شناسه خبر : 19942
شنبه 31 فروردين 1392 , 14:01
اشتراک گذاری در :

مدارک تحصیلی ایثارگران یک درجه بالاتر محاسبه می شود

رییس ستاد انتخابات شهرستان تهران گفت: داوطلبانی که مدارک معتبر ایثارگران ؛جانبازان؛آزادگان و فرزندان شهدا را دارند از امتیاز یک مقطع تحصیلی بالاتر برای حضور در شورای شهر برخوردار می شوند.

سعید احمدی شهرکی جمعه در گفتگو با ایرنا افزود: طبق آیین نامه اجرایی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا مدرک تحصیلی کسانی که مدارک معتبر ایثارگری ؛آزادگی و عضویت خانو اده شهدا را دارند، یک درجه بالاتر به حساب می آید.

در روستاهای کمتر از 200 نفر ملاک تحصیلات برای ثبت نام در انتخابات شورای اسلامی روستا ، داشتن سواد خواندن و نوشتن و در روستاهای بالاتر از 200 نفر داشتن مدرک دیپلم ضروری است.

همچنین در شهرهای کمتر از 200 هزار نفر جمعیت داشتن مدرک فوق دیپلم و در شهرهای با جمعیت بالاتر از 200 هزار نفر داشتن مدرک لیسانس برای داوطلبان نامزدی انتخابات شوراهای اسلامی شهر الزامی است.

در چهار روزی که از مهلت یک هفته ای ثبت نام در شورای شهر تهران می گذرد تعداد 190نفر از داوطلبان با مدرک کاردانی(فوق دیپلم) پیرو آیین نامه یاد شده در این خبر، ثبت نام کرده اند.

اینستاگرام
سلام ظاهرا" قرار بود براي ايثارگران وجانبازاني كه كانديدا مي شوند تبليغ كنيد !؟ خبري نشد؟؟
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi