سه شنبه 16 بهمن 1403 , 07:45




به مناسبت میلاد حضرت ابوالفضلالعباس(ع) و گرامیداشت روز جانباز
تجلیل بنیاد شهید از ۵۰ بانوی جانباز انقلاب و دفاع مقدس
جانبازی "از دست دادن" نیست بلکه "بخشیدن" است و انسان به جایی می رسد داشته هایش را می بخشد و در این خلال "عشق" می بخشد. آنچه که شما بخشیده اید به امانت گذاشته اید و این بخشش گاهی چشم ها، پاها و دستان شماست....
فاش نیوز - به مناسبت ایامالله دهه فجر و تقارن آن با اعیاد شعبانیه، همچنین میلاد مبارک حضرت ابوالفضلالعباس(ع) و گرامیداشت روز جانباز، مراسم تجلیل از 50 بانوی جانباز انقلاب و دفاع مقدس با حضور نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و مدیرکل بنیاد استان تهران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ما، مراسم تجلیل از 50 بانوی جانباز دفاع مقدس و انقلاب اسلامی که بسیاری از آنان برای اولین بار در چنبن مراسمی حضور داشتند، همزمان بهصورت برخط در سراسر کشور برگزار شد و یکی از زیباترین مراسمها در نوع خود بهشمار میرفت.
در این مراسم که دیروز (14بهمنماه) در سالن اجتماعات بنیادشهید برگزار گردید، ابتدا "حجتالاسلام موسوی مقدم" نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با تشکر و قدردانی از مسئولان برگزاری این مراسم گفت: ما انسانها اگر خوب توجه کنیم شبانه روز به دنبال مطالبه هستیم. طبیعتا در این طلب کردن باید به فطرت توجه داشت و عمده تذکر علمای اخلاق به دنبال خواستههای حقیقی که همانا کمالگرایی، آرمانگرایی، انسانیت و کسب فضاییل اخلاقی و رسیدن به جایگاه خلیفته اللهی است که دربیان حضرات معصومین(ع) هم به آن اشاره شده است.
وی سپس با اشاره به جایگاه جانبازان در تأسی به آیات قرآنی افزود: امتیازاتی که قرآن به جانبازان میدهد جایگاه والایی است. بسیاری از انبیا، علما و صلحا به دنبال چنین جایگاهی بودند که شما آن را کسب کرده اید، اما حفظ این جایگاه بسیار مهم است زیرا زندگی مملو از فراز و نشیب های بسیاری است.
نماینده ولی فقیه در بنیادشهید در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: گاها در جامعه صحبتهای ناروا و نابجایی میشنوید، اما استقامت کنید؛ زیرا راه و مسیر جانبازی با تحقق ارزشهای والای انسانی و اسلامی با تأسی به زندگی امام حسین(ع)، حضرت ابوالفضلالعباس(ع) و حضرت سجاد(ع) شما را به سرمنزل مقصود میرساند.
عباسعلی رضایی، رئیس بنیادشهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز با بیان این که حامل سلام و درود معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به بانوان جانباز حاضر است، گفت: قدردانی از ایثارگران مختص به ایام خاصی نیست؛ چراکه آرامش جامعه مدیون ایثارگران و جانبازان است.
وی سپس اضافه کرد: جانبازان خطرات و سختیها را به جان خریده و متحمل میشوند اما هیچگاه عقبنشینی نکردهاند. یاد شهید و جانباز و آزاده هر لحطه زنده است.
مدیر کل بنیاد شهید تهران بزرگ همچنین اذعان داشت: خانواده ایثارگران ماخوذ بهحیا هستند؛ بهطوری که در دیدارهایمان هیچگاه مشکلاتشان را بازگو نمیکنند و من به سهم خودم صمیمانه از صبر و استقامت آنها سپاسگزاری میکنم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بانوان جانباز ما همچون جانبازان آقا، در کسب تحصیلات علمی و فرهنگی فعال هستند و ما هم بهنوبۀ خود در کنار شما هستیم.
با خانم "زهرا عبدلی" که حدود 46 سال پیش در "میدان ژاله" با اصابت گلوله به بازویش جانباز انقلاب نام گرفته، و بانوی جانباز بصیر "فاطمه جمشیدی" از پرسنل کادر درمان بیمارستان امام خمینی(ع) که بر اثر اصابت موشک از دو چشم نابینا شده و عزتمندانه به درجه جانبازی رسیده است در حاشیه مراسم آشنا شدیم.
همچنین در نشست حاشیهای این مراسم و گفت و گویی که در خلال آن بین آنان انجام گرفت، بانوی آزاده "معصومه آباد" از یادگاران ۸ سال دفاع مقدس نیز در گفتگوی صمیمانه خود ضمن گرامیداشت اعیاد شعبانیه گفت: آزادگان جوانانی بودند که در سن جوانی پیر شدند اما
جانبازی "از دست دادن" نیست بلکه "بخشیدن" است و انسان به جایی می رسد داشته هایش را می بخشد و در این خلال "عشق" می بخشد. آنچه که شما بخشیده اید به امانت گذاشته اید و این بخشش گاهی چشم ها، پاها و دستان شماست.
این بانوی جانباز آزاده همچنین تاکید کرد: یقین دارم جانبازانی که از این آتش به سلامت بیرون آمده اند خدا آنها را انتخاب کرده است و کسانی که به پشتوانه این اندیشه های بزرگ توانسته اند به این جایگاه برسند توانسته اند جایگاه ابدی را برای خود پیدا کنند.
وی درپایان خاطرنشان ساخت: من زمان اسارت دختر 17 ساله بودم و امروز یک زن 60 ساله. امید داریم توانسته باشیم نقطه اتصالی را برای خود پیدا کنیم و انشالله رو سفید باشیم و برایمان مانا باقی بماند.
دکتر "رضوان افرایی" جانباز 70درصد دارای دکترای مدیریت و استادیار دانشگاه تهران نیزاظهارداشت: امروز که در دانشگاهها که تردد می کنم احساس می کنم رسالتی که بر دوش دارم بسیار سنگین است و در این جنگ نرم باید جوانان را در مسیر درست قرار دهیم و این به عهده ماست که به مدد ایمه اطهار(س) بتوانیم کارگشا باشیم.
در ادامه نیز تنی چند از بانوان جانباز مشکلاتی از قبیل بیکاری فرزندان، بیمه، ناعادلانه بودن درصد جانبازی و عدم حمایت مسوولان از خانواده ایثارگران مطالبی را بیان کردند.
در پایان برادر "جوکار" آزاده و مشاور ارشد بنیاد شهید و امور ایثارگران از روابط عمومی بنیاد خواست تا با تشکیل کانالی از بانوان جانباز، درخصوص سئوالات و ابهامات خدماترسانی به جانبازان 5تا70درصد اطلاع رسانی شود.
گفتنیست در پایان مراسم از بانوان جانباز حاضر در مراسم با اهدای لوح، تقدیر به عمل آمد.
گزارش از: صنوبرمحمدی




خدمت محترم مقام مسول و ارشد بنیاد شهید جناب مهندس اوحدی عزیز سلام علیکم
احتراما بدینویسله خاطر آن مقام را آگاه میسازد آیا جنابعالی قبول دارید ما اعضا فاز یک و فاز دوم پروژه یاس پرند دار و ندار خود را در این پروژه جهت خانه دار شدن در 50 کیلومتری تهران بزرگ سرمایه گداری کرده ایم ؟ ولی چه سرمایه گداری که حتی یک برگ ورق که ثابت کند ما اعضا دراین پروژه حق مالکیت داریم به ما نداده اند. به همین راحتی!
جنابعالی قبول میکنید اعضایی که در چند بانک دارند اقساط میدهند بانک مسکن حدود 3ملیون 600 هزارتومان از بانکهای دیگر جهت تهیه 450 میلیون تومان با بهره 18 الی 26 درصد وام گرفته ایم خودرو فروخته ایم حتی تغییر مکان ار تهران به حاشیه تهران داده ایم که اجاره کمتر پرداخت نماییم و خدا به سر شاهده با این حداقل حقوق خانواده شکم سیر سر بر بالین نمیگزاریم و با این تورم کمر شکن حتی نان وسیب زمینی هم نمیتوانیم بخوریم از شما مقام ارشد درخواست زیادی نداریم حداقل قرار دادی دست اعضا بدهید که ثابت کند ما مالک یک واحد در این پروژه هستیم.
بگذریم جناب مهندس اوحدی.
از تیر ماه سال 1402 مسئولین بنیاد شهید تهران بزرگ با وعده های دروغین و امروز فردا کردن اعضا را سرگردان و عصبی و در حالت بلا تکلیف گذاشته اند شمارا به ناموستان شمارا به وجدانتان شما را به مقدسات قسم میدهیم تا وعده های دروغ مسئولین بنیاد شهید تهران بزرگ تحقق یابد حداقل دستور میدادن یک قرارداد به اعضا بدهند که فردا این اپارتمانها توسط افرادی تصرف نشود. که ما اعضا حتی یک مدرک نداریم مدعی شویم و از مصادره کنندگان شکایت کنیم
با احترام مجدد اعضا پروزه ایثارگران یاس پرند خانواده معزز شهدا و جانبازان