شناسه خبر : 115609
یکشنبه 09 دي 1403 , 10:31
اشتراک گذاری در :

شهیدی که برای مدافع حرم شدن ۲۰ کیلو وزن کم کرد

فاش نیوز - مادر شهید مدافع حرم غلامرضا لنگری‌زاده می‌گوید: پسرم اضافه وزن داشت و برای اینکه بتواند به سوریه برود، ۲۰ کیلو وزن کم کرد.

یک دختر داشت و همسرش باردار بود. خیلی دنبال رضایت گرفتن از مادر برای اعزام به سوریه بود. اما غلامرضا تنها دلخوشی مادرش بود و مادر نمی‌خواست غلامرضا را از دست بدهد.مادر شهید لنگری‌زاده رضایت گرفتن فرزندش را اینطور روایت می‌کند: در زمان جنگ تکفیری‌ها در سوریه پسرم همه‌اش به من اصرار می‌کرد تا راضی شوم برود جبهه سوریه. من هم با او قهر می‌کردم، می‌زدم زیر گریه و می‌گفتم: تو که می‌دانی دلخوشی منی! کجا می‌خواهی بروی؟! غلامرضا اشک‌های من را که می‌دید، می‌گفت چشم مادر نمی‌روم، گریه نکن. پسرم چند بار آمد و خواهش کرد که راضی شوم. او حتی اضافه وزن داشت؛ ۲۰ کیلو وزن کم کرد تا بتواند مدافع حرم شود.یکبار هم آمد که من را راضی کند، گفت: مامان! یادته چقدر خانه روضه می‌گرفتیم، تو می‌گفتی کاش ما در کربلا بودیم و امام حسین(ع) را یاری می‌کردیم؟! الان وقت یاری کردن سیدالشهدا(ع) است. وقتی غلامرضا این حرف را زد، دیگر جوابی نداشتم و راضی به رفتنش شدم.شهید غلامرضا لنگری‌زاده شهریور ۹۶ به سوریه اعزام شد و ۵ بهمن ماه همان سال به شهادت رسید و پیکر مطهرش در گلزار شهدای کرمان آرام گرفت.از این شهید یک دختر و یک پسر به یادگار مانده است. شهید لنگری‌زاده به‌خاطر علاقه به شهید محمودرضا بیضایی اسم پسرش را محمودرضا انتخاب کرد.

منبع: خبرگزاری فارس
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi