شناسه خبر : 112569
سه شنبه 09 مرداد 1403 , 10:36
اشتراک گذاری در :

حمایت از مردم فلسطین توسط دختر قایقران المپیکی ایران

فاش نیوز - بانوی المپیکی قایقرانی کشورمان در جریان بازی‌های المپیک پاریس، پرچم همبستگی ایران و فلسطین را به اهتزاز درآورد.

زینب نوروزی ورزشکار قایقرانی روئینگ ایران در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، با پرچم همبستگی ایران و فلسطین در مسابقات حاضر شد. این اتفاق مهم در جریان رقابت‌های دیروز روئینگ در المپیک ۲۰۲۴ پاریس انجام شد.
به‌دنبال آغاز جنگ غزه در مهر پارسال و تجاوز رژیم صهیونیستی به این باریکه و کشتار بی‌وقفه فلسطینیان، موج حمایت جامعه بین‌الملل از مردم غزه در قالب تظاهرات اعتراضی در گوشه و کنار جهان به‌راه افتاده است و همچنان ادامه دارد.
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi