دوشنبه 31 فروردين 1405 , 13:40




نشست مشترک بنیاد و کمیسیون اجتماعی، برای پیگیری مطالبات ایثارگران
فاش نیوز - رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی روز گذشته با رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش خبرنگار ما، در این نشست، سید احمد موسوی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن خوشامد گویی به رییس کمیسیون اجتماعی مجلس و اعضای حاضر کمیسیون بر هماهنگی و همکاری دولت و مجلس برای رفع مشکلات جامعه ایثارگری تاکید کرد.
این گزارش حاکی است در نشست مشترک بنیاد و کمیسیون اجتماعی، تصمیماتی در خصوص پیگیری مطالبات ایثارگران اتخاذ شد و مقرر شد کمیته ایثارگران ظرف مدت ۱۵ روز، تمامی پیشنهادات مطروحه را برای گنجاندن در دستورکار یکماهه آتی کمیسیون تدوین کند.
همچنین در این نشست مشترک، بر لزوم بهرهگیری مدیران بنیاد شهید از ظرفیتهای نمایندگان استانی برای حل مشکلات تاکید و مقرر شد برای حل مشکلات بیمهای ایثارگران، مکاتبات لازم با وزارت اقتصاد و بیمه مرکزی از سوی کمیسیون اجتماعی انجام شود.
دکتر بابایی کارنامی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست، با اشاره به لایحه ایثارگران که هماکنون در دولت در حال بررسی است اظهار داشت: امیدوارم با ارائه سریعتر این لایحه به مجلس، بستر قانونی لازم برای تصمیمگیریهای کلان و ارتقای خدمات به جامعه ایثارگری فراهم شود.
من آزمون استخدامی وزارت بهداشت جهاد دانشگاهی ۴۰۴ ثبت نام کردم در شغل محلی که شهر خودم میخواستم سهمیه آزاد پذیرش داشت انتخاب کردم و.من هم قبول نشدم. حالا برای تکمیل ظرفیت شغل محلی با سهمیه بالای ۲۵ درصد را انتخاب کردم ، اما جالبه سهمیه آزاد برایم اعمال شد چون اصلا جایی برای ویرایش سهمیه در سایت نبود!! و سهمیه شغل محل اول را برایم ثبت کردند که آزاد بوده !!
این مشکل خیلی ها هس و الان حق ما ضایع شده . چرا آزمون جهاد دانشگاهی ، اجازه نمیده ما از سهمیه استفاده کنیم؟ این کار از عمد هست تا ایثارگران را حذف کنند ... !
. لطفا از مسئولان بخواهید جوابگو باشند که چرا چنین خطاهای عمدی درباره ایثارگران انجام میدهند ؟ .......
حقوق اسفند نیز بعلت مشکلات سرویس بانک سپه با تاخیر واریز شد و تاخیرها همچنان پس از دو ماه ادامه دارد. لطفا رسیدگی فرمایند.
در تیر ماه سال ۱۴۰۱ که برای صدوری کارت ایثارگری سربازی و هم بسیجی از طریق سپاه اسلامشهر اقدام کردم و تاکنون هیچ خبری صدوری کارت ایثارگری نیست چرا؟
و متأسفانه کسی هم تاکنون جوابگو نیست چرا؟
کارت ایثارگری بنده در ۲۳ دی ماه سال ۱۴۰۳ توسط اداره پست نسیم شهر بهارستان جاده تهران ساوه برگشت زده ولی اما متأسفانه هنوز کارت ایثارگری من به دستم نرسده است.


















واریز یارانه ماهانه حکمت کارت همانند شاغلین ن م تاکید میکنم همانند شاغلین ...
تسهیلات بنیادی همانند کارکنان بنياد ...
پرداخت معوقات عدم اجرای قانون ...
و...