شناسه خبر : 117257
یکشنبه 17 فروردين 1404 , 11:34
اشتراک گذاری در :

در راستای حل مشکلات اقشار مختلف ایثارگران صورت گرفت

دیدار عیدانه ایثارگران با رییس جمهور و رییس قوه قضاییه

نمایندگان بخشی از تشکل‌های ایثارگران با رییس‌جمهوری و رئیس قوه‌ قضاییه برای پیگیری پاره‌ای از موضوعات...

 فاش نیوز - گروهی از نمایندگان تشکل‌های ایثارگری در دیدار عیدانه با رییس‌جمهوری و رئیس قوه‌ قضاییه برای پیگیری پاره‌ای از موضوعات دیدار و گفت و گو کردند.

به گزارش خبرنگار ما، هیئت مدیره شبکه ملی ایثارگران، شامل نمایندگان بخشی از تشکل‌های ایثارگران در دیدار جداگانه با دکتر پزشکیان، رییس‌جمهوری و محسنی اژه‌ای، رئیس قوه‌ قضاییه برای پیگیری پاره‌ای از موضوعات دیدار و یحث و بررسی به‌عمل آوردند.

در این دیدار که دیروز شنبه مورخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ برگزار شد، هیئت مدیره شبکه ملی ایثارگران ضمن تبریک عید فطر و سال نو و ضمن آرزوی سلامتی برای سران دو قوه، موفقیت مسئولین نظام در خدمت به مردم قهرمان ایران را از خداوند خواستار شدند.
 

در بخشی از دیدار با آقای دکتر پزشکیان رییس جمهور کشورمان و با حضور جمعی از اقشار و گروه‌های مردمی برگزار شد، موضوع ارز خودروی جانبازان ۵۰ تا ۷۰ درصد مطرح گردید، که وی برای تاکیدات لازم به بانک مرکزی قول مساعد داد.

در ادامه همچنین موضوع دارو و تجهیزات جامعه ایثارگری و جانبازان مطرح گردید که دکتر پزشکیان در خصوص پیگیری و حل این مشکلات نیز قول مساعد داد.

همچنین در این دیدارهای صمیمانه ابتدا پاره‌ای از مشکلات حقوقی و قضایی جامعه ایثارگری با رئیس قوه قضاییه در میان گذاشته شد که وی قول مساعدت داد تا مراجع ذی صلاح مشکلات مذکور را بررسی و موانع را برطرف کنند.

در حاشیه همین دیدار هییت مدیره شبکه ملی ایثارگران در ملاقات با جناب آقای دکتر خدایان رئیس سازمان بازرسی کل کشور ضمن نقد عدم ننیجه پاره‌ای از مسائل که پیش از این، با مدیران این سازمان مطرح و پیگیری شده بود، از جناب آقای خدایان درخواست وقت ملاقات را مطرح نمود،  که ایشان ضمن استقبال از این درخواست تاکید نمودند که دستور خواهند داد، تا این جلسه به زودی برگزار گردد.

 





اینستاگرام
سلام‌.جناب دکترساقی گرامی.اگه رابطه شماباشبکه ملی جانبازان خوبه که هست لطفابهشون بگیداین 45هزازنفرجانبازان حالت اشتغال تبصره یک هم انسانندهم جانبازندوزحمت کشیدند.حداقل درنشست هاباسران کشورومدیران ارشدازاینهاهم یادی بکنیدبخصوص آندسته ازجانبازان تک حقوق بگیربنیاد.اگه شبکه جانبازان متعلق به همه قشرایثارگرهستندپیگیرباشندچون حقشون این نیست اگه نه جدایندسلامتی شبکه ملی جانبازان..ممنون وسپاس ازشمابزرگوار.
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi