24 مهر 1405 / ۰۴ جمادى الأولى ۱۴۴۸
شناسه خبر : 105898
شنبه 04 آذر 1402 , 09:31
شنبه 04 آذر 1402 , 09:31


آمریکا در ایران سفارت ندارد ولی سفیر دارد!
حسین شریعتمداری
زینب کبری(س) شخصیتی تاریخساز و هویّتآفرین
سیدابوالحسن موسوی طباطبایی
روبیو و جای خالی نیچه
سیدمهدی حسینی
آینهای مقابل دولت
سید محمدعماد اعرابی
نفهمید «حریفت ما هستیم» یعنی چه؟
محمد ایمانی
مردم قربانی آزمونوخطای سامانهها
سیدرضا موسوی فاضل
زبان فارسی، میراث ماندگار هویت ایرانی
محمدرضا الهی
اصلاحات واقعی، نه تسلیم در برابر مافیا و رانت!
علیرضا ضابطی سیستان
حافظکشی بهرسم دیوانگان!
غلامرضا صادقیان
یمن اگر این «اینشتین»ها را داشت!
جعفر بلوری
حکمرانی در آینه عهدنامه مالک اشتر
صدیقه شاکری


کتابهای «اقتدار ۳۶۰» و «دنا بر قله اقیانوسها» رونمایی شدند
فاش نیوز - در حاشیه نشست خبری امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش، کتابهای «اقتدار ۳۶۰» و «دنا بر قله اقیانوسها» رونمایی شدند.
کد خبر: ۶۳۳۰۷۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۷ - 24November 2023
به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاعپرس، کتاب «اقتدار ۳۶۰» نوشته امیر دریادار شهرام ایرانی و کتاب «دنا بر قله اقیانوسها» با قلم امیر دریادار شهرام ایرانی و امیر دریادار دوم عبدالله معنوی در حاشیه نشست خبری فرمانده نیروی دریایی ارتش رونمایی شدند.کتاب اقتدار ۳۶۰، با نگاهی تبارشناسانه به مأموریتهای دریایی نیروی دریایی ارتش در آبهای آزاد، تمرکز موجز، اما کاملی بر مأموریت ناوگروه ۸۶ دارد.
اشارات مختصر، اما مفید و مستند تاریخی کتاب به موضوعاتی مانند تاریخچه نیروی دریایی از دوران باستان تا امروز، اهمیت راهبردی منطقه خلیج فارس و ضرورت حضور و انجام مأموریتهای شناورهای نیروی دریایی در آبهای فرا سرزمینی، نحوه آمادهسازی و تجهیز ناوشکن دنا و ناو بندر مکران و وقایع و اتفاقات مرتبط با ناوگروه ۸۶، از جمله تحریم شدن هر دو شناور دنا و مکران، نحوه تأمین سوخت و تغذیه کارکنان، انجام عملهای متعدد جراحی در حین انجام مأموریت دریایی و موضوعات متعدد دیگر، در مدت زمان نزدیک به نه ماه در این کتاب آمده و آن را خواندنیتر کرده است.
کتاب «دنا بر قله اقیانوسها» دیگر کتاب رونمایی شده در نشست خبری امروز، همان طور که از عنوان کتاب بر میآید، درباره ناوشکن دنا از شناورهای کلاس موج است که پس از جماران، دماوند و سهند ساخته شد و خرداد ۱۴۰۰، در بندرعباس به ناوگان نیروی دریایی ارتش ایران در بندرعباس پیوست. نکته جالب توجه این است که مأموریت ناوگروه ۸۶، نخستین حضور مأموریتی بلند مدت و محک جدی دنا در آبهای آزاد بود و این شناور رزمی، تا پیش از این تنها در رزمایش مرکب دریایی آیونز (آیمکس ۲۰۲۲) شرکت کرده بود.


شهیدی که توفیقات موشکی امروز یمن مدیون اوست
سیدهفاطمه ساداتکیایی
دیر آمدی، بلیت راهرو به تو رسید
جعفر طهماسبی
جاسوسان؛ حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش
سردار «رفیعی آتانی»















