شناسه خبر : 123971
چهارشنبه 06 اسفند 1404 , 11:00
اشتراک گذاری در :

بعد از انتشار خبر شورای شهر یزد

بازداشت کاندیدای شورای شهر تهران در یزد

این اتفاقات در خصوص بازداشت کاندیدای نمایندگی مردم تهران در شورای شهر در حالی انجام شده است که دادگستری یزد مدت‌هاست خبر تخلفات و جرائم و پرونده اعتباری، عضو شورای شهر یزد را علی رغم مطالبه مردم...

فاش نیوز - درحالی که علی‌رغم انتشار خبرها در خصوص تخلفات "محمدعلی اعتباری" عضو شورای شهر یزد، دادگستری یزد چند سال است این پرونده را رسیدگی نمی‌کند، شب هنگام و‌ در حال سوار شدن به قطار دادگستری یزد یکی از کاندیداهای شورای شهر تهران را بازداشت کرد.

بالغ بر ده نفر از مأمورین پلیس راه آهن در این عملیات جلب و دستگیری حضور داشتند. این حکم توسط شعبه یکم اجرای احکام حقوقی یزد صادر شده بود در حالی که اختلاس بزرگی در همین شعبه انجام شده است و فرد مختلس با قید وثیقه آزاد است.

گفته می‌شود در حالی این حکم جلب اجرا شده است که دادگاه تجدید نظر قبلا حکم را نقض کرده بود ‌‌دقیقا چند ساعت پس از بازداشت حکم نهایی نقض شده ابلاغ شد.

این اتفاقات در خصوص بازداشت کاندیدای نمایندگی مردم تهران در شورای شهر در حالی انجام شده است که دادگستری یزد مدت‌هاست خبر تخلفات و جرائم و پرونده اعتباری، عضو شورای شهر یزد را علی رغم مطالبه مردم بی نتیجه گذاشته است.

در استان گیلان چنین پرونده‌ای مطرح شد ولی با پیگیری متدینین طبق ماده نود و دو شوراها عضو مورد نظر که به ایثارگران توهین کرده بود سلب عضویت شد

از قوه قضاییه انتظار می رود مطالبات مردم را در این حوزه پاسخ دهد.

ضمنا پرونده کاندیدای شورای شهر تهران صرفا یک پرونده مطالبه حقوقی مربوط به پانزده سال پیش بوده است که بدون اطلاع او مجد ثبت شده بود.

چندی پیش نیز دادگستری یزد با جلب و بازداشت غیر قانونی تعدادی از بانوان مومنه آنها را مجبور کرده بود علیه یکی از پاسداران ارزشی و‌ فعال فرهنگی یزد اقرار کنند. بلافاصله پس از این پرونده، رییس قوه قضاییه به یزد سفر کرد. در تصاویر صداوسیما وقتی اژه ای حرف‌هایی می زد که شباهت زیادی به این پرونده داشت دوربین‌های صداوسیما تصویر همان معاون دادستان یزد را نشان می‌داد که به‌طور غیر قانونی ‌با غصب عنوان، خود را رئیس حفاظت دادگستری شهر یزد معرفی کرده بود.

انگار رئیس دستگاه قضا خودش ناظر به همه اتفاقات است و‌ حواسش هست ساحت دستگاه قضا انقلابی بماند و‌ طاغوتی نشود.

امام خمینی رحمةالله علیه نیز در درس خود در نجف که حاصلش کتاب ولایت فقیه شد، ضمن نقد روش طاغوتی دادگستری سخنان ارزشمندی داشت که به‌نظر می‌رسد برخی جریان‌های نفوذ و طبری‌ها هنوز امکان اعمال نفوذ و‌ حتی اقدام در خصوص اعمال نفوذ در دستگاه قضا را داشته و‌ دارند.

از چشم‌های همیشه بیدار حفاظت و‌ اطلاعات قوه قضاییه ‌و در رأس آن حجت‌الاسلام والمسلمین عبداللهی عزیز انتظار می‌رود در این خصوص وارد عمل شوند.

بعد از انتشار خبر تخلفات عضو شورای شهر یزد جریان‌هایی ادعای شانتاژ خبری داشتند ولی با بازداشت شبانه کاندیدای شورای شهر تهران در همین استان جای شبهه و‌ حمل بر شانتاژ نیست. همان جریانی که از تخلفات فاحش عضو شورای شهر یزد چشم‌پوشی کرده است ‌و‌پرونده کیفری علیه او با عنوان تهدید به قتل را رسیدگی نمی کند برای حکم نقض شده غیر قابل اجرای دادگاه حقوقی علیه یک کاندیدای شورای شهر تهران شبانه عملیات جلب و دستگیری انجام می دهد.

گفته می شود دفتر همین قاضی اجرای احکام صادر کننده حکم جلب کاندیدای شورای شهر به هجده سال زندان محکوم شده است ولی با قید وثیقه به بهانه رسیدگی نهایی و‌ اعتراض آزاد است.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi