شناسه خبر : 113743
دوشنبه 02 مهر 1403 , 12:43
اشتراک گذاری در :

انهدام شبکه همکار رژیم صهیونیستی با دستگیری ۱۲ تن از عناصر مزدور

تکذیب فیلم منتشر شده به نام سازمان اطلاعات سپاه قزوین

فاش نیوز - روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیه‌ای از دستگیری ۱۲ تن از عناصر همکار رژیم صهیونیستی در ۶ استان کشور که تحت شبکه ای قصد انجام اقدامات ضد امنیتی در ایران را داشتند خبر داد.

مشرق به نقل از روابط عمومی سپاه پاسداران، در پی اقدام هوشمندانه سربازان گمنام امام زمان (عج ) در سازمان اطلاعات سپاه در زیر ضربه قراردادن شبکه ای متشکل از ۱۲ تن از عناصر مزدور و همکار رژیم صهیونیستی در ۶استان کشور که قصد انجام اقدامات ضد امنیتی علیه مردم عزیزمان را داشتند، روابط عمومی کل سپاه اطلاعیه صادر کرد.

متن اطلاعیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

به آگاهی مردم شریف و قهرمان ایران می رساند:

در پی شکست و ناکامی مفتضحانه رژیم صهیونیستی و حامیان غربی و اروپایی آن به ویژه آمریکا در دستیابی به اهداف شوم و اهریمنی علیه مردم غزه و لبنان، سردمداران جنایتکار این رژیم جعلی و نژادپرست برای فرار از مخمصه راهبردی این روزها، در تلاش برای سرایت بحران به داخل خاک جمهوری اسلامی ایران، برآمده و طراحی سلسله اقدامات ضدّ امنیتی در کشورمان را در دستور کار خود قرار داده بود.

در راستای مقابله با این توطئه سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با استعانت از خداوند متعال و هوشیاری، هوشمندی، اشراف اطلاعاتی و میدانی و تلاش جهادی و انقلابی، شبکه‌ای متشکل از ۱۲تن از عناصر مزدور و همکار این رژیم که قصد انجام اقدامات ضدّ امنیتی علیه مردم را داشتند، در ۶استان شناسایی و تحت ضربه قاطع اطلاعاتی قرار گرفتند.

روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi