شناسه خبر : 115922
یکشنبه 23 دي 1403 , 13:00
اشتراک گذاری در :

سه ماموریت مشترک محور غربی، عبری، عربی

فاش نیوز - هراس‌افکنی، توهم‌آفرینی و ناامیدسازی، سه مأموریت مشترک آمریکا و مزدورانِ محور غربی، عربی و صهیونی در منطقه، جهان اسلام و حوزه مقاومت اسلامی و بین‌الملل است.

- ایجاد ترسِ فاقد پایه و اساس امنیتی و انتظامی، توهمِ نابرابری و ناترازی مالی و اقتصادی و انداختن تردیدات سیاسی و اعتقادی در ذهن، فکر و اندیشه‌ی نخبگان، مسئولان و مخاطبان، به‌ویژه تصمیم‌گیران و‌ تصمیم‌سازان نظامی، حکومتی و حاکمیتی در سه سطح کشوری، لشکری و اداری. آنهم با هدف فَشل نمودن چرخه‌ی معیشتی و روزمره‌ی عمومی.

- انجام فعالیت‌های وسیع رسانه‌ای و تبلیغی، دستکاری در افکار انفرادی، خانوادگی و جمعیتی و راه‌اندازی بازی‌های مَن در آوردی، آنهم از طریق هدایت کانال، پیج و گروه‌های مجازی و نهایتاً هدایت و انحراف اذهان مردمی به سمت اهداف و انگیزه‌های از قبل طراحی‌شده در اتاق‌های فکرِ سازمانی و سرویس‌های جاسوسی و اطلاعاتی.

- و مواردی شبیه و هم‌راستا با همین چند ترفند و تجربه‌ی برگرفته‌شده از هوش مصنوعی و جمع‌آوری گردیده زیر نظر و نگاه اساتید و‌ استوانه‌های جنگ ترکیبی و روانی، دقیقاً از جمله فعالیت‌هایی است که طی چند سال گذشته توسط معاندین، مخالفین و منافقین داخلی و خارجی علیه مردمان، مؤمنان و مدافعان انقلاب و اعضای محور محافظان اسلامی مورد بهره‌برداری قرار گرفته و در چندین فتنه‌ی درونی و‌ منطقه‌ای، از جمله برای براندازی دولت‌هایی مشابه سوریه، سودان، لیبی و‌ تعدادی دیگر از بلاد مسلمان و عربی نیز حداکثرِ استفاده از آنها به‌عمل آمده است. در همین راستا نکاتی را یادآور می شویم.

۱)- وقتی از ذهنیت‌سازیِ منفیِ رسانه‌ای و مفسده‌اندازی‌های بی‌مبنای مجازی صحبت می‌کنیم، دقیقاً منظورمان همین اقدامات سالوسانه و سازماندهی شده‌ای است که توسط ۲۵۰ شبکه‌ی فارسی زبان و یا صدها هزار کانال، پیج و گروه‌های رنگارنگِ عموماً وابسته به دستگاه‌های اطلاعاتی و‌ سرویس‌های جاسوسیِ غربی، عربی و اخیراً حتی تُرکی با اهدافی کاملاً شیطانی و‌ دجالی، علیه ایرانیان و ساکنان این سرزمین خوش‌نقش و نگارِ زیبا، تاریخی و فرهنگ برخاسته از اعماق عِلم و فرهیختگیِ آنها صورت‌گرفته و یا در حال انجام بوده و طبیعی‌ست که تمام این رفتارها معنایی جز خباثت، حسادت و بُخل‌ورزیشان نخواهد داشت.

۲)- این از خصوصیات بارز و شناخته شده‌ی شخص ابلیس خبیث، شیطانک‌های رجیم و عمله‌های انسان‌نمایِ خدمتگزار به درگاه ایشان است که با هر آنچه بوی ولایت و وصایتِ رسولان و پیشوایان خدای سبحان را می‌دهد به مخالفت برخاسته و در همان مسیری که فرمانده‌ی اعظمشان دستور داده و هدایتشان نموده حرکت نمایند. تروریست‌های کراوات آویزیده و قاتلان نسل براندازنده‌ای همچون سران رژیم پادگانی، کودک‌کُش و اشغالگر فلسطین و یا سر دجالان آمریکایی، انگلیسی، آلمانی و حتی وابستگان به دستگاه صهیونیست‌های اردوغانی و آل‌های سفیانی در کشورک‌های عربی را تزیین نموده، افسار به گردنشان بسته و آرایششان کرده و متقابلا‌ً اهالیِ مظلوم غزه، لبنان، سوریه، یمن و موارد مشابه را با بدترین شیوه و حیله‌های رسانه‌ای مورد حمله قرار دهند! آیا به نظر شما اینطور نبوده و نیست!؟

۳)- اینکه علی‌رغم علم به قدرت و عظمت نظام اسلامی و اطلاع از اشراف کامل نیروهای امنیتی و نظامیِ ایران عاشورایی بر فتنه‌گری‌های گذشته و حال فعلیِ بطله و عمله‌های سازمانی و فرماندهانِ ستادی و میدانیِ آنان و متعاقباً شکست همه جانبه‌ی توطئه و تحرکات ایذاییِ مزدورانشان در مقاطع و مراحل مختلف زمینی و‌ زمانی، در عین حال اما بازهم به تلاش جهت اغتشاش‌آفرینی، آشوب‌طلبی، اختلاف‌اندازی و آتش‌بپاکُنی سراغ مواردی همچون ایجاد نارضایتی‌های مصنوعی، بالابردن قیمت کالاهای اساسی و پایین‌آوردن دامنه‌ی صبر عمومی رفته و مرتب هم تضعیفِ اقتدار کشوری و لشکری را به نمایش گذاشته و دنبال می‌نمایند، قطعاً تنها و تنها به حماقتِ سردمداران و دام گسترانِ ایشان بر می‌گردد و درسی که از گذشته فرانگرفته و پوزه‌ای که مجدداً به خاک مالیده خواهد شد.

حواسمان مانند گذشته به صورت شش دانگ و همه جانبه جمع باشد که:

- خالی‌کردن دلِ ایرانیان، ایجاد ترس و دلهره از اوضاع حال و آینده‌ی آنان و همچنین ضعف نشانی از پایه‌های قدرت و محکمات اساسیِ اقتدارمدارِ ایران.

- طراحی اوضاعی بهم‌ریخته و سوخته شده مانند وضعیت سوریه، عراق، لیبی, سودان و افغانستان و حتی گماشتن دیکتارتورهای بَرده‌واری همانند شیخک‌های حاکم بر کشورهای ذره‌بینیِ حاشیه‌ی خلیج همیشه فارس و یا حاکمان آنکارا، باکو، قدس و سایر اشغالگران.

- و تخریب چهره‌ی ایران ریشه‌دارِ اهورایی، نورانی و منور به آموزه‌های قرآنی و پیوند ناگسستنی خورده با خاندان شریف محمدی، علوی و آماده برای هم‌رکابی با آخرین ذخیره‌ی الهی و شاید هم احتمالاً و به خیال خام خودشان، بازگردانیِ امت و ملت به چیزی شبیه همان دوران تاریک، عقب‌مانده و قرون وسطاییِ ستم‌شاهی.

از مهم‌ترین اهداف اِعلامی، اِعمالی و پنهانیِ محرکین، مفسدین و منقطعین از مسیر مستقیمِ ایرانیان و مزدورانِ پشت صحنه و میدانیِ درونی و‌ بیرونیِ آنان است که با هدف ناامیدسازی و تضعیف بُنیان‌های اساسیِ دینی، مذهبی، ملی و شرعی و نابودی بنیادهای اعتقادی، اعتمادی و اقتصادی، روی دست قرارگرفته و علی‌رغم آنکه می‌دانند و می‌دانیم خواب آشفته‌شان هرگز تعبیر نگردیده و همچون گذشته زیر پای همگان لگدمال خواهند شد لکن بازهم آخرین زورهای بیهوده و زوزه‌های ناسودهی خود را بکارگرفته و خواهند گرفت.

|| امان‌الله دهقان فرد

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi