزمندگان با حداقل دوازده ماه حضور در جبهه از پرداخت مالیات معاف می ‌باشند.



پی نوشت:

قبل از اصلاحیه قانون فوق الذکر و در برنامه ششم توسعه معافیت‌های ذیل برای فرزندان شهدا و رزمندگان با حداقل 12 ماه حضور در جبهه مصوب گردیده بود؛

بند (ز) ماده (88) قانون برنامه ششم توسعه- فرزندان شهدا از کلیه امتیازات و مزایای مقرر در قوانین و مقررات مختلف برای شخص جانباز پنجاه درصد (۵۰%) و بالاتر به استثنای تسهیلات خودرو، حق پرستاری، کاهش ساعت کاری و حالت اشتغال برخوردارند. امتیازات ناشی از این بند شامل وابستگان فرزند شهید نمی‌شود.

بند (ذ) ماده (88) قانون برنامه ششم توسعه- به ماده (۵۶) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران عبارت رزمندگان با حداقل دوازده ماه حضور در جبهه اضافه می‌گردد.
چرا هنوز معوقات همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی امروز ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ واریز نشد؟
بیمه‌ها به تعهدات خود در قبال بیمه تکمیلی بازنشستگان عمل نکردند و عمل نمی کنند
بیمه تکمیلی باید لغو شود بیمه بازنشستگان باید رایگان باشد.
باید تمام خدمات درمانی بازنشستگان رایگان باشد
فوری؛ فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد | اعمال افزایش ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی در فیش حقوقی جدید بازنشستگان

شرکت مخابرات ایران در 18 آبان ماه سال 1388 به بخش خصوصی واگذار شده است وابسته به دولت نیست و از سال 1388 تاکنون هم نبوده است ولی اما شرکت مخابرات ایران وابسته به حکومت نظام جمهوری اسلامی بوده است سوال اینجاست که پس چرا مشکلات ما بازنشستگان شرکت مخابرات را در سراسر کشور پیگیری، بررسی و رسیدگی نمی کنند چرا؟
جمعی از بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسر کشور
۱۹:۲۵ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
عیدی ۲۵,۰۰۰,۰۰۰
عیدی – عائله مندی ۷,۰۰۰,۰۰۰
عیدی – اولاد ۳,۰۰۰,۰۰۰
اگر دریافتی عیدی مدیران، مسئولان و نمایندگان مجلس هم بیشتر از این مبلغ ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان باشد حرام است.

چه تفاوتی بین کارگر شاغل و بازنشسته وجود دارد که شاغل ۳۵-۳۶ میلیون تومان عیدی می‌گیرد ولی کارگر بازنشسته که مشکلاتش قطعا چند برابر شاغل است باید ۳ میلیون تومان بگیرد؟
در تیر ماه سال 1401 که برای صدوری کارت ایثارگری سربازی و هم بسیجی از طریق سپاه اسلامشهر اقدام کردم و تاکنون هیچ خبری صدوری کارت ایثارگری نیست چرا؟
و متأسفانه کسی هم تاکنون جوابگو نیست چرا؟

سپاه اسلامشهر 3 سال پیش اقدام کردیم برا کارت ایثارگری هنوز صادر نشده است چرا؟
متأسفانه کسی هم جوابگو نیست
هیچ کس پاسخگو نیست

امروز شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ هست سوال اینجاست که پس چرا صدور احکام جدید بازنشستگان تأمین اجتماعی هیچ خبری نیست. هیچ کس هم متأسفانه در سازمان تأمین اجتماعی، دولت و مجلس و... پاسخگو و جوابگو نیست

پرونده بنده برای صدور کارت ایثارگری به وزارت دفاع ارسال شده است ولی اما متأسفانه بیش از 3 سال است که هیچ خبری نیست چرا؟
در تیر ماه سال 1401 که برای صدوری کارت ایثارگری سربازی و هم بسیجی از طریق سپاه اسلامشهر اقدام کردم و تاکنون هیچ خبری صدوری کارت ایثارگری نیست چرا؟
و متأسفانه کسی هم تاکنون جوابگو نیست چرا؟
سپاه اسلامشهر 3 سال پیش اقدام کردیم برا کارت ایثارگری هنوز صادر نشده است چرا؟
متأسفانه کسی هم جوابگو نیست
هیچ کس پاسخگو و جوابگو نیست
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi