شناسه خبر : 115955
شنبه 22 دي 1403 , 13:11
اشتراک گذاری در :

تلاش برای بازگشت دو شهروند ایرانی در سوریه به وطن

فاش نیوز - سخنگوی وزارت خارجه گفت: علی اکبر ابوطالب اصفهانی و فرزندش که مدتی پیش برای زیارت عتبات عالیات به سوریه سفر کرده بودند و به دلیل تحولات امنیتی در سوریه قادر به خروج از کشور نبودند، (پنجشنبه) سوریه را ترک کردند و به زودی به کشور بازخواهند گشت.

به گزارش جماران، در روزهای اخیر فیلم هایی از این دو نفر کنار پایگاه هوایی روسیه در استان لاذقیه سوریه منتشر شده است. با سقوط حکومت بشار اسد، پروازها میان دو کشور متوقف شدند و شماری از ایرانیان از جمله زائران نتوانستند به موقع از این کشور خارج شوند.

وی با تشکر از همه طرف‌های دخیل در این امر انسان دوستانه، تصریح کرد که وزارت امور خارجه از هیچ اقدامی برای حمایت از اتباع ایرانی در خارج از کشور دریغ نمی‌ورزد.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi