شناسه خبر : 110614
پنجشنبه 27 ارديبهشت 1403 , 11:44
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت
وقـت ملاقـات
ابوالقاسم محمدزاده
وقـت ملاقـات
از کودکان در جنگ چه‌خبر؟
نادیا درخشان‌فرد
از کودکان در جنگ چه‌خبر؟

یادداشت مدیر مسئول؛

از تعطیلات چه خبر؟!

فاش نیوز - تعطیلی شنبه بجای پنج‌شنبه اقدامی مشکوک، بیهوده، غیرکارشناسی، اسلام‌ستیزانه و خلاف منافع ملی، نقض اغراض و منویات اعلامی و اعمالی، غربگرایانه و تشبه به کفار و دشمنان و.....است.
مشکوک است؛ چون هیچ ضرورت و توجیه اقتصادی، دینی و فرهنگی و... ندارد.
بیهوده است؛ چون نه‌تنها روزهای تعطیل پنج‌شنبه و شنبه را جابجا نمی‌کند، بلکه شنبه را به روزهای تعطیل آخر هفته می‌افزاید؛ چرا که پنج‌شنبه وجهه دینی و فرهنگی دارد و به‌عنوان جزئی از یک مجموعه کلی در ساختار تقویمی ما نهادینه شده است. بنابراین اگر باید تعطیلی هفته دوروزه شود، همان بهتر که پنج‌شنبه نیمه‌تعطیل به جمعه افزوده گردد که روزی فرخنده و پر از اعمال توصیه شده دینی‌ست.
غیرکارشناسی است؛ چرا که مهم‌ترین بهانه برای تعطیلی این روز، بحث اقتصادی و این که یکی از روزهای تعطیل ما با دنیای غرب هماهنگ می‌گردد بوده؛ ولی درواقع این یک توجیه عوام‌فریبانه و سطحی‌نگرانه است؛ زیرا ما پیش از انقلاب که بیشترین روابط تجاری و اقتصادی را با غرب داشته‌ایم اصلا مانعی به‌نام تعطیلی مطرح نبوده است. درثانی، اگر چنین بود، دیگرکشورهای شرقی و غربی و اسلامی که هم روابط گسترده‌تری با غرب دارند و هم روزهای تعطیل متفاوتی با ما و با یکدیگر دارند، باید همه اقتضائات ملی و فرهنگی خود را رها می‌کردند و خود را با فلان کشور و منطقه که ممکن است بعد از مدتی نیز از اولویت مبادلات تجاری و اقتصادی آنها خارج شود، هماهنگ می‌کردند.
 اسلام‌ستیزانه و خلاف منافع ملی، نقض اغراض و منویات اعلامی و اعمالی ماست؛ چون تشبه به دشمنان و حذف یکی از روزهای مهم دینی و عبادی‌ست که فرایض و اعمال بسیاری در این روز توصیه شده است...
غربگرایانه و تشبه به کفار و دشمنان، خصوصا رژیم کودک‌کش صهیونیستی‌ست و بی‌دلیل تن‌دادن به امیال سخیف برخی غرب‌زدگان است که به این شکل می‌خواهند یکی دیگر از حلقه‌های وابستگی و خودباختگی به غرب و فرهنگ منحط آن را بر گوش و گردن خود و جامعه بیاویزند!

از همه اینها گذشته، با فرض این که احیانا یکی یا حتی چند مورد از چنین توجیه‌هایی را هم بتوان درست دانست، باز هم نمی‌توان بسیاری از خصیصه‌ها، نمادها، ممیزات، ویژگی‌ها و امتیازات فرهنگی و ملی را تنها به یک یا چند بهانه اینچنینی نادیده گرفت و تمام خسارات و لطمات آن را به جان خرید.

و....اینها تنها بخشی دم‌دستی از دلایلی است که می‌توان در مقابل این طرح غیرضروری و غیرکارشناسی در وهله اول بیان کرد...

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!

اینستاگرام
سلام
در دنیای به هم تنیده فعلی برای تعامل مناسب اقتصادی با جهان به نظر می آید، کم کردن روزهای اختلاف کاری با دنیا به نفع اقتصاد مریض این مرز و بوم است.
بسیار متعجب شدم که مدیر مسئول محترم این طرح را اسلام ستیزانه و تشبه به کفار تلقی فرمودند، در حالی که در قران فقط برای روز جمعه آن هم در زمان اقامه نماز جمعه، گفته است موقت کار را تعطیل کنید و بعد از نماز مجددا بروید سراغ کسب و کارتان( در حالی که بین علما اختلاف است که اصولا در زمان غیبت حضرت ولی عصر علیه السلام نماز جمعه واجب است یا مستحب یا حرام!!!، به همین دلیل می گویند نماز عبادی سیاسی...).
بله برای روز پنج شنبه مانند تمام ایام هفته اعمالی از باب استحباب وارد شده است، که می تواند در جای خود انجام شود، اما مصالح جامعه اسلامی اولی است.
نکته بعدی اینکه، مدیر محترم غرب را یک مصداق کفار فرض فرموده اند، که ظاهرا بی اشکال نیست، یعنی مسیحیان را کافر نمی گویند، بلکه کافر به کسانی اطلاق می شود که منکر خدای عالم هستند.
خلاصه تمکین به همراهی با برنامه های جهانی در این خصوص لطمه ای به اسلام نمی زند.
ارادتمند
سلام جناب وفایی
حرف شما در حد و جایگاه مناسب خود درست است اما هیچ کدام از مطالب یادداشت مورد اشاره را نفی نمی کند ولی بحث عمیق‌تر از این حرف‌هاست و نباید به این سطحی که شما فرموده اید اکتفا، استناد و تکیه کرد. یک وجه جنگ ترکیبی امروز بین تمدن اسلام و غرب که در راس آن شیطان بزرگ و صهیونیسم بین‌الملل و اذنابشان هستند جنگ نمادهاست که در این باره حرف بسیار است و اینجا مجال بحث نیست.
ان‌شاءالله در مجالی مناسب عرض می شود....
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi