06 شهريور 1405 / ۱۴ ربيع الأول ۱۴۴۸
شناسه خبر : 114970
سه شنبه 29 آبان 1403 , 12:00
سه شنبه 29 آبان 1403 , 12:00


از تفاهم تا گارانتی؛ زمان طلایی در معماری امنیت هرمز
علیرضا رجائی
حلقه مفقوده ادعای صلح شرافتمندانه
محمدحسین محترم
مرز خود را با غربگرایان و جریان فتنه حفظ کردهام
محمدباقر قالیباف
زیست عفیفانه
سیدمهدی حسینی
وقتی حقیقت هم باید از فیلتر اینترنشنال عبور کند!
محمدرضا الهی
مهمترین دستاورد آقای شهید ایران
مهدی فضائلی
حق من زندگی دیگران نیست!
داود گودرزی
از دغدغه اعزام به تهران تا پیدا کردن دارو...
علیرضا ضابطی سیستان
بِسِنت خالی بست مستندات چه میگویند؟
محمد ایمانی

همه چیز داریم جز آرامش!
داود گودرزی
برای رفیق شهیدم؛ «بشری»
زهرا صدر
ننگ بر دنیای شما که شهادت را خوار میشمارید!
غلامرضا صادقیان
اشک ماتم بر پیکر پدر
فاطیما محمد مرادی
فدای غیرت عباسی عراقیها
احمد بابایی

روایت عشق از قاب مهران؛ جادهای که به کربلا میرسد
حمیدرضا محمد مرادی
اهتمام ویژه کمیسیون تلفیق به مشکلات ایثارگران
فاش نیوز - عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از اهتمام ویژه اعضای کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ به مسائل و موضوعات ایثارگری خبر داد.
به گزارش خبرنگار ما از مجلس شورای اسلامی، نماینده ایثارگر مردم بروجرد در حاشیه جلسه علنی مجلس با بیان دیدگاه مثبت اعضای کمیسیون تلفیق بودجه سال آینده در خصوص ایثارگران اظهار داشت: ما مخلص ایثارگران هستیم و هر تصمیمی در مورد ایثارگران باشد ما بر روی چشممان میگذاریم و آنها ولی نعمتتان ما هستند و همه ما در کمبسیون اجتماعی و تلفیق مدیون این عزیزان هستیم.
نماینده ایثارگر دوره دهم، یازدهم و دوازدهم مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در کمیسیون تلفیق، چه همکاران من و چه اعضای کمیسیون همه نسبت به مطالبات جامعه ایثارگری اهتمام ویژه و حساسیت لازم را دارند و حتما در صحن مجلس هم اگر موضوعات ایثارگری مطرح شود، سایر نمایندگان نیز در ارتباط با بندهای مختلف لایحه بودجه در خصوص ایثارگران همکاری و مساعدت لازم را خواهند داشت.
عضو شورای عالی کمیسیون فرهنگ ایثار و شهادت در خصوص جایگاه ایثارگران در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ خاطرنشان کرد: هنوز در این مورد زود است که قضاوت کنیم و باید منتظر بمانیم که خروجی مجلس شورای اسلامی در این مورد چه خواهد بود.


ما در نوجوانی طعم تلخ اسارت را چشیدیم
احمد یوسف زاده
یادی از جانباز نخاعی شهید مهران ذوالفقاری
مرتضی قنبری وفا
دندان اسرا را با قاشق و انبردست میکشیدم
محمدباقر علیئی
یاد اهلبیت، ما را در سختترین لحظات اسارت زنده نگه میداشت
عبدالمحمد شیخابولی
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
فاطمه ملکی
















لطفاً زحمت بکشید قانون های مصوب چندین سال قبل را اجرا کنید که چندین سال است خاک میخورد.
به خاطر رضایی خداوند هم است معوقات ماده ۳۸ جانبازان و بازنشستگی آنها را پیگیری و بودجه آنها را بگیرید تا سال تمام نشده پرداخت کنید .
که نوش دارو بعد از مرگ سهراب بی فایده است.
خدایا به حق خون شهداء جبهه مقاومت را هر چه زودتر پیروز بگردان .
الهی آمین