18 مهر 1405 / ۲۷ ربيع الثاني ۱۴۴۸
شناسه خبر : 126298
شنبه 17 مرداد 1405 , 12:41
شنبه 17 مرداد 1405 , 12:41


لزوم حمایت آموزشی از اتباع
علیرضا رجائی
این مسیر خودِ بنبست است!
دکتر امانالله دهقان فرد
شوک راهبردی در تنگه هرمز
حمیدرضا مرادی
ما کِی از خودمان فاصله گرفتیم
رضا کریمی
بازگشت فراریها؛ نه میبخشیم، نه فراموش میکنیم!
رسول شمالی ورزنده
گوسالهپرستها و گوسالهشناسها!
حسین شریعتمداری
جایی که خشونت از دموکراسی حرف میزند!
سیدرضا موسویفاضل
عکس واقعیت
سید محمدعماد اعرابی
ماجرای ۷ اکتبر از کجا شروع شد؟
کمیل خجسته
هنر سیاست؛ اقتدار فرهمند، تعقل سیاسی
سیدمهدی حسینی
از نگاه به کاستیها تا باور به توانمندیها
محمدرضا الهی
ملت بیدار فتنه را میشناسد و از عدالت قاطعیت می خواهد
علیرضا ضابطی سیستان


پیکر شهید حسین حوریان پس از ۴۴ سال شناسایی شد
فاش نیوز - پیکر پاک شهید حسین حوریان از شهدای جاویدالاثر شهرستان مسجدسلیمان پس از ۴۴ سال شناسایی شد.

پیکر پاک و مطهر نوجوان بسیجی شهید حسین حوریان از شهدای جاویدالاثر شهرستان مسجدسلیمان پس از ۴۴ سال شناسایی شد.شهید حسین حوریان در سن نوجوانی همراه با دیگر همرزمان خود به جبهههای نبرد حق علیه باطل اعزام شده بود و به فیض شهادت نائل آمد.پیکر پاک شهید حسین حوریان پس از شهادت در خاک جبهه ماند و جاویدالاثر شد که با گذشت حدود ۴۴ سال از زمان شهادت، توسط کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح تفحص شد و به خاک وطن بازگشت.

بنا بر اعلام بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان، حجتالاسلاموالمسلمین موسوی امامجمعه مسجدسلیمان، محمد عسکری رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان و جمع دیگری از مسئولان محلی با حضور در منزل برادر شهید حسین حوریان، خبر شناسایی این شهید گرانقدر را به خانواده معظم شهید اعلام کردند.
شهید حسین حوریان فرزند غلام است که در روز ۲۳ خردادماه سال ۱۳۴۷ در مسجدسلیمان چشم به جهان گشود و در دوران نوجوانی به جبهه اعزام شد.پس از حضور در جبهه در تاریخ ۲۱ بهمنماه سال ۱۳۶۱ در عملیات والفجر مقدماتی به فیض شهادت نائل آمد و به جمع شهیدان پیوست.
پس از شهادت پیکر پاک شهید حسین حوریان در خاک جبهه ماند و جاویدالاثر شد که با گذشت چندین دهه از شهادت، پیکر پاک این نوجوان شهید شناسایی شد.شهید حسین حوریان در سن ۱۴ سالگی به شهادت رسید که برای گرامیداشت یاد و خاطره این شهید والامقام یادبودی در گلزار شهدای چهاربیشه مسجدسلیمان بنا شده است.


دیر آمدی، بلیت راهرو به تو رسید
جعفر طهماسبی
جاسوسان؛ حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش
سردار «رفیعی آتانی»
آرامش یک دلشکسته با آغاز یک دلبستگی!
سیدهمهدیه موسوی















