04 شهريور 1405 / ۱۲ ربيع الأول ۱۴۴۸
شناسه خبر : 110811
یکشنبه 06 خرداد 1403 , 10:46
یکشنبه 06 خرداد 1403 , 10:46


مهمترین دستاورد آقای شهید ایران
مهدی فضائلی
حق من زندگی دیگران نیست!
داود گودرزی
بِسِنت خالی بست مستندات چه میگویند؟
محمد ایمانی
قالیبافی که ما میشناسیم
حسین شریعتمداری
مجروح جنگ را نباید در صف اثبات جانبازی تنها گذاشت
غلامرضا یاوندعباسی
جرایم سازمانیافته علیه عفت عمومی
رحمان الهی
شهدای خدمت
علیرضا ضابطی سیستان
نبرد تنگه هرمز و آینده انرژی
علیرضا رجائی

ننگ بر دنیای شما که شهادت را خوار میشمارید!
غلامرضا صادقیان
اشک ماتم بر پیکر پدر
فاطیما محمد مرادی
فدای غیرت عباسی عراقیها
احمد بابایی

روایت عشق از قاب مهران؛ جادهای که به کربلا میرسد
حمیدرضا محمد مرادی
۳۰ قاب ماندگارِ خادمان خانواده شهدا وایثارگران آذربایجان شرقی و شهدای خدمت
فاش نیوز - یکشنبۀ هفتۀ گذشته، ۳۰ اردیبهشت 1403 بالگرد حامل رئیس جمهور که برای افتتاح سد «قیز قلعه سی» در خداآفرین آذربایجان شرقی به این شهرستان مرزی رفته بود، در مسیر بازگشت به تبریز، در محدودۀ ورزقان دچار سانحه شد که طی آن آیتالله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور، آیت الله آل هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز و مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و 5 سرنشینِ دیگر این بالگرد به شهادت رسیدند.
«ایثار»، بسیاری از خادمان خانوادههای شهدا و ایثارگران در بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی و همچنین اعضای معزّز جامعۀ ایثارگری استان به دنبال این حادثۀ ناگوار، به شکل های مختلف از انتشار پیام در فضای مجازی گرفته تا حضور در مراسم شهادت این شهدای خدمت، احساسات خود را ابراز کردند.
از سویی، رئیسجمهور شهید، امام جمعۀ شهید و استاندار شهید نیز با خانواده های شهدا و ایثارگران آذربایجان شرقی و خادمان آنها در بنیاد شهید استان بارها در زمانهای گوناگون دیدار و گفتوگو داشتند.
پایگاه اطلاع رسانی «ایثار» به مناسبت شهادت آیتالله رئیسی، آیتالله آل هاشم و مالک رحمتی 30 قابِ منتخب از حضور ایشان در کنار جامعۀ معزّز ایثارگری و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران استان را منتشر می کند تا این مرورِ تصویری، خاطرات گذشته را تداعی کند.

از سویی، رئیسجمهور شهید، امام جمعۀ شهید و استاندار شهید نیز با خانواده های شهدا و ایثارگران آذربایجان شرقی و خادمان آنها در بنیاد شهید استان بارها در زمانهای گوناگون دیدار و گفتوگو داشتند.
پایگاه اطلاع رسانی «ایثار» به مناسبت شهادت آیتالله رئیسی، آیتالله آل هاشم و مالک رحمتی 30 قابِ منتخب از حضور ایشان در کنار جامعۀ معزّز ایثارگری و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران استان را منتشر می کند تا این مرورِ تصویری، خاطرات گذشته را تداعی کند.

(1) ادای احترام به شهدای مرزبانی در جلفا/دور اول سفر استانی رئیس جمهور-12 خرداد1401
(2) گفت وگو با جانباز سرافراز 70درصد «جواد عباسعلیزاده» در بدو ورود به تبریز/دور دوم سفر استانی رئیس جمهور-18 خرداد1402
(3) دیدار با جمعی از خانواده های شهدای آذربایجان شرقی/دور دوم سفر استانی رئیس جمهور-19 خرداد1402
(18) همایش جهاد تبیین ویژۀ ایثارگران در آستانۀ انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری/سالن صدرا-9اسفند1402
(19) در حاشیۀ همایش جهاد تبیین ویژۀ ایثارگران در آستانۀ انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری/سالن صدرا-9اسفند1402
(20) دیدار با دبیر ستاد کنگرۀ ملی بزرگداشت شهدای غریب اسارت/مسجد کریمخان تبریز-30دی 1402
(23) گلباران مزار شهدای وادی رحمت تبریز/19بهمن 1402
(26) مراسم مهمانی لاله ها/حسینیۀ گلزار شهدای وادی رحمت تبریز-19بهمن1402
(29) همایش تکریم از همسران شهدای تبریز بمناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)/13دی1402منبع: ایثار


ما در نوجوانی طعم تلخ اسارت را چشیدیم
احمد یوسف زاده
یادی از جانباز نخاعی شهید مهران ذوالفقاری
مرتضی قنبری وفا
دندان اسرا را با قاشق و انبردست میکشیدم
محمدباقر علیئی
یاد اهلبیت، ما را در سختترین لحظات اسارت زنده نگه میداشت
عبدالمحمد شیخابولی
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
فاطمه ملکی
















