شنبه 04 اسفند 1403 , 16:14




۲۵ ماده قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران بروزرسانی شد
ماده ۴۸(جایگزینی فرزند ایثارگر)، تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران، سهمیه استخدامی ایثارگران، ساعت کاری همسران شهدا و جانبازان، تعیین درصدهای بالا و پایین جانبازان با اولویت درصد و ....
فاش نیوز - مشاور رییس کمیته امور ایثارگران کمیسیون اجتماعی مجلس از اصلاح و تصویب ۲۵ ماده قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران خبر داد.
به گزارش خبرنگار ما از مجلس شورای اسلامی، یاوند عباسی، مشاور کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در خصوص آخرین مصوبات نشست کمیته بازنگری، اصلاح، و تجمیع و بروزرسانی قوانین ایثارگری اظهار داشت: در حال حاضر ۲۵ ماده از قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران در کمیته حقوقی بنیاد شهید و امور ایثارگران مورد بحث، بررسی، بازنگری و اصلاح قرار گرفته است.
ماده ۴۸(جایگزینی فرزند ایثارگر)
مشاور رییس کمیته امور ایثارگران کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود به بروزرسانی ماده ۴۸ قانون جامع اشاره کرد و افزود: در ادامه اصلاح قوانین ایثارگری، از اقدامات خوبی که در این کمیته انجام شد بروزرسانی ماده ۴۸ بود که به نوعی در قانون جدید به نفع ایثارگران لحاظ شده است.
تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران
مشاور کمیسیون اجتماعی مجلس در امور ایثارگران در خصوص تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران به عنوان یکی از مطالبات جامعه ابثارگری خاطر نشان کرد: یکی از موضوعات بسیار مهمی که در کمیته حقوقی بنیاد مورد بحث و بررسی قرار گرفت قانون تبدیل وضعیت بود که در بند "و" و "د" تبصره ۲۰ قانون بودجه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ لحاظ گردید اما پس از آن جرایی نشده است. اما در قانون جدید آن را به این صورت تعیین تکلیف کردیم که تا زمان تصویب قانون، همه عزیزان ایثارگر که از ۱۴۰۰ به بعد- که قانون شامل آنها نشده است بتوانند دوباره تبدیل وضعیت شوند.
سهمیه استخدامی ایثارگران
یاوند عباسی، کارشناس و فعال مسائل ایثارگری در مجلس شورای اسلامی در خصوص وضعیت سهمیه استخدامی فرزندان ایثارگران یادآور شد:
در ارتباط با سهمیه استخدامی فرزندان ایثارگران(۲۵ و ۵ درصد) و ظرفیتهای خالی آن تصمیم بر این شد که چنانچه ظرفیت ۲۵ و ۵ درصد پر نشد ظرفیت خالی به عزیزان ایثارگر زیر ۲۵ درصد و یا ۵ اختصاص یابد.
ساعت کاری همسران شهدا و جانبازان
وی در بخش دیگری از سخنان خود یکی از مصوبات نشست و کمیته حقوقی بنیاد شهید را در خصوص تصمیم گیری در مورد تقلیل ساعات کاری همسران شهدا و جانبازان درصد بالا عنوان کرد و افزود: برای همسران شهدا و جانبازان درصد بالا قبلا در قانون یک ساعت کاری معین شده بود که متاسفانه هیچ وقت از آن بهره مند نشدند، چرا که در واقع نیازمند آیین نامه بود یا اینکه کمیسیون آن را نمی پذیرفت. اما خوشبختانه در قانون جدید این موضوع بروز رسانی و تعیین تکلیف و در این خصوص هشت ساعت در هفته به عنوان تقلیل کاری مشخص شده است.
مشاور کمیسیون اجتماعی با انتقاد از کمبود آیین نامه برای مصوبات ایثارگری متذکر شد: متاسفانه در بسیاری از مواقع نبود آیین نامه مستمسکی برای دستگاههای اجرایی که قانون را اجرا نکنند اما در تصمیمگیری جدید سعی بر این شده است که هر جا آییننامهای نباشد، برای آن تعیین تکلیف شود.
تعیین درصدهای بالا و پایین جانبازان با اولویت درصد
فعال امور ایثارگری در رابطه با یکی دیگر از مصوبات کمیته حقوقی بنیاد شهید در مورد درصد های بالا و پایین ایثارگران اظهار داشت: در ارتباط با تعیین درصدها، مقر شد که کف درصدی که گذاشته شده است برداشته شود و به جای آن در قانون درصد ها عبارت " جانبازان با اولویت" جایگزین شود که خود این موضوع اما و اگرهای فراوانی دارد.
وام مسکن ایثارگران
یاوند عباسی در خصوص تصمیمگیری در خصوص وام مسکن ایثارگران خاطرنشان کرد: خوشبختانه در مورد وام مسکن ایثارگران مشکلات خاصی وجود ندارد و جانبازان با هر درصدی می توانند از آن بهره مند شوند. بنابر این در این خصوص مقرر شد به جای درصد "جانبازان با اولویت درصد" همچنان از آن بهره من شوند.
تبصره یک قانون حالت اشتغال
مشاور کمیسیون اجتماعی در امور قوانین و مقررات ایثارگران در پایان در خصوص تبصره یک قانون حالت اشتغال و تعیین تکلیف مشمولان آن تصریح کرد: در خصوص مشمولان تبصره یک قانون حالت اشتغال، مقرر شد این موضوع به سرعت تعیین تکلیف شود. بنابر این قرار شد برای هشت سال سنوات ارفاقی برای فرزندان شهدا یا همسران جانبازان درصد بالا طوری تصمیمگیری شود که در آینده، کمبود منابع و اعتبارات مالی مانعی برای اجرای قانون نشود.
|| معرفی
و متأسفانه کسی هم تاکنون جوابگو نیست چرا؟
سلام عرض ادب خدمت جناب آقای امیر سرلشکرسید عبدالرحیم موسوی، ریاست محترم فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران
بنده 27 ماه درجبهه بودم اینجانب پدر سربازی وظیفه رضا میرزابابایی در مورد مشکل پسرم و در سال 1399 بارها حضوری به تهران بزرگراه بابایی لویزان، ابتدای بلوار نیروی زمینی، اداره بهداشت امداد و درمان نزاجا مراجعه کردم و در تاریخ 1402/05/28 نامه کتبی هم دادم ولی متاسفانه تاکنون بررسی و رسیدگی نکردن و نتیجه نگرفتم. متأسفانه تاکنون هیچ کسی هم پاسخگو نیست چرا؟
در ضمن ایثارگر و هم جانباز هستم ولی اما امتأسفانه هیچ ارزش قائل نمی شوند چرا؟
ولی اما متأسفانه تاکنون هیچ خبری بررسی و رسیدگی نیست چرا؟ و هیچ اقدامی در این مورد صورت نگرفته است. که متأسفانه تاکنون پاسخی در این مورد دریافت نکرده ام. و هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟ درخواست رسیدگی دارم.
مبلغ وام مسکن جانبازان ، کاربرد ندارد!!!
اکثر ایثارگران عزیز از نظر مالی در طبقه متوسط به پایین جامعه هستند!!!!!
جهت مسکن ایثارگران ، مبلغ وام را ملاک قرار ندهید.
ملاک واقعی این است که این قشر معظم و معزز ، صاحب خانه شوند.
نه فقط در سیستم ثبت شود که مثلا فلان جانباز وام گرفته!!! سهم زمین گرفته!!! و یا هر تسهیلات ناکارآمد دیگر...!!!
فرم ج وزارت مسکن برای یکبار بروز رسانی شود و جملگی سبز باشد.
امتیازات ناکار آمد دیگر، وامها و بلاعوض های غیرکاربردی ست که بروزرسانی و صفر شوند.
تکرار مکررات نباشد!!!
که روز از نو روزی از نو...!!!
که آش همان آش و کاسه همان کاسه باشد...!!!
تغییرات کاربردی باید باشد و تاثیر گذار و کارآمد باشد.
در مورد فرزندان عموم ایثارگران هم امتیازات مسکن اجرا شود.
در مورد خودرو با تسهیلات بیشتر و مدت بازپرداخت بیشتر و مبالغی بلاعوض جهت عموم جانبازان...!!!
ادامه حیات انقلاب در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
مردم انقلابی به عینه میبینند و میشنوند.
جانمان فدای رهبر
هر روز بروز رسانی کنید، تیتر بین المللی، بزنید، روزانه خودرو تحویل بدهید، تبدیل وضع استخدامی را طبق قانون جامع بدون هیچ پشتوانه ابلاغ مینمائید
لطفاً به شعور جامعه ایثارگر بیش از این توهین، نکنید
این حجم دروغ، و کذب را از کدام منبع استخراج مینمائید که تمامی هم ندارد
. امیدوار بوَد آدمى به خیرِ کسان. مرا به خیرِ تو امّید نیست، شر مرسان




قانون مربوط به پرداخت حق بازنشستگان از مناطق جنگی اجرا شود
استفساریه ماده 112 درباره حق بازنشستگان از مناطق جنگی اجرا نمی شود و دولت به بهانه بار مالی آن را اجرا نمی کند. حق این قشر در حال تضییع شدن است.
این استفساریه در مجلس تصویب شد منتها اجرا نمی شود با وجودی که که بار مالی چندانی هم ندارد.