شناسه خبر : 113509
چهارشنبه 21 شهريور 1403 , 16:13
اشتراک گذاری در :

ای مردم! از امتحان الهی موفق بیرون بیایید

فاش نیوز - شهید «اسماعیل شعبانی» در وصیت‌نامه خود نوشته است: والله این دنیا فانی است؛ بیائید از امتحان الهی موفق بیرون آییم؛ فردای آخر عمر می‌آید و می‌بینیم که جز گناه دیگر کاری نکرده‌ایم.

ای مردم! از امتحان الهی موفق بیرون بیایید

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، شهید «اسماعیل شعبانی» بسیجی اهل کومله از توابع شهرستان لنگرود متولد اردیبهشت سال ۴۶ است که در شهریورماه سال ۶۵ به عنوان آرپی‌جی‌زن در عملیات کربلای ۲ در منطقه حاج عمران حضور داشت و با تیر مستقیم دشمن بعثی به شهادت رسید.

شهید شعبانی جزو همان ۱۱ شهیدی بود که در عملیات کربلای ۲ مفقودالاثر شدند و در نهایت هم پیکرش در سال ۷۲ شناسایی شد و به آغوش خانواده بازگشت.

دانش‌آموز شهید اسماعیل شعبانی در وصیت‌نامه خود نوشته است:‌ای مردم بیایید از قرآن درس بگیرید حرکت امام حسین (ع) را سرمشق خود قرار دهید و از امام خمینی پیروی کنید.

والله این دنیا فانی است؛ بیائید از امتحان الهی موفق بیرون آییم، فردای آخر عمر می‌آید و می‌بینیم که جز گناه دیگر کاری نکرده‌ایم! خود را برای سفر آخرت و تدارک آن آماده کنیم.

والله آخرت حق است. رسول خدا (ص) حق است؛ عذاب و اجر آخرت حق است.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi