06 خرداد 1405 / ۱۰ ذو الحجة ۱۴۴۷
شناسه خبر : 119672
شنبه 21 تير 1404 , 12:20
شنبه 21 تير 1404 , 12:20


سناریوی گرهزدن توافق با ایران به توافق ابراهیم
حسامالدین برومند
سرمایه عظیم پساجنگ
غلامرضا صادقیان
بادهفروش از کجا شنید؟!
حسین شریعتمداری
جنگ ارادهها از خرمشهر تا خلیجفارس
حسن رشوند
گشایش تنگه هرمز خلع سلاح کشورمان است!
حسین شریعتمداری
چند نکته درباره مذاکره و تعیین تکلیف جنگ
محمد ایمانی
فرصت جنگ
علیرضا معشوری
کاسبان رسانهای؛ تدلیس فقط در معامله نیست
فاضل شایسته
طنین شرف در غوغای غنیمتخواران عافیتطلب
داود گودرزی
تنگه هرمز ربطی به آمریکا ندارد!
یدالله جوانی
برتر از فتح خرمشهر
عبدالله گنجی


وصول یک هزار و ۶۳ نامه سفر ریاست جمهوری در بنیاد شهید استان ایلام
فاش نیوز - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام از وصول یک هزار و ۶۳ نامه سفر ریاست جمهوری در اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام خبر داد.
ایثار ، محمد رحیمی روز شنبه در جلسه شورای معاونین اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام اظهار کرد: یک هزار و ۶۳ نامه جامعه ایثارگران استان ایلام در سفر ریاست جمهوری به استان در اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان وصول شده و فرایند پاسخگویی به این نامه ها نیز آغاز شده است.
وی بیان کرد: در همین ارتباط کمیته ای در اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام تشکیل شده که پاسخ نامه ها به طور دقیق داده شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام اضافه کرد: همچنین با توجه به نزدیکی به ایام اربعین، کمیته اربعین در اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام فعالیت خود را آغاز و تمهیدات لازم برای اسکان، موکب ها، تبلیغات و فضاسازی و دیگر اقدامات فرهنگی فراهم می کند.
رحیمی اضافه کرد: همچنین به زودی تابلوهای مزین به تصاویر شهدا در شهرستان های بدره و مهران بهسازی و بازسازی می شوند.


















