شناسه خبر : 107603
پنجشنبه 28 دي 1402 , 09:09
اشتراک گذاری در :

آیا ما علی(ع) را می شناسیم؟

 جانباز.ع. شاطریان- همه روزهای ماه پر برکت رجب فضیلت و شرافت دارند, اوج و برترین روز آن بیست و هفتم رجب مبعث رسول الله حضرت محمد(ص) و سیزده رجب است, میلاد خجسته اولین خورشید تابناک ولایت وامامت, مولود کعبه, شهید محراب حضرت علی ابن ابیطالب (ع).

انسانی ملکوتی کامل به صفات خلیفه اللهی و بهترین الگو و نماد تشیّع بعد از رسول الله (ص) در تاریخ اسلام و بشریت, امام علی دارای ارزش های متعالی و شخصیتی فرا زمانی و مکانی, تربیت شده درجوار خانه و شخص پیامبر الگویی برای جهان بشریت است و انسانی به تمام معنا کامل در تمام ابعاد وجودی بودند.
که خودمتجلی صفات خدا بودند که با پیامبر به مثابه یک روح در دوجسم.                                 

 همه ملائک و فرشتگان و انسان ها در مقابل ایشان خاضع و خاشع هستند و زبان انسان از بیان امتیازات ایشان قاصر است. او در میدان جنگ و مبارزه هم شجاع، قوی و شمشیرزنی توانا بود و در محراب عبادت عارف و مجاهدی نستوه و شب زنده دار و در کار کردن و کشاورزی نیز کارگری زحمتکش و در ساده زیستی از نظر خوراک و پوشاک و مسکن متمایز بود.
متواضع در مقابل همسر و پدری نمونه وعالی برای فرزندانامام علی یکی از 14 تَن از حضرات معصومین بودند و در همه غزوات ( 27 جنگ) در کنار پیامبر بودند. (به جز یک نبرد، آن هم جنگ  تبوک به دستور پیامبر برای نقش به آب کردن حیله دشمنان حضور نداشتند)

 عدالت، عبادت و بندگی خدا, شجاعت، ساده زیستی، دریایی از علم, زهد, تقوا، صبر, دوستی با مساکین و ایتام, حافظ و اُنس شدید با قرآن, ایمان, کار و تلاش، پهلوانی, مروت, جوانمردی, مهربانی و عطوفت و.. حشر ونشر با توده های مردم جامعه به ویژه محرومان و ضعفا از بارزترین ویژگی اوست که هر کدام دریایی از معنا را در خود جای داده است. و نیز در شأن نزول آیه وَ السّابِقُونَ السَّابِقُونَ اوُلئکَ الْمُقَرَّبُون" و تا آخر به این عهد پایدار ماندند و پیامبر نیز ایشان را بهترین گزینه رهبری بعد خود در غدیر خم " معرفی نمودند که عالی ترین دستاورد بعثت پیامبر علاوه بر دیگر اصحاب خاص امام علی امیرالمومنین می باشد.

 امام را اگر 25 سال خانه نشینی کردند و صبر و مقاومت کرد, دلیلش حضور 23 ساله در رکاب پیامبر و حفظ وحدت جامعه مسلمین بود و زندگی مظلومانه و پر تلاطم ایشان گواهی است بر حقانیت او.

 بعد از رحلت پیامبر هم ایشان از ناملایمات روزگار و از دست مردم مدینه و کوفه خون دل بسیار خورد تا جایی که شبانگاهان به نخلستان ها  می رفت و سر بر چاه می نهاد و با خدای خویش نجوا و درد دل می کرد.

 علی تنها بود و حتی در جنگ و مثلث" زر، زور و تزویر "خوارج در مقابل او ایستادند ولی ایشان ثابت قدم، راه پیامبر را ادامه داد و حتی در این بین همسرش که دختر رسول الله بود را از دست داد. امام علی علیه السلام با کنیه هایی مانند حیدرکرار, ذولفقار, یدالله, مرتضی, ولی الله, ابو تراب شناخته می شود که از میان القاب امام نیز دو لقب از بقیه مشهورتر است، امیر المؤمنین و وصی".

 کتاب بزرگ و ارزشمند نهج ‏البلاغه امام به اذعان اغلب دانشمندان، نویسندگان و ادبای الهی، بعد از قرآن، زیباترین متن عربی است. مجموعه ای در بردارنده سخنانی عمیق، در کمال فصاحت و بلاغت و کتابی حاوی دستورات ارزشمند اخلاقی است و برای ما مسلمانان و عالم شفای دردهای فردی و اجتماعی است، پس از قرآن، بزرگترین منبع شناخت است. کتابی است که اصول درس انسان‏ سازی را می‏ آموزد "قرآن صاعد و برادر قرآن" که مشتمل بر خطبه ها, نامه ها و کلمات قصار امام است، به تعبیر دیگر آلبومی نشان دهنده‏ از راه ها، چاه ها، سعادت ها و شقاوت ها است و یا یک کتابی انقلابی، برای رهایی از ظلمِ استکبار و استعمار در همه زمان هاست.

13 رجب که ماه میلاد امام علی, همای رحمت, حضرت علی علیه السلام که مزین به روز پدر است را پیشاپیش
      تبریک می گویم.

اینستاگرام
سلام ، فقط میدانیم مبارزه با کفار و شیاطین با رعایت حق و عدالت و راستی بسیار دشوار و سخت است زیرا کفار و شیاطین هر گونه ناجوانمردی و دروغ و فریب را مرتکب میشوند و هیچگونه محدودیتی ندارند اما شخص مومن اینطور نیست.
واژه عدالت که چقدر غریب ماند .
همچون امام عدالت ،،علی (ع) ،،
که غریبانه در کوفه بود .
سلام/شبی درمحفلی ذکرعلی بود/شنیدم عارفی فرزانه فرمود/اگرآتش به زیرپوست داری/نسوزی تاعلی رادوست داری/یاعلی محورعدالت
باسلام حاج محسن عزیز با اسم وفامیل نظر بدهید شما که خوب تجزیه وتحلیل میکنید پیداست باسواد هستید.خدا قوتت بده همشهری .
عدالت در 1400 سال پیش در نجف اشرف همراه امام علی (ع) دفن شد
بعثت پیامبر ختمی مرتبت مبارک باد .
از خروجی های بعثت مبارک همانا ساخت شخصیتی بزرگ چون امام علی انسان ماورایی .
و یک روح در دو پیکر ( حضرت محمد و امام علی ) خود دستاورد بزرگ و خجسته ای است .
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi