شناسه خبر : 116826
دوشنبه 13 اسفند 1403 , 11:50
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت

بررسی پرونده های ایثارگران در کمیسیون پزشکی

فاش نیوز - بررسی 720 عدد پرونده ایثارگران در کمیسیون پزشکی با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان و معاون بهداشت و درمان بنیاد استان و دبیر کمیسیون پزشکی
 
بررسی پرونده های ایثارگران در کمیسیون پزشکی

«ایثار»، ضمن دقت در بررسی پرونده‌های کمیسیون پزشکی در دو روز نهم و دهم اسفند ماه در محل اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه ۲ شهرستان اهواز با حضور حسن نورانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان و جناب آقای مدیری معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ، دکتر بابایی دبیر کمیسیون و کارشناسان کمیسیون پزشکی مرکز و استان خوزستان صورت پذیرفت.

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان گفت: پرونده 720 ایثارگر در این کمیسیون که شامل 320 پرونده حق پرستاری ماده ۲۲ و ۲۶ و 88 که شامل والدین معظم شهدا، همسران و فرزندان شهدا، همسر و فرزند جانباز صعب العلاج ، خوتهر و برادر شهید بصورت غیر حضوری و 400 پرونده پرستاری دائم جانبازان صعب العلاج و کهولت سن بررسی و پیگیری شد.

مدیری افزود: کمیسیون پزشکی به صورت مستمر در خوزستان برگزار می شود و پاسخ وضعیت پرونده ایثارگران بعد از ۴۰ روز مشخص می گردد.

 
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi