04 فروردين 1404 / ۲۴ رمضان ۱۴۴۶
شناسه خبر : 77956
سه شنبه 08 مهر 1399 , 09:04
سه شنبه 08 مهر 1399 , 09:04


وصیتنامه موضوعبندی شده امام علی(ع)
سیدجواد هاشمی فشارکی
ولای علی(ع) و ولای فاطمه(س)
سیدمهدی حسینی
چشم به روزهای روشن آینده
مهدی فضایلی
نیروی مقاومت در برابر تهدید خارجی
بردیار فقیه
بازاریابی سیاسی یک قلدر
مصباحالهدی باقری کنی
کار زیبایی که دنیا را زیباتر میکند
علی کبیری
این احتمال را به خاطر بسپارید!
حسین شریعتمداری
یادآور مسئولیتهای بشری
امیر جانباز رضا رمضانی
صلح امام حسن(ع)
سیدمهدی حسینی
۱۴۰۳، ایران و مقاومت در موقعیتی برتر
سعدالله زارعی

سرزمین رازهای مگو
ابوالقاسم محمدزاده
زنـی در گوشۀ تاریک تصـویر
ابوالقاسم وردیانی
کسی جای تو در مرز ایستاده
عادله اصفهانی

ابتکار جشنواره جهانی هنر مقاومت در اهدای جوایز به برگزیدگان خارجی
در ششمین دوره جشنواره جهانی هنر مقاومت، برای اهدای جوایز به برگزیدگان خارجی، ابتکاری اندیشیده شده تا هم هنر اصیل ایرانی به نوعی معرفی شود و هم از خروج ارز از کشور، جلوگیری به عمل آید.
به گزارش خبرنگار کیهان، دیروز مسعود نجابتی، مدیرکل ششمین جشنواره جهانی هنر مقاومت، در نشستی خبری که بهطور نمادین در معراج شهدا برگزار شد، سیاستهای جشنواره هنر مقاومت را تابع سیاستهای کلان نظام، از جمله ظلمستیزی، استکبارستیزی و حمایت از مظلوم دانست و درباره موضوعات جدید گفت: در این دوره، شهادت جهانمرد مقاومت سردار سلیمانی و همرزمش ابومهدی المهندس، مدافعان سلامت و کمک مؤمنانه (مواسات) از موضوعات جدید جشنواره خواهد بود. همچنین امسال شعار بخش ویژه رژیم صهیونیستی «مقاومت تا رفراندوم» و شعار بخش آمریکا نیز «زاویه افول آمریکا» است.
وی از یک نوگرایی در اهدای جوایز در این جشنواره خبر داد و بیان کرد: برای عمل به اقتصاد مقاومتی و جلوگیری از خروج ارز از کشور، به برگزیدگان غیرایرانی ششمین جشنواره هنر مقاومت، معادل ارزش ریالی مبلغ جوایز، صنایع دستی شناسنامهدار ایرانی اهدا خواهد شد.
نجابتی در پاسخ به سؤال خبرنگار کیهان درباره تمهیدات اندیشیده شده برای گسترش مخاطب آثار برگزیده این جشنواره توضیح داد: ما امسال بهخاطر شرایط شیوع ویروس کرونا، حضور جدیتری در فضای مجازی و شبکههای تلویزیونی خواهیم داشت و یک فراوری جدی، روی آثار شاخص جشنواره مقاومت صورت خواهد گرفت، به این ترتیب که این آثار در قالبهای مختلفی چون پویانمایی و موشنگرافیک یا همان گرافیک متحرک و تایپوگرافی و... بازتولید خواهد شد. حتی برای تدوینگرهای حرفهای این امکان فراهم است که آثار همه دورههای جشنواره مقاومت را در قالبهای مختلف بازتولید کنند.
وی درباره زمانبندی جشنواره نیز گفت: مهلت ثبت آثار تا ۱۵ آذرماه است و داوری آثار در دیماه و اعلام نتایج نهایی نیز در بهمنماه انجام خواهد شد.
محمد حبیبی، دبیر اجرایی جشنواره هنر مقاومت نیز در این نشست، درباره بخشهای مختلف جشنواره گفت: بخش نقاشی دیواری با موضوعات مشارکت مردمی، وحدت ملی و اتحاد و بخش نقاشی کلاسیک با موضوع دفاع و مقاومت، بخش مجسمهسازی با موضوع دفاع مقدس و مقاومت، بخش کارتون با موضوع افول آمریکا، بخش عکس، با دو موضوع مدافعان سلامت و کمکهای مومنانه، بخش تصویرسازی با موضوع داستانهای کوتاه مقاومت و زندگی و سیره شهدای دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، بخش پوستر با موضوعات تحقق عدالت، سردار سلیمانی، مقاومت ملی و جهانی در برابر کرونا، بخش کتیبه در قالب پرچمهای بزرگ شهری با موضوع شهید بدون مرز و کتیبه کوچک یادمانی با موضوع «منتقمت خواهیم بود» و کتیبه «نصر من الله و فتح القریب»، بخش تایپوگرافی با موضوع همهپرسی فلسطین برگزار میشود.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار کیهان درباره مخالفت شهرداری تهران با نمایش آثار برگزیده جشنواره هنر مقاومت در سطح شهر، گفت: شهرداری تهران همواره به ما کمک کرده، اما سال گذشته اختلافی بر سر نمایش لوگوی جشنواره پیش آمد و ما هم گفتیم که اگر بناست لوگوی جشنواره نباشد، لوگوی خود شهرداری هم نباید روی آثار قرار بگیرد که قبول نکردند!


دیدار در باغ
زهرا ترابی
خاطره ای از شهید همت بهروایت حاجقاسم
به روایت حاجقاسم
یک عطسه تا ابدیت!
رضا امیریان فارسانی
آخرین گلولهای که در عید غدیر شلیک شد
حمید تقیزاده

