شناسه خبر : 104251
یکشنبه 16 مهر 1402 , 09:42
اشتراک گذاری در :

مادر شهید حسن بزرگی آسمانی شد

فاش نیوز - حاجیه خانم طلعت گرجی زاده اطاقسرا، مادر صبور شهید والامقام حسن بزرگی، ۱۵ مهر ماه پس از سال ها صبر و بردباری و در سن ۷۹ سالگی، ندای حق را لبیک گفت.

پوستر شهید حسن بزرگی

به گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران، حاجیه خانم طلعت گرجی زاده اطاقسرا، مادر صبور شهید والامقام حسن بزرگی، پس از سال‌ها صبر و بردباری و در سن ۷۹ سالگی، ندای حق را لبیک گفت.

پیکر پاک این مادر صبور ۱۵ مهرماه در آمل تشییع و در جوار فرزند شهیدش به خاک سپرده شد.

سعید کهن‌سال، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران، این ضایعه را به جامعه معزز شاهد و ایثارگر، به ویژه خانواده و بستگان مرحومه تسلیت عرض کرده و از درگاه خداوند متعال برای این مادر صبور همنشینی با فرزند شهیدش و برای بازماندگان صبر مسألت داشتند.

شهید والامقام حسن بزرگی، تیر ماه ۱۳۴۳ متولد و در تاریخ ۱۷ خرداد ماه سال ۱۳۶۱ در جنگل‌های آمل در اثر اصابت گلوله دشمن به سر و سینه به درجه رفیع شهادت نائل شد.

منبع: ایکنا
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi