شناسه خبر : 126297
شنبه 17 مرداد 1405 , 12:32
اشتراک گذاری در :

سنگ قبر مردی که از همه معرکه‌ها جان به در برده بود

فاش نیوز - «حاج‌علی موسوی‌هوایی» از فرماندهان تخریب هشت سال دفاع مقدس و جبهه مقاومت بود که قطعه سنگ حرم امام حسین (ع) روی مزارش نصب شده است.

خبرگزاری فارس؛ به قول خودش از ۱۳ سالگی پا به میدان گذاشت. بچه شر و شور جنوب تهران بود که با یک وجب قد، لباس رزم به تن کرد. او تخریبچی بود که در دوران هشت سال دفاع مقدس و بعد هم جبهه مقاومت کارهای بزرگی انجام داد و اینکه از این همه معرکه‌، جان سالم به‌در برده بود، خودش یک معجزه بود.سردار موسوی‌هوایی طی سال‌ها خدمت، فرماندهی تخریب قرارگاه نوح، لشکر ۶ ویژه، قرارگاه رمضان، قرارگاه شهید عبداللهی، فرماندهی تخریب در جبهه مقاومت از جمله سوریه و عراق را بر عهده داشت و استاد و مدرس تخریب و انفجارات بود. این فرمانده با سابقه تخریب دفاع مقدس و جبهه مقاومت، ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ در حین انجام مأموریت انهدام و خنثی سازی مهمات جنگ آمریکایی صهیونیستی در زنجان به شهادت رسید.
 

پیکر او در ضلع شمالغربی رواق امام خمینی(ره) حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به خاک سپرده شده و قطعه سنگ حرم امام حسین (ع) روی مزارش نصب شده است.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi