چهارشنبه 05 دي 1403 , 12:45




همایش تجلیل از رتبههای برتر کشوری شاهد و ایثارگر آزمون سراسری ۱۴۰۳
نهمین همایش تجلیل از دانشآموزان رتبههای برتر کشوری شاهد و ایثارگر سراسر کشور با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، وزیر آموزش و پرورش، رئیس جهاد دانشگاهی، سرپرست سازمان سنجش و نظام آموزشی کشور به همراه دانش آموزان رتبههای برتر ...
فاش نیوز - نهمین همایش تجلیل از دانشآموزان رتبههای برتر کشوری شاهد و ایثارگر سراسر کشور با حضوررئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، وزیر آموزش و پرورش، رئیس جهاد دانشگاهی، سرپرست سازمان سنجش و نظام آموزشی کشور و با حضور دانشآموزان رتبههای برتر کشوری، در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ما، نهمین همایش تجلیل از دانشآموزان رتبههای برتر کشوری شاهد و ایثارگر سراسر کشور با حضور مهندس "سعید اوحدی" رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، "علیرضا کاظمی" وزیر آموزش و پرورش، "حسین مسلمی نایینی" رئیس جهاد دانشگاهی، "رضا محمدی" سرپرست سازمان سنجش و نظام آموزشی کشور به همراه دانش آموزان رتبههای برتر کشوری صبح دیروز(روز چهارم دی ماه 1403) در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم تقدیر از برگزیدگان شاهد و ایثارگر گفت: در ایامی که معطر به نام حضرت زهر(س) است، زمینه تربیت چنین فرزندان موفقی است که "مادر" بزرگترین مدرسه تربیتی است. وی در ادامه با اشاره به دوران اسارت خود اظهار داشت: در اردوگاه شرایط سختی حاکم بود و ما در روز بیشتر از دو ساعت آزادی نداشتیم و من توفیق داشتم که در چندین اردوگاه خدمت حاج آقا ابوترابی باشم. زمانی که از ایشان پرسیدم وظیفه ما علاوه بر کارهای فرهنگی در اردوگاه چیست، ایشان گفتند سعی کنید برای همنوعان خود "مادر" باشید.
معاون رئیس جمهور، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مراسم تجلیل از دانشآموزان برتر شاهد و ایثارگر حاضر در جلسه افزود: اکنون شما دانشجو هستید و باید با یک حرکت و اراده جدی و با پشتوانۀ شناخت، راه علم را در پیش بگیرید. یکی از فلسفههای اسلام تعلیم و تربیت است. اگر برای انتخابهای خود شناخت نداشته باشیم حتما با بحرانهای مختلف و جدی روبهرو خواهیم شد.
مهندس اوحدی سپس با تأکید بر زحمات والدین این دانشآموزان اظهار داشت: گاهی مادران فرزندان شاهد و ایثارگر برای آنان هم پدر و هم مادر بودند و یا فرزندان جانبازان اعصاب و روان که هم رنج و درد جانبازی اعصاب و روان پدرانشان را تحمل میکردند و هم باید درس میخواندند.
معاون رئیس جمهور همچنین گفت: خداوند را سپاسگزاریم که در حال حاضر 10 هزار و 800 دانشآموز نخبه شاهد و ایثارگر در کشور داریم که به آنان افتخار میکنیم و امیدواریم در میان فنآوران و سرآمدان کشور قرار بگیرند. ما هم در بنیاد شهید قول میدهیم که با همه توان برای موفقیت این مرز و بوم سرمایهگذاری کنیم.
سردار "یعقوب سلیمانی" نیز پس از درود و سلام به ارواح طیبه شهدا با اشاره به فرزندان شاهد حاضر در این مراسم اظهار داشت: شما باید با تداوم راه پدرانتان به قلههای موفقیت دست یابید.
وی سپس با ارائۀ آماری از برترینهای شاهد و ایثارگر اضافه کرد: از 1620 نفر از پذیرفتهشدگان شاهد و ایثارگر 43 درصد بانوان، 57 درصد آقایان، 59 نفر رتبه برتر بدون احتساب سهیه و 12 نفر رتبه زیر صد کشوری هستند و امسال با 14 درصد افزایش نسبت به سال گذشته رتبه زیر 2000 کشوری را کسب کرده و با 1800 نفر پژوهشگر در بنیاد شهید، نشان از پیشتازی جامعه ایثار و شهادت دارد.
دکتر "نائینی" رئیس جهاد دانشگاهی نیز در این مراسم ضمن بزرگداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن، خطاب به دانشآموزان شاهد و ایثارگر حاضر در مراسم گفت: همانطور که در دوران دفاع مقدس پدرانتان محکم و استوار ایستادند، شما هم باید با تکیه بر علم، استوار بمانید و این را بدانید که این قدم اول است و راه طولانیست و برای اینکه دانشگاه را اصلاح کنیم، نیازمند کمکهای شما هستیم.
مسئول جهاد دانشگاهی در پایان تأکید کرد: ما هم همچون بنیاد شهید در خدمت هستیم تا به وظایف خود به عنوان حامی، از طرحهای شما حمایت کنیم.
وزیر آموزش و پرورش نیز در این مراسم اظهار داشت: در چند روز گذشته فرصتی پیش آمد که در المپیادهای کشورمان از 900 مدالآور المپیادی در سراسر کشور در مشهد تقدیر به عمل بیاید.
علیرضا کاظمی در ادامه گفت: تاریخ کشورهای توسعهیافته نشان میدهد با تمرکز به مسائل علمی، مشکلات خود را حل کردهاند. از این رو با تکیه بر موفقیتهای چشمگیر در زمینۀ عملی، تربیتی و فرهنگی شاهد و ایثارگر در سطح ملی و بینالمللی باید سرمایهگذاری کنیم.
دکتر کاظمی در ادامه با اشاره به جایگاه مدارس شاهد و ایثارگر بیان کرد: بسیار خوشحالیم که کشورمان در سال 2020 جایگاه سوم را در جهان کسب کرده است و جایگاه مدارس شاهد در عرصههای علمی داخلی و بینالمللی ممتاز و بینظیر است.
دکتر رضا محمدی، سرپرست سازمان سنجش نیز در آغاز سخن، با قدردانی از خانواده بزرگ ایثارگران گفت: فرزندان شاهد و ایثارگر توانستهاند بدون سهمیه رتبههای برتر کنکور کشوری را کسب نمایند باید به خوبی تشویق شوند و البته این آغاز راه است و آنچه مهم است قابلیت الگوبرداری از آنهاست تا دیگر فرزندان شاهد و ایثارگر هم بتوانند همانند آنها موفق شوند.
رئیس سازمان سنجش در پایان پیشنهاد کرد: شبکه ملی علم و دانش، سهمیهای را برای افرادی که بدون سهمیه وارد دانشگاه میشوند در نظر بگیرند و یک کارپوشهای را تهیه و آنها را به عنوان الگو به جامعه هدف معرفی و از آنان در عرصههای مختلف استفاده کنند.
گفتنیست در پایان این مراسم از 36 دانشآموز برتر شاهد و ایثارگر با اهدای جوایز و لوح، تقدیر به عمل آمد.



