22 تير 1404 / ۱۷ محرم ۱۴۴۷
شناسه خبر : 71281
پنجشنبه 21 آذر 1398 , 11:19
پنجشنبه 21 آذر 1398 , 11:19


صلابت شیرزنان زینبی در قاب تلویزیون
مریم عرفانیان
بازخوانی جهانبینی تمدنی از کربلا تا امروز
فاطمه کاوند
از «صبر استراتژیک» تا «ابهام استراتژیک»
حسن رشوند
مکانیسم ماشه کاغذپاره است فریب نخورید!
حسین شریعتمداری
ناکارآمدیِ فتنهگریهای داخلی، دلیل رویاروییِ مستقیم با ایران
امانالله دهقان فرد
سمت عاشقانهترین سرنوشت
رضا امیریان فارسانی
ضربات ویرانگر نفوذ و درسهایی که هنوز نگرفتهایم
رضا علامه زاده
مذاکره یا عبور از جنایت و خیانت آمریکا؟!
دکتر ابراهیم کارخانهای
تحول رفتار عراق در قبال ایران
علی ملکی

پلهپله تا روشنایی حضور
سیدهزهرا صدر
یار خوب تمام ماجراست!
بتول شایسته
وقـت ملاقـات
ابوالقاسم محمدزاده
از کودکان در جنگ چهخبر؟
نادیا درخشانفرد
نامهای از ایران به غزه
نیره قدیری

به رهبرم بگویید ابوالفضل شما را خیلی دوست داشت
قلمدار مهاجر
دغدغه های یک جانباز هنرمند؛
رضا ایرانمنش: پول میگیرند تا اراجیف بنویسند

رضا ایرانمنش بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در خصوص نقش هنرمندان در مطالبهگری اجتماعی و رساندن حرف مردم به گوش مسئولان اظهار داشت: اول باید پیگیر این باشیم که هنرمند درکشور ما چه جایگاهی دارد؛ ما هنوز بعد از 40 سال نتوانستیم یک سازوکار درست در جهت کرامت هنرمندان ایجاد کنیم، این که هنرمندان ما مانند مشاغل و صنوف دیگر امنیت شغلی داشته باشند.
وی افزود: درست است که فارغ التحصیلان زیادی داریم که بیکار هستند، اما نکتهای که وجود دارد این است افرادی که هنر می خوانند از همان ابتدا می دانند که بعد از دانشگاه بیکار هستند و هیچ کاری برایشان وجود ندارد، در صورتی که همه با امید و آروز به دانشگاه رفتیم و همین نظام و کشور برای ما هزینه کرده است تا درس بخوانیم و به درد فردای این کشور بخوریم، اما می بینم که هیچ اتفاقی نیفتاده است و همه بیکار هستیم. مدرک دانشگاهی ما به هیچ دردی نخورده است و هیچ کجا به کارمان نیامده است.
اختلاسگر یا سرمایهدار به نویسنده زنگ میزند و سفارش فیلم میدهد
این بازیگر پیشکسوت اظهار داشت: در ابتدای امر جایگاه درست و مشخصی را هنوز برای هنرمندان تعیین نکرده ایم. انحصاری کردن سینما و تلویزیون، آسیبی بود که دولت به هنرمندان زد؛ دولت این گونه خیال خودش را راحت کرده است؛ قبلا هر ارگانی وظایف و مسئولتیه ای مشخص شدهای داشت و هر کدام برای تولید آثار تلاش میکردند و هنرمندان نیز مشغول به کار می شدند، اما به یکباره سینما را خصوصی سازی کردند و سکان به دست افرادی افتاد که هنری نبودند و نیستند.
انحصاری کردن سینما و تلویزیون، آسیب دولت به هنرمندان بود
وی در ادامه عنوان کرد: به نویسنده پول می دهند و می گویند در مورد فلان چیز بنویسد، این گونه است که نویسنده خلاق ما می نشیند و یک مشت اراجیف می نویسد. یک نفر کارخانه دار، میدان دار، سرمایه دار یا اختلاسگر است و پای ماهواره نشسته است و سریال های ترکیهای را با خانواده اش میبیند، فردا به نویسنده زنگ میزند و می گوید مثل فلان سریال ماهواره ای بنویسد؛ وقتی که هنرمند پشتوانه ای ندارد مجبور است برای امرار معاش و در صحنه ماندن آن پیشنهاد را بپذیرد.
رضا ایرانمنش در پایان گفت: هر فیلمی را که می بینیم، بازیگران و عواملش تکراری است، به تعداد انگشتان دست بازیگر داریم که کار می کنند و از این فیلم به آن فیلم می روند؛ قصه ها هم که هیچ سر و تهی ندارد، ذائقه مردم را به حدی پایین آورده اند که جای تاسف دارند.
منبع:دانا
00
پاسخ
با سلام ودرود فراوان به انسان های پاک سرشت وانقلابی که با شجاعت تمام از روی دلسوزی صحبت می کنند وهمیشه منافع عموم مردم را بر منافع شخصی خود ترجیح میدهند جناب رضاایرانمنش یکی از همین افراد است اگر همین منش را سرلوحه کارمان قرارداده بودیم حال بعد 40 سال از انقلاب گذشته کاسه چه کنم چه کنم دست نداشتیم . هنوز هم دیرنشده باید با تفکر انقلابی ومبارزه با منفعتطلبی شخصی به قضیه نگاه کنیم تا حال همه مان همه 80 میلیون خوب باشد و روز به روز بهتر شود نه این که یکی در عرش ویکی در فرش باشد این تیپ رشد فقطدر جوامع سکولار مذهب نمود دارد .خداوند دست اختلاص ورانت وفامیل بازی وغیره را از بیت المال مسلمین کوتاه کند آمین... بعد خدا نوبت خودمان است که قهری ابدی با چنین تفکری داشته باشیم . یا علی
نظری بگذارید


اولین محرم آسایشگاه اصفهان
جانباز کاوسی
پیغامی محرمانه به آقاسیدعلی خامنهای جوان!
حمید سبزواری
خاطرهای از عزاداری ماه محرم جانبازان در آسایشگاه
رمضانعلی کاوسی
محمدمهدی ایرانمنش سرباز کوچک حاج قاسم
راوی خواهران شهید
دلی بزرگ و ارادهای استوار در راه وطن
سید محمد مشکوهًْالممالک
زندگی جاریست!
جعفری از اهواز

