04 شهريور 1405 / ۱۲ ربيع الأول ۱۴۴۸
شناسه خبر : 110979
شنبه 12 خرداد 1403 , 12:10
شنبه 12 خرداد 1403 , 12:10


مهمترین دستاورد آقای شهید ایران
مهدی فضائلی
حق من زندگی دیگران نیست!
داود گودرزی
بِسِنت خالی بست مستندات چه میگویند؟
محمد ایمانی
قالیبافی که ما میشناسیم
حسین شریعتمداری
مجروح جنگ را نباید در صف اثبات جانبازی تنها گذاشت
غلامرضا یاوندعباسی
جرایم سازمانیافته علیه عفت عمومی
رحمان الهی
شهدای خدمت
علیرضا ضابطی سیستان
نبرد تنگه هرمز و آینده انرژی
علیرضا رجائی
خطابه آقای خاتمی فاقد حداقل عقلانیت بود
غلامرضا صادقیان

ننگ بر دنیای شما که شهادت را خوار میشمارید!
غلامرضا صادقیان
اشک ماتم بر پیکر پدر
فاطیما محمد مرادی
فدای غیرت عباسی عراقیها
احمد بابایی

روایت عشق از قاب مهران؛ جادهای که به کربلا میرسد
حمیدرضا محمد مرادی
درد یک ارتشی که حقوق ندارد!
اینجانب سعید صائمیان در لشکر ۲۸ پیاده نظام ارتش ۶۸۸ روز حضور در جبهه و مهره های پشتم آسیب دیده و ترکش تو پام درآوردن و از لحاظ ریه شیمیایی و دچار موج انفجار شدم از لحاظ شنوایی افت و از لحاظ اعصاب و روان مشکل دارم. چون مدرک ندارم، حقوق به ما ندادن. این عدالت نیست. بعضی بی مدرک حقوق میگیرن ولی به ما حقوق نمیدن.
بنده دو تا فرزند دارم ۹و ۱۰ ساله و از لحاظ معیشت در تنگنا هستم و ازکارافتاده ام. متولد ۱۳۴۳هستم و از سال ۶۳تا ۶۴ در جبهه بودم درخواست حقوق بازنشستگی و ایثارگری دارم.
با کمال تشکر۰۰۵۱۵۸۶۸۵۱کدملی


ما در نوجوانی طعم تلخ اسارت را چشیدیم
احمد یوسف زاده
یادی از جانباز نخاعی شهید مهران ذوالفقاری
مرتضی قنبری وفا
دندان اسرا را با قاشق و انبردست میکشیدم
محمدباقر علیئی
یاد اهلبیت، ما را در سختترین لحظات اسارت زنده نگه میداشت
عبدالمحمد شیخابولی
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
فاطمه ملکی
















خلاصه گفتم "جانباز نیستم و جبهه نرفتم منم مثل خودت آمریکایی هستم" بلافاصله مشکل حل شد و به حق قانونی رسیدم.
عده ای بنام ایثارگر و نیروی انقلابی و شهید و غیره بشدت مشغول چپاول هستند که اخبار اختلاسهای نجومی را شنیدیم اما نیروهای انقلابی واقعی در مضیغه معیشت و گرفتار در پیچ و خم زندگی شدند.
امام علی (ع) فرمود : هرگز کاخی ندیدم مگر اینکه کوخی کنارش ویران شده باشد. لذا هر جایی کاخی دیدید یقین کنید کوخی در کنارش ویران شده است.