شناسه خبر : 124065
چهارشنبه 13 اسفند 1404 , 10:56
اشتراک گذاری در :

خامنه‌ای عزیز امام تا رهبر شهیدما

فاش نیوز - رهبر شهیدمان همان شهید کربلاست. لعنت الهی بر کسانی که دل رهبر شهید و عزیزمان را آزردند. فرزند خلف رسول‌الله و شیعه برحق اسدالله و حبیب سیدالشهداء به شایستگی و عزتمند به دیدار محبوبش الله عروج کرد.

خامنه‌ای عزیز سلام. ما را به خمینی کبیر برسان، چه زیبا وعده الهی را برای امت و مردم مؤمن ترسیم کردی. کلام الهی از زبان تو شکوفه می‌زند. ید الهی از صلابت دستان تو می خروشد. کربلای حسین با کربلای سیدعلی قیامت خواهد کرد.

تاریخ و وقایع این سرزمین همیشه یادآور رشادت‌ها و مبارزات مردان و زنان سرافرازی است که با جهاد در راه خدا، برای استقلال و آزادی این مرز و بوم تا پای جان و شهادت ایستادند؛ تا کسی نتواند آن را برای خود و به‌نام خود مصادره کند. الگو و حرکت تاریخی و فرهنگی این مردم از مکتب و سیره نبوی و ولایت علوی و عاشورای حسینی (عصر گذشته) شروع و تا عصر حاضر و انقلاب اسلامی و ظهور حضرت حجت (عصر آینده) ادامه و پایدار خواهد بود. بنابراین نگاه ما به مفهوم زمان (گذشته، حال و آینده) امری توحیدی و اعتقادی است نه صرفا" مادی و فیزیکی. اگر زمان را ظرف، و وقایع هستی را مظروف حساب کنیم همه امور با اراده الهی و از قدرت واسع خداوند و با اذن الهی انجام می‌شود.

در جهان‌بینی اسلامی اگر همه وقایع گذشته و حال و آینده را در یک ظرف زمانی و مکانی جمع کنیم، به این نتیجه می‌رسیم که جهاد و مبارزه و مقاومت و ایستادگی در برابر مظاهر زور و فساد و مصادیق ظلم و ستم وظیفه و فریضه ای " ازلی و ابدی " است. این اندیشه نظری و عملی به عنوان جهان بینی اسلامی همیشه فراتر از همه مکاتب سیاسی و ایدئولوژی و مهم‌تر از هر استراتژی و معادلات سیاسی است.

حقیقت و روح جهاد و مقاومت منشاء آسمانی و ماورایی دارد. آنجا که شیطان از امر الهی سر باز می‌زند و جبهه باطل علیه حق را سازماندهی می‌کند و برای گمراهی و ظلالت انسان قسم یاد می‌کند تا در زمین گناه و مفسده کند و آنجا که انسان‌های ضعیف و سست‌اراده در این جبهه می‌شوند پادوهای شیطان و ابزار جهل و شقاوت و پلیدی و زشتی. البته مکر و حیله شیطان توسط اصحاب موحد و مؤمن و آزاده برملا و نقشبرآب می‌شود؛ مانند آنچه در کربلا و عاشورا اتفاق افتاد.

عاشورا پیروزی حق بر باطل بود و شیطان خوار و ذلیل؛ و تاریخ چه گواه محکمی‌ست بر این شهادت و حقیقت و حقیقت جز این نیست که اراده خداوند غالب و قائم بر همه امور است و «ان الباطل کان زهوقا» و هدایت و نصرت الهی با صالحان و مؤمنین است.

یا الله یا عزیز و یا ذالقوةالمتین

|| رحمان الهی

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi