شناسه خبر : 114903
یکشنبه 27 آبان 1403 , 11:00
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت
کجا میری؟!
ابوالقاسم محمدزاده
کجا میری؟!
آخرین خشاب
مریم عرفانیان
آخرین خشاب
شبیه یک رؤیا...
عادله اصفهانی
شبیه یک رؤیا...
تولد دوباره من!
طهماسبی نوترکی
تولد دوباره من!

سرپرست انجمن پارا باستانی و زورخانه ای منصوب شد

سیدمحمدرضا میرشفیعی متولد سوم اردیبهشت ۱۳۵۳ در شهر قم می‌باشد و یکی از ملی‌پوشان تیم پاراتیراندازی جانبازان و توان‌یابان محسوب می‌شود که در پاراالمپیک ۲۰۲۴ پاریس حضور داشت...

فاش نیوز - طی حکمی از سوی دکتر کوهپایه‌زاده، رئیس فدراسیون جانبازان و توان‌یابان کشور، جانباز سیدمحمدرضا میرشفیعی به عنوان سرپرست انجمن باستانی منصوب شد.

به گزارش خبرنگارما، متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای سیدمحمدرضا میرشفیعی

نظربه تعهد، تخصص، تجربیات و سوابق ارزشمند جنابعالی‏‏ در رشته باستانی، به موجب این حکم به سمت "سرپرست انجمن باستانی" منصوب می‌شوید.

آرزومند است؛ با  اتکال  به  ایزد منان و با بهره‌گیری از نیروهای متعهد و متخصص در راستای اهداف عالیه حوزه ورزش در پیشبرد امورات محوله موفق و مؤید باشید.

گفتنی است میرشفیعی پیش از این نیز ریاست انجمن پارا باستانی را برعهده داشته است.

سیدمحمدرضا میرشفیعی متولد سوم اردیبهشت 1353 در شهر قم می‌باشد و یکی از ملی‌پوشان تیم پاراتیراندازی جانبازان و توان‌یابان محسوب می‌شود که در پاراالمپیک 2024 پاریس حضور داشت ولی موفق به کسب مقام نشد.

او در دوران نوجوانی به ورزش اهمیت می‌داد و در رشته‌های تکواندو و کشتی سابقه دارد و در جریان دفاع مقدس در مقابل هجوم دشمن بعث عراق در کنار دیگر رزمندگان ایستاد و با مجروحیت شدیدی که داشت، هر دو پای خود را تقدیم به نظام و کشورش کرد.

اینستاگرام
آقا سید از جانبازان ۷۰ درصد دو پا قطع و از قهرمانان جهانی و پاراآسیایی و حاضرین در مسابقات پارالمپیک ۲۰۲۴ در رشته تیراندازی با تپانچه میباشد .
جامعه ورزش جانبازان انتصاب شایسته ایشان که یادگار هشت سال دفاع مقدس میباشد را تبریک عرض نموده و آرزوی موفقیت و سربلندی برای ایشان دارند و ان شاءالله با حضور ایشان در این رشته پهلوان پرور شاهد شکوفایی و رشد آن باشیم .
ان شاءالله در این سمت پر توان ظاهر و باعث ارتقا و پیشرفت این در جامعه جانبازان گردند .
آقای دکتر میرشفیعی دعای ما ورزشکاران جانباز بدرقه تان ، آرزوی موفقیت و سربلندی برایتان داریم .
جناب آقای میرشفیعی از پیشکسوتان و مفاخرحوزه ی ورزشهای پاراباستانی کشور به شمار می آیند.
تجارب ارزنده ی ایشان موجب پیشرفت این رشته در میان جامعه ی هدف خواهدشد - ان شاالله
تبریک میگیم خدمت دکترمیرشفیعی عزیزوبزرگواربرایشان آرزوی موفقیت سربلندی وسلامتی را ازدرگاه ایزد مننان خواهانیم
جناب میر شفیعی را از قدیم میشناسم همیشه درحال خدمت به ورزش می‌باشد.درهر لباسی باشد.
ایشان از قدیم های ورزش جانبازان و معلولین هستند و همیشه با انرژی در حال خدمت کردن به ورزشکاران می باشند امیدوارم در جایگاه هم موفق باشند.به فضل خدا.
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi