شناسه خبر : 117590
دوشنبه 01 ارديبهشت 1404 , 17:19
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت
کجا میری؟!
ابوالقاسم محمدزاده
کجا میری؟!
آخرین خشاب
مریم عرفانیان
آخرین خشاب
شبیه یک رؤیا...
عادله اصفهانی
شبیه یک رؤیا...
تولد دوباره من!
طهماسبی نوترکی
تولد دوباره من!

در حضور خبرنگاران

نخستین نشست ستاد سالگرد شهید رئیسی و یارانش برگزار شد

به دلیل اهمیت موضوع، علاوه بر تهران در تمامی استان‌ نیز مراسمات باید با دقت و کیفیت بالا برگزار شود....

 فاش نیوز - به مناسبت اولین سالگرد شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رییسی، رئیس جمهور فقید کشورمان و هیئت همراه، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ویژه برنامه‌های این ایام را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار ما، در نخستین نشست خبری ستاد بزرگداشت شهدای خدمت که به میزبانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی که پیش از ظهر اولین روز اردیبهشت‌ماه در سالن اجتماعات دفتر مرکزی این شورا با حضور معاون اول رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، نهادها و سازمان‌های مختلف و جمع کثیری از اصحاب رسانه برگزار شد، طی حکمی از سوی رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، مهندس سعید اوحدی به عنوان "رییس ستاد شهید جمهور و دیگر شهدای خدمت" منصوب گردید.

معاون رییس جمهورو رییس بنیادشهید و امورایثارگران در این نشست ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره تمامی شهدا، بالاخص شهید جمهور اظهار داشت: این حکم وظیفه ما را سنگین‌تر از پیش کرد. این مراسم صرفا یک مراسم ساده و تنها یک یادبود نیست؛ بلکه تأسی از اندیشه‌های انسان‌های بزرگی همچون شهید رییسی، امیرعبدالهیان و آل هاشم خواهد بود.

رییس بنیادشهید و امورایثارگران با استفاده از آیات قرآنی به دو ویژگی "تقوا" و " الگو" که از ویژگی‌های شهدای خدمت بود اشاره کرد و افزود: شهید رییسی و یا شهید عبداللهیان انتخاب‌های بسیار بزرگ و سازنده داشتند ،که این دو ویژگی در این شهدا تجلی پیدا کرد. مشورت های "امیر عبداللهیان" در زمانی که بنده در تصدی سازمان حج و زیارت بودم واقعا سازنده بود. برخورد حکیمانه و منطقی ایشان در جریان فاجعه منا و حساسیت موضوع هم به لحاظ بین‌المللی و هم داخلی به قدری راهگشا بود که تنها کشوری که توانست پیکر شهدا را به کشورمان بازگرداند ایران بود.


معاون رییس جمهور در ادامه همچنین خاطرنشان کرد: به دلیل اهمیت موضوع، علاوه بر تهران در تمامی استان‌ نیز مراسمات باید با دقت وکیفیت بالا برگزار شود.

مهندس اوحدی همچنین تقارن مراسم اولین سالگرد شهدای خدمت با برپایی نمایشگاه کتاب را ارزشمند ارزیابی کرده و گفت: نمایشگاه کتاب بهترین زمان برای کمیته‌های فرهنگی و بستر خوبی برای اجرای برنامه‌هاست که در اولین سالگرد شهادت شهید رییسی امیدواریم خروجی آن در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به بلوغی برسد که با کلیدواژه های مقام معظم رهبری اعم از خودسازی و جامعه پردازی منطبق باشد.

درپایان این نشست  تعدادی از حاضرین به نمایندگی از سوی دستگاهها و نهادهای مرتبط، به بیان اقدامات و پیشنهادات خود پرداختند.

گفتنی است ویژه برنامه‌های بزرگداشت شهید جمهور و همراهان شهید خدمت از 24 تا 31 اردیبهشت ماه در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

||صنوبر محمدی

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi