شناسه خبر : 112433
شنبه 06 مرداد 1403 , 10:13
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت
کجا میری؟!
ابوالقاسم محمدزاده
کجا میری؟!
آخرین خشاب
مریم عرفانیان
آخرین خشاب
شبیه یک رؤیا...
عادله اصفهانی
شبیه یک رؤیا...
تولد دوباره من!
طهماسبی نوترکی
تولد دوباره من!

مسابقات قهرمانی تک‌لیفت جنوب شرق کشور

در این مسابقات و در دسته مثبت ۱۲۰ کیلوگرم، خسروی موفق به مهار سنگین‌ترین وزنه‌ی این مسابقات به وزن ۲۹۵ کیلوگرم...

فاش نیوز - مسابقات ورزشی قهرمانی تک‌‌لیفت جنوب شرق کشور جام شهدای خدمت و یادواره‌ی زنده یاد، جانباز حمید علی پهلوان به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان زابل برگزار شد.

به گزارش رسیده، بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان زابل در راستای ایجاد شور، نشاط و حفظ تندرستی جامعه شاهد و ایثارگر زابل، بعنوان یکی از حامیان برگزاری مسابقات تک لیفت جنوب شرق کشور که بنام جام شهدای خدمت و یادواره‌ی زنده یاد، جانباز حمیدعلی پهلوان برگزار گردید، در این مسابقات حضور یافت.

در این مسابقات که در سالن آمفی‌تئاتر سایت قدیم دانشگاه زابل برگزار گردید ورزشکاران زیادی از تمامی شهرهای استان از جمله زابل، زاهدان، سراوان و همچنین استان خراسان جنوبی شرکت نموده بودند.

گفتنی است در این مسابقات و در دسته مثبت 120 کیلوگرم، خسروی موفق به مهار سنگین‌ترین وزنه‌ی این مسابقات به وزن 295 کیلوگرم شد.

این ورزشکار با اخلاق هنگام دریافت مدال قهرمانی خویش، مدال طلای خوش‌رنگ خود را به فرزند شهید، آزاده و جانباز دفاع مقدس، دکتر علیرضا ضابطی اهدا نمود.

اضافه می‌دارد آقای افشین نخعی از جمله جانبازان شرکت‌کننده در این مسابقات بود که در وزن خویش به مقام قهرمانی رسید.

|| علیرضا ضابطی

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi