شناسه خبر : 115677
سه شنبه 11 دي 1403 , 11:54
اشتراک گذاری در :

پیگیری وضعیت اختصاص زمین برای ساخت مسکن ایثارگران استان ایلام

فاش نیوز - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در جلسه با مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام خواستار تسریع در روند اختصاص زمین برای ساخت مسکن جامعه ایثارگران استان شد.
 
پیگیری وضعیت اختصاص زمین برای ساخت مسکن ایثارگران استان ایلام 

 ایثار، محمد رحیمی در این جلسه بیان کرد: مسکن جزو اولویت‌های اصلی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان است و نیاز است راه و شهرسازی استان در این زمینه همکاری لازم را به عمل آورد.
وی تصریح کرد: با تسریع در اختصاص زمین به جامعه ایثارگران، روند ساخت و ساز در کمترین زمان ممکن وارد فاز اجرایی می شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام اظهار کرد: قرار است با اختصاص ۲۰ هزار مترمربع زمین، ۳۰۰ واحد مسکونی برای جامعه ایثارگران استان ساخته می شود.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi