21 تير 1405 / ۲۶ محرم ۱۴۴۸
شناسه خبر : 110661
یکشنبه 30 ارديبهشت 1403 , 11:52
یکشنبه 30 ارديبهشت 1403 , 11:52


چرا ترامپ عصبانی شده و فحاشی میکند؟
یدالله جوانی
وقتی خیابان، زبانِ وفاداری است نه فاصلهگیری
سیدرضا موسوی فاضل
روایت تاریخی و حکمت معنوی مزار رهبر شهید
محمدرضا اسدزاده
گستاخی ترامپ، نقابِ ناتوانی راهبردی واشنگتن
علیرضا ضابطی سیستان
این هشدار دوستانه و از سر دلسوزی است
جعفر بلوری
قانون تاریخ
سیدمهدی حسینی
ترامپ، ناسزا و فرصت
سید محمدرضا میرشمسی
پاکستان و قطر در معادلات جدید منطقه
علیرضا رجائی
درسهای مکتب عاشورا در مبانی فکری امام شهید
رضا علامهزاده
نگاهِ مردمیِ امامِ شهیدِ از منظر رهبری معظم انقلاب جدید
علیرضا ضابطی سیستان
رستاخیز ملتی مبعوثشده
حسن رشوند

چهار تصویر از چهار شهر و چهار معنا
محسن مهدیان
سروده ای سوزناک از زبان امام شهید
افشین علا
دلتنگیهایی دخترانه بدرقه راه پدر امت
صنوبر محمدی
تابوت تو بود اما من جسم خودم دیدم!
سیدمحمدرضا میرشمسی
اشک ماتم بر پیکر پدر
فاطیما محمدمرادی

پیگیریهای بنیاد شهید در تسهیل واردات خودرو برای جانبازان
فاش نیوز - مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران از آخرین جزئیات مربوط به واردات خودرو جانبازان و پیگیریهای بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد.
خبرگزاری تسنیم، میثم اروز مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص ابهامات مشمولان خودرو وارداتی گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران با توجه به درخواست وزارت صمت مبنی بر تهیه وب سرویس آن را راهاندازی و برای ثبت سفارش آن را در اختیار وزارت صمت قرار داده است و منتظر اقدامات بعدی از سوی سازمان تجارت ایران هستیم.
مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به پیگیریهای مثبتی که سال گذشته برای خودرو جانبازان انجام شد خاطرنشانکرد: با توجه به تقاضای ایثارگران و جانبازان آییننامه واردات خودرو جانبازان اصلاح شد و با درخواست بنیاد شهید و امور ایثارگران از دولت محدودیت 5 ساله نقل و انتقال خودرو برداشته شد. همچنین واردات خودرو توسط شخص جانباز نیز مجاز گردید.
بیشتر بخوانید
اروز با بیان اینکه بنیاد به عنوان متولی امور ایثارگران به نمایندگی از جانبازان مشمول، پیگیر واردات خودروی آنان است، تصریحکرد: کار خوب دیگری که توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران انجام شد، پیگیری تمدید مجدد بند مربوط به وارادات خودرو جانبازان 50 درصد و بالاتر در بودجه امسال بود که حکم تصویب شده در زمان خود دارای اعتبار است. بر این اساس این حکم مطابق با جزء (10) بند "ث" تبصره 13 قانون بودجه 1403 تمدید شد تا اعتبار آن همچنان برقرار باشد. بنیاد به تمامی وظایف قانونی خود عمل کرده است و همچنان به طور مستمر پیگیر موضوع وارادات خودرو از سوی وزارت صمت است.
مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر پیگیری اخبار موثق در خصوص خودرو جانبازان از طریق پایگاه اطلاع رسانی ایثار و سامانه پیامکی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ایثارگران هر گونه اطلاعات در این زمینه را از پایگاه اطلاعرسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران پیگیری کنند.
مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر پیگیری اخبار موثق در خصوص خودرو جانبازان از طریق پایگاه اطلاع رسانی ایثار و سامانه پیامکی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ایثارگران هر گونه اطلاعات در این زمینه را از پایگاه اطلاعرسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران پیگیری کنند.
00
پاسخ
بنیاد با تکرار چندین باره این بندهای قانونی چیز جدیدی ارائه نداده و در نهایت فقط قصد دارد تشکل شبکه ملی ایثارگران را از نمایندگی جانبازان جدا بسازد. دوستان جانباز هوشیار باشید اعتبار خودرو سه سال است که برای جانبازان مشمول عزیز ۷۰ درصد در دست بنیاد بود که هنوز اجرایی نشده و اکنون آنها دارند جانبازان ۵۰ درصد را بازی بدهند و تا کنون هم هر چه در قضیه واردات خودرو جلو رفت از همت شبکه ملی ایثارگران پیش رفت.
نظری بگذارید


خاطرهای دلنشین با آقای شهید در جاده طلائیه
سیدرضا موسوی فاضل
فوتبال را که باختند، سهمیه گوشت را قطع کردند
حسین عبدالستار اسلامی
ما برای آنکه ....
رضا امیریان فارسانی
حاجمحب؛ نقطه وصلِ دلها بود
علیرضا ضابطی سیستان
یاداشتی از تنگه هرمز، به قلم رزمندۀ میدان دیروز و امروز
رضا امیریان فارسانی
















