دوشنبه 15 بهمن 1403 , 10:25




نشست معاون بهداشت و درمان بنیاد با نخبگان پزشکی شاهد و ایثارگر
کارهای تحقیقاتی که صرفا مقاله باشد، کارایی چندانی ندارد و باید در افزایش رضایتمندی ایثارگران نتیجۀ خدماتی عملی داشته باشد و قضاوت نهایی در باره نتیجه آن ...
فاش نیوز - معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران خواستار پرداختن به مبحث دندانپزشکی، بخصوص برای والدین معظم شهدا، از سوی کارگروههای پزشکی این بنیاد شد.
به گزارش خبرنگار ما، نشست صمیمی معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگرن با نخبگان پزشکی شاهد و ایثارگر سراسر کشور صبح دیروز در ساختمان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزارشد.
این نشست که به صورت وبینار برای تمام استانها قابل پخش و دسترسی بود، نخبگان پزشکی شاهد و ایثارگر به بیان دیدگاهها، نقطه نظرات و توانمندیهای خود در حوزۀ خدماتدهی به جامعه ایثارگران و جانبازان پرداختند.
رییس کارگروه سلامت که خود از نخبگان پزشکی شاهد و ایثارگر است در این نشست اظهار داشت: ما گلهمند هستیم که با 200 نخبه شاهد و ایثارگر بنام و شاخص، فقط به عنوان " فرزند شهید" مطرح میشویم.
دکتر نوروزی همچنین ادامه داد: متاسفانه ارتباط نخبگان پزشکی شاهد و ایثارگر با بنیاد شهید مخدوش شده و اگر نقطۀ عطفی نباشد، اعضای کارگروه کم و بیش همکاری خود را با بنیاد شهید قطع خواهند کرد.
این چهره نامآشنای پزشکی، با سابقه بیش از 40 ساله خود همچنین خاطرنشان کرد: بارها در ادوار گذشته در خصوص تبدیل وضعیت جانبازان و اعضای هیئت علمی دانشگاهها گلایههایی را مطرح کردهایم اما کاری صورت نگرفته است.
رئیس کارگروه سلامت همچنین در پایان سخنانش پیشنهاد کرد، تفاهمنامههای مابین دانشگاه علوم پزشکی تهران و بنیاد شهید و امور ایثارگران به امضا برسد که نتیجه و اثربخشی آن به جامعه هدف برگردد.
سپس دکتر نورانی، استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله(عج) به نمایندگی از مرکز آسیبها و اثرات شیمیایی زمان جنگ و عوارض پس از آن نیز از اعلام آمادگی همکاری این مرکز با بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد.
دکتر سلیمانی، رییس دانشگاه فناوری شهید بهشتی نیز در این نشست گفت: با توجه به نیاز بالای خانوادۀ شهدا و جانبازان در زمینۀ خدمات پزشکی، اگر فراخوانی صورت بگیرد همکاری خوبی میان بخش خصوصی و بنیاد شهید بوجود خواهد آمد.
گفتنی است در این نشست شرکتهای فناورانه دانشبنیان شاهد و ایثارگر خواستار استفاده از توانمندیهای خود در حوزههای پزشکی با بنیاد شهید بودند.
نقطه نظراتی هم از زبان نخبگان دانشبنیان سایر استانها مبنی بر استفاده از نیروهای جوان نخبه شاهد و ایثارگر در مراکز کمبرخوردار بود که به گفته آنان، هم سود دنیوی و اخروی دارد و هم این که به اهداف بنیاد نزدیکتر میشویم.
همچنین یکی از اعضای علمی انستیتو پاستور نیز ضمن اعلام آمادگی خدمت و همکاری با بنیاد شهید و امور ایثارگران، به بخش "نظارت" نیز تاکید ویژه داشت و گفت: باید نظارت دقیقی بر روی ساختههای دانشبنیانها وجود داشته باشد.
در انتها، معاون بهداشت و درمان بنیاند شهید هم پس از شنیدن نقاط مثبت و منفی و صحبتهای نخبگان پزشکی شاهد و ایثارگر گفت: این گلایهها بهحق است و امیدوارم این جلسات بهصورت منظم ادامه داشته باشد.
دکتر عبدالرضا عباسپور همچنین گفت: این جلسات باید بازخورد و نتیجه اجرایی داشته باشد. این کارهای تحقیقاتی که صرفا مقاله باشد کارایی چندانی ندارد و باید در افزایش رضایتمندی ایثارگران نتیجۀ خدماتی عملی داشته باشد و قضاوت نهایی در باره نتیجه آن حق ایثارگران است.
معاون بهداشت و درمان همچنین تاکید کرد: ارتباط نخبگان پزشکی شاهد و ایثارگر باید از سوی "پژوهشکده" صورت بگیرد و اعضای هیئت علمی عضو پژوهشکده باشند و توانمندیهای خاصی را که در جامعه نخبگان هست به بنیاد شهید منعکس کنند.
عباسپور در پایان با مطرح کردن مبحث دندانپزشکی، بخصوص برای والدین معظم شهدا، از کارگروههای پزشکی خواست تا در این خصوص بنیاد شهید را یاری کنند.



