شناسه خبر : 113735
دوشنبه 02 مهر 1403 , 11:48
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت

تصویری از شهید پلارک که تاکنون ندیده‌اید

فاش نیوز - بسیجی شهید «سید احمد پلارک» معروف است به شهیدی که مزار او بوی عطر می‌دهد؛ او در حقیقت از سلاله سادات نبوده و نامش نیز «منوچهر» بود؛ اما به‌دلیل ارادتش به حضرت زهرا (س)، او را «سید» عنوان می‌کردند و خودش، نامش را به «احمد» تغییر داده بود.

 دفاع‌پرس: بسیجی شهید «سید احمد پلارک» فرمانده آر.پی.جی‌زن‌های گردان «عمار» از لشکر ۲۷ محمدرسول‌الله (ص) بود که ۲۲ فروردین سال ۱۳۶۶ در عملیات «کربلای هشت» در منطقه «شلمچه» به شهادت رسید؛ «سید احمد» معروف است به شهیدی که مزار او بوی عطر می‌دهد؛ او در حقیقت از سلاله سادات نبوده و نامش نیز «منوچهر» بود؛ اما به‌دلیل ارادتش به حضرت زهرا (س)، او را «سید» عنوان می‌کردند و خودش، نامش را به «احمد» تغییر داده بود.

درباره دلیل معطر بودن مزار این شهید پلارک روایت‌های گوناگونی نقل شده است؛ از جمله ارادت خیلی زیاد این شهید والامقام به حضرت زهرا (س) و همچنین اهتمام ویژه او به قرائت زیارت عاشورا. حتی می‌گویند زمانی که پیکر شهید پلارک را غسل و کفن می‌کردند نیز بوی عطر از آن، غسالخانه را فرا گرفته بود.

تصویری از شهید پلارک که تاکنون ندیده‌اید

شهید «سید احمد پلارک» - نفر دوم از سمت راست 

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi