شنبه 11 تير 1401 , 12:55




در فراکسیون ایثار و شهادت مجلس
نشست رئیس بنیاد شهید با نمایندگان ایثارگر برگزار شد
در مجموع حدود ۶۷ تا ۷۰ هزار نفر از ایثارگران کارهای تبدیل وضعیتشان آغاز شده است؛ اما تعداد زیادی از آنها هنوز تبدیل وضعیت نشده اند؛ چون دایره شمول این قانون غیر از دستگاه های دولتی، نهادهای غیر دولتی را نیز شامل می شود. بعضا برخی از این دستگاه ها...
فاش نیوز - نشست مشترک اعضای فراکسیون فرهنگ ایثار و شهادت و رئیسی بنیاد شهید با محوریت چگونگی اجرای مصوبات ایثارگری بودجه ۱۴۰۱ در مجلس برگزار شد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی فاش نیوز، در این نشست که حجتالاسلام نوروزی، رئیس و اعضای هیئت رییسه فراکسیون فرهنگ ایثار و شهادت حضوز داشتند، دکتر قاضی زاده هاشمی، رییس بنیاد شهد و امور ایثارگران با ارائه گزارشی از روند ۹ ماهه حضور خود در بنیاد اظهار داشت: افتخار بسیار بزرگی برای بنده است که در محضر دوستان خوبمان در فراکسیون ایثار و شهادت باشم. در همین ۹ ماهه که بنده توفیق خدمت در جمع خانواده ایثار و شهادت را دارم، جلسات متعددی داشتیم و خدمت این عزیزان بودیم.
وی گفت: در فصل بودجه بسیار به ما کمک کردند و تا الان هم کمککار ما بوده و هستند. دوستان هم در تصویب مصوبات و هم تصویب بودجه و هم در اعمال نظارت، بسیار جدی هستند و خیلی قاطعانه موضوعات مربوط به ایثار و شهادت را دنبال می کنند.
قاضی زاده هاشمی با اشاره به نشست مشترک بنیاد و مجلس با اشاره به بعد نظارتی مجلس شورای اسلامی برای نظارت بر مصوبات ایثارگری خاطرنشان کرد: ایثارگران عزیز در سراسر کشور به نمایندگان مجلس مراجعه می کنند و طبیعتا دوستان ما حقوق قانونی آنها را دنبال می کنند. جلسه مشترک نیز در چارچوب مصوبات و مسائل ایثارگران برگزار شد چرا که نمایندگان موضوعات مختلفی را که قانونا برای ایثارگران تصویب شده است را پیگیری می کنند. همچنین در خصوص نحوه عملکرد ما و اجرای مصوبات سوالات و انتقاداتی داشتند و ما هم توضیحاتی خدمتشان ارائه کردیم.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه سخنان خود در خصوص مسائل مطرح شده از سوی نمایندگان ایثارگر متذکر شد: بعضا مشکلات مربوط به خود بنیاد است و برخی دیگر به دستگاه های دیگر وابسته است. بر این اساس قرار شد هر ماه این جلسات ادامه پیدا کند تا موضوع به موضوع مسائل پیش برود و انشاءلله نتایح آن برای خانواده عزیز ایثار و شهادت ملموس باشد.
رئیس بنیاد شهید و نایب رییس پیشین مجلس یازدهم در خصوص آخرین وضعیت اجرای قانون تبدیل وضعیت از سوی دستگاه های دولتی و وابسته به دولت اظهار داشت: در مجموع حدود ۶۷ تا ۷۰ هزار نفر از ایثارگران کارهای تبدیل وضعیتشان آغاز شده است؛ اما تعداد زیادی از آنها هنوز تبدیل وضعیت نشده اند؛ چون دایره شمول این قانون غیر از دستگاه های دولتی، نهادهای غیر دولتی را نیز شامل می شود. بعضا برخی از این دستگاه ها نتوانستند خود را با اجرای این قانون هماهنک کنند و فرص را بر این گذاشته اند که مثل بخش خصوصی هستند و مسئولیتی ندارند؛ و متاسفانه یک مقدار کار در آنجا گیر کرده است.
معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: اما این بدان معنی نیست که در سایر دستگاه ها روال کار بسیار سریع است؛ بلکه متاسفانه این نظام بروکراسی باعث طولانی شدن اجرای آن شده است. اما در مورد اجرایی شدن، در برخی از نهادهای عمومی غیر دولتی متاسفانه هنوز هم مشکلاتی داریم؛ به طور مثال برخی از شهرداری ها در این مورد خوب عمل می کنند و در برخی دیگر درگیر مشکلاتی برای اجرای قانون تبدیل وصعیت هستیم. در کل نیز گزارشات آن را هم خدمت اعضای کمیسیون اجتماعی و هم فراکسیون ایثارگران و سازمان اداری و استخدامی ارائه می کنیم و عزیزان هم گزارش تهیه می کنند و در این چارچوب جلسات زیادی بین ما و آنها برگزار می شود. انشاءلله تا آخرین نفر کار را دنبال خواهیم کرد تا به نتیجه نهایی برسد.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص درخواست افزایش حق پرستاری جانبازان از سوی سازمان برنانه و بودجه یادآور شد: سازمان برنامه و بودجه یار و همراه ما و مادر خرج دولت است و به هر حال دوستان زحمات زیادی می کشند و مسئولیت های زیادی در زمینه تولید نقدینگی و کنترل تورم دارند و انصافا تاکنون هم توجه خوبی به حوزه ایثار و شهادت داشته اند و لازم است در اینجا از آنها تشکر کنم؛ ولی خب الان ما در موضوع تأمین منابع تغییری که در حق پرستاری جانبازان شد و ۶۰ درصد بخاطر افزایش حداقل حقوق قانون کار رشد کرد در پرداخت کمک معیشت ها با مشکلاتی روبرو هستیم. امیدواریم با قول هایی که رییس سازمان برنامه و بودجه داده و دستور دوباره رئیس جمهور انشالله این موضوع برطرف شود و ما کمتر شرمنده عزیزان جانباز و والدین شهدا و همسران شهدا باشیم.
| گلدوزی - معرفی
ایران در ساخت و تولید ماشینهای با قابلیت پرواز ، از تمام دنیا سبقت گرفت.
جل الخالق
فقط وفقط غرامت جنگی که سازمان ملل درقطعنامه ۵۹۸ دربندهای ۶ و۷ که مبلغ ۴۰۰میلیارد دلارمیباشد وهم چنان بلاتکلیف مانده میتوانه ایثارگران نجات بده .
غرامت جنگی حق مسلم ماست مسئولین
این آقایون اگه مردن و دلسوز بیان تو بطن جامعه ایثارگری، ( مثل رئیس جمهور )
از نزدیک حرف دل ایثارگران رو بشنوند !
هر روز خبر می زارن جلسه با نماینده ایثارگران! جلسه با نمایندگان مجلس! جلسه با برنامه و بودجه! ........ در خصوص مشگلات جامعه ایثارگر !
خروجی چی شد ؟؟؟ با گذشت ۳۰ اندی سال از پایان جنگ این مشگلات حل نشده ! و مطمئن باشید که تا سالها سال دیگه هم حل نخواهد شد ! چون اراده ای نیست !
اینا قصدشون اینه تا انقدر کش بدن تا همین تعداد باقی مانده ایثارگران هم به رحمت خدا برن یا به شهادت برسن ! والسلام
باسلام
شما به عنوان متولی اصلی امور ایثارگران کشور،در
تضییع حقوق ایثارگران،شریکید.
کافی است شما فقط در دو مورد که حق مسلم خانواده معظم شهدا و جانبازان معزز است،اقدام و
به جد پیگیر باشید،در آنصورت ایثارگران نه به بنیاد
نیاز دارند و نه به سازمان برنام و بودجه و نه به.....
۱-اموال و امکانات بنیاد مستضعفان که خود بزرگترین
غول اقتصادی کشور است(بنیاد پهلوی سابق +کلیه
املاک و اموال مصادره ای)
امام خمینی(ره)در بدو تشکیل بنیاد جانبازان و بعد از تفکیک آن از بنیاد شهید،طی نامه مورخه
۱۳۶۷/۹/۳ خطاب به نخست وزیر وقت به عنوان
اولین سرپرست بنیاد جانبازان،صریحاً دستور دادند
امکانات بنیاد مستضعفان به جانبازان اختصاص یابد
چرا چند سال بعد از فوت امام،بنیاد مستضعفان
از بنیاد جانبازان گرفته شد و فرمان مکتوب امام راحل(ره)عملاً زیر پا گذاشته شد؟
جنابعالی قدری احساس مسئولیت نموده و با استناد به دستور کتبی و صریح امام(نامه فوق الذکر)،اموال بنیاد مذکور را برگردانید و با آن تمامی مشکلات ایثارگران را حل کنید و اگر نمی خواهید یا توان انجان این مهم را در خود نمی بینید،خدا وکیلی
هرچه زودتر از بنیاد بروید تا بلکه فرد قابل،توانا و آزاده ای جایگزین شما شود تا رودروایسی ها را کنار گذاشته و به این همه بی تفاوتی و بی خیالی نسبت به ایثارگران که مخلص ترین و در عین حال،مظلوم ترین قشر جامعه هستند و در این روزگار وانفسا و گرانی،تورم شدید،تبعیض و بی عدالتی به حال خود رها شده و روز به روز هم بیش از پیش، شرمنده زن و بچه خود می شوند،خاتمه بخشد.
۲-غرامت جنگ
مگر شرط اصلی امام(ره) جهت خاتمه جنگ معرفی متجاوز و پرداخت غرامت نبود؟و بارها ایشان فرمودند:تنبیه عملی آغازگر جنگ و متجاوز،دریافت کامل غرامت و جبران همه خسارات است.
حال این سوال مهم در اینجا مطرح میشود که چرا
بعد از گذشت حدود ۳۴ سال از پایان جنگ،هیچ
اقدامی در خصوص دریافت غرامت از کشور عراق
مطابق بند ۷ قطعنامه شماره ۵۹۸ شورای امنیت
سازمان ملل متحد،صورت نگرفته است؟!؟!
قاضی از خود راضی ۹ ماهه اومده گزارش کارش ایشاا... ماشاا... و تقدیر از مادرخرج خودشه
شماها که جز فعالین رسانه میباشید هراس از به
چالش کشیدن مدیریت قاضی زاده دارید
حق معیشت صفر افزایش پرستاری اجرانمیشه
واگذاری خودرو به جانبازان ۷۰٪ اجرانشده
درمان ووووو.
چرا بجای تعریف وتمجید از ایشون وی ومدیریتش به چالش و درگیریهای رسانه ای تمکشید؟!!!.
؟؟؟؟؟؟!!!!!!
واقعا
دروغ که شاخ و دم ندارد....دروغگو هم طبق نظر قران کریم دشمن خداست.....
متاسفانه شما نتونستی تجهیزات پزشکی مصرفی { کیسه . کاندوم....} جانبازان قطع نخاع رو بهشون بدی حالا هی هر روز راه میافتی از این استان به اون استان میخای چکار کنی....
اولا باید حقوق جانبازان معسر را به خط فقر یعنی ده میلیون تومان برسانید. با حقوق ماهیانه 3 میلیون و 800 هزار نمیشه زندگی کرد
دوما: چرا ایثارگران و جانبازان بیمه تکمیلی کامل و هزینه دندانپزشکی ندارند. مگر جانبازان از بدو تولد بی دندان بوده اند که آنرا جزو بیمه نکردید؟ همه دستگاه های دولتی و بالخصوص بانک ها دارای بیمه تکمیلی دندان هستند.
سوما: این بحث ناعدالتی بالای 25 درصد و پایین 25 درصد و بالای 6 ماه جبهه و پایین 6 ماه جبهه رو پایان دهید و یک وزارتخانه ایثارگران ایجاد کنید. چطور برای تشکیل وزارت بازرگانی این همه تلاش می شود ولی برای ایثارگران هیچ قدمی برداشته نمی شود؟ تا وقتی بنیاد شهید وزارتخانه نشود به مجلس هم پاسخگو نیست.
رابعا فکری به حال ایثارگران فاقد مشکن کنید و آنها را به طرح نهضت ملی حواه ندهید. بالخصوص که برای مستاجرین تهرانی که دماوند نزدیک ترین محل ثبت نام بود هیچ مکانی برای ثبت نام معرفی نشده و دماوند هم اعلام کرده فقط نام ساکنین دماوند را می نویسد.
خامسا: چرا مدرسه شاهد از ایثارگران پول ثبت نام می گیرد؟ باید برای تمام ایثارگران رایگان و برای آزاد مبلغ بگیرند. با این کمک معیشت 3 میلیونی باید 900 هزار تومن هم پول ثبت نام بچه در مدرسه شاهد را بدهیم.این انصاف نیست.
لطفا بفرمایید کم توجهی به جانبازان زیر ۲۵ درصد تا کی ادامه دارد؟! چند سال است طرح تسری امتیاز جانبازان بالای ۲۵ به زیر ۲۵ درصدی ها استارت خورده و هر بار به یک بهانه رها شده . همه قوانین مجلس که بحث مالی نیست!.... مثلا یکی از قانون هایتان در مورد سن استخدام ، تصویب شده است که فرزندان جانباز بالای ۲۵ درصد و آزادگان از شرط سن معاف هستند. چرا فرزند جانباز زیر ۲۵ نباید از این قانون برخوردار شود؟
شما می خواهید به اشتغال ایثارگران معسر کمک کنید؟ پس چرا شرط سن برای فرزندان جانباز زیر ۲۵ را بر نمی دارید؟ در آزمون ها فرصت قبولی ما از دستمان می رود و به بن بستی به نام شرط سنی برمی خوریم و تمام. دفترچه های استخدامی که معلوم نیست بر چه اساسی هر شهری با سهمیه خاصی پر می شود و بعضی بدون سهمیه!!!! مورد بعدی سهمیه دانشگاه های دولتی که قرار بود تمام جانبازان سهمیه یکسان داشته باشند که این هم به فراموشی سپرده شد!!!
نمی دانم چرا هر وقت به زیر ۲۵ درصدی ها می رسند بر سر تامین بودجه بهانه می آورند! این قوانین هم بودجه می خواهد؟ نامشان جانباز زیر ۲۵ درصد است. می شناسیدشان؟؟.... تنها گناهشان زیر ۲۵ درصد بودنشان است....در سن کهولت بدون شغل ، با اعصاب داغون ، دیگر عمری ندارند .... بچه هایشان هم که هیچ پناهی ندارند...
همین طور به بهانه هایتان برای عدم اصلاح قانون ها ادامه دهید ....شاید دلیلی دارد که ما نمی دانیم !!! حتما برایتان خیلی پروژه سنگینی است و کلی زمان می برد تا قانون اصلاح شود!!! فقط یک کلام، بترسید از مظلومی که جز خدا پناهی ندارد....
یک قدم ساده و بدون هزینه
وام هم نمیشه به این گروه درمانده از همه جا بدین
قانون سال ۷۲ و ماده ۵۱ چندین سال اجرا نشده.خدمات درمانی بیمه دی که نگو و نپرس.حقوق و مزایا و بازنشستگی را که با ایین نامه جدید و ذخیره مرخصی حذف شد.حق مسکن هیچ حق پرستاری هیچ.لطفا و خواهشا شفاف عمل کنید و قوانین را دستکاری نکنید.باید نظارت دقیقی توسط هیاتی از نمایندگان مجلس تشکیل شود و شفاف سازی بشود .واگرنه این داستان ادامه دارد.



