04 مرداد 1405 / ۱۰ صفر ۱۴۴۸
شناسه خبر : 115087
سه شنبه 06 آذر 1403 , 10:45
سه شنبه 06 آذر 1403 , 10:45


سپر مقابله با جنگ شناختی
حمیرا حسینی یگانه
آمریکا؛ سه فرار نظامی در ۱۹ روز
سعدالله زارعی
خون جاری در میناب، سند رسوایی مدعیان حقوق بشر
حمیدرضا مرادی
آمریکا مجددا درخواست آتشبس کرد!
هاشم اسدی
اتحاد هژمونیک غرب علیه موجودیت ایران
میلاد رضایی
«گربهگاه» هرمز؛ گرهگاه انرژی جهان در پیچ تاریخ
علیرضا رجائی
یک قاب عکس از جولانی
سید محمدعماد اعرابی
وحدت، مؤلّفه اربعین تمدنی
حمید احمدی
نانوشتههای کارنامه زعامت پیشوای شهید انقلاب
محمدرضا زائری
هزار نکته باریکتر ز مو
سیدمهدی حسینی
اتحاد مقدس؛ سد پولادین در برابر دشمن
حسن رشوند


دیدار مدیرکل بنیاد شهید تهران بزرگ با جمعی از جانبازان قطع نخاعی
فاش نیوز - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در محل باغ موزه دفاع مقدس با جمعی از جانبازان قطع نخاعی دیدار و گفتوگو کرد.
دفاعپرس، «عباسعلی رضایی» مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران تهران بزرگ، به همراه معاون فرهنگی و آموزشی اداره کل تهران بزرگ، رئیس اداره دارو و تجهیزات و رئیس اداره اردویی و ورزشی به منظور بررسی مشکلات جانبازان قطع نخاعی در محل باغ موزه دفاع مقدس با این عزیزان دیدار و گفتوگو کرد.

رضایی تاکید کرد: بزرگترین دغدغه بنیاد شهید ارائه خدمات درمانی مناسب به ایثارگران است که در این میان جانبازان ۷۰ درصد و جانبازان قطع نخاعی در اولویت قرار دارند.
وی ادامه داد: مسئولان بنیاد شهید در همه شرایط به دنبال رفع مشکلات ایثارگران هستند و البته معتقدیم هیچ اقدام و فعالیتی قادر به جبران ایثار و فداکاری شهدا، جانبازان، آزادگان و خانواده آنان نیست.
مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران تهران بزرگ ضمن دیدار با این جانبازان معزز بر رسیدگی به مسائل و موضوعات فرهنگی، درمانی، مشکلات دارویی، انجام اردوهای تفریحی، زیارتی و فعالیتهای فرهنگی آنها تاکید کرد.


خاطرهای از زیارت عتبات توسط آزادگان
علیاکبر امیراحمدی
تیربارچی قهار با آستین خالی
جعفر طهماسبی
اسلحه همه خراب شد الا مریم امجدی
مریم امجدی زنجانی
و فردا چه سرنوشتی در انتظار ماست....
علیرضا ضابطی سیستان















