شناسه خبر : 113908
دوشنبه 09 مهر 1403 , 12:00
اشتراک گذاری در :

در درگیری با اشرار

شهادت یک سرباز مرزبانی در سیستان و بلوچستان

شهید وظیفه"مهدی بلوچی"اهل سنت، مجرد و ساکن استان سیستان و بلوچستان، شهرستان نیکشهر بود که در راه پر افتخار حفاظت از میهن به شهادت رسید...

فاش نیوز - در درگیری نیروهای مرزبانی با اشرار مسلح در محدوده‌ی شهرستان راسک یک سرباز شهید و ۲ نفر دیگر مجروح شدند.

به گزارش خبرگزاری‌ها دیروز بر اثر درگیری اشرار مسلح با نیروهای مرزبانی در شهرستان راسک یک سرباز وظیفه به‌نام«مهدی بلوچی» شهید و یک نیروی کادر و یک سرباز نیز مجروح شدند.

پس از وقوع این درگیری، عوامل پشتیبان بلافاصله خودشان را به محل درگیری رسانده و اشرار مسلح از محل متواری شدند که شناسایی اشرار مسلح توسط نیروهای مرزبانی ادامه دارد.

راسک مرکز شهرستان سرباز، از توابع سیستان و بلوچستان در فاصله حدود ۵۰۰ کیلومتری جنوب زاهدان، مرکز این استان واقع شده است.

مأموران گروهان مرزی مورتان هنگ مرزی جکیگور در حین حمل جیره‌ی غذایی در حوالی روستای پشامک از توابع شهرستان راسک مورد حمله‌ی گروهک تروریستی قرار گرفتند و طی این حمله، مرزبانان با اعضای این گروهک درگیر شدند.

در این حمله‌ی ناجوانمردانه، سرباز وظیفه «مهدی بلوچی» از کارکنان جان برکف هنگ مرزی جکیگور، به فیض شهادت نائل آمد.

نیروهای پشتیبان بلافاصله خودشان را به محل درگیری رسانده و اشرار مسلح از محل متواری شدند و تلاش برای دستگیری عاملان شهادت مرزبانان وظیفه‌شناس آغاز شده است.

  "سردار رضا شجاعی"، فرمانده‌ی مرزبانی استان سیستان و بلوچستان در این باره اظهارداشت: مأموران گروهان مرزی مورتان هنگ مرزی جکیگور، در حین حمل جیره‌ی غذایی و پشتیبانی از مرزبانان، در محور‌های مواصلاتی در حوالی روستای پشامک از توابع شهرستان راسک مورد حمله گروهک تروریستی قرار گرفتند.

طی این حمله مرزبانان غیور با اعضای این گروهک درگیر شدند.

وی با اشاره به اینکه تلاش برای دستگیری عاملان شهادت مرزبانان وظیفه شناس آغاز شده است، خاطرنشان کرد: عزم مأموران جان برکف پلیس بیش‌از‌پیش برای مقابله با اقدامات کور تروریست‌ها و اشرار مسلح مستحکم‌تر شده و امنیت مردم خط قرمز پلیس بوده و دشمنان قسم‌خورده نظام نخواهند توانست به اهداف شوم و شیطانی خود که ایجاد ناامنی و برهم‌زدن امنیت مردم می‌باشد برسند.

گفتنی است؛ شهید وظیفه"مهدی بلوچی"اهل سنت، مجرد و ساکن استان سیستان و بلوچستان، شهرستان نیکشهر بود که در راه پر افتخار حفاظت از میهن به شهادت رسید.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi