شناسه خبر : 117615
سه شنبه 02 ارديبهشت 1404 , 13:56
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت
وقـت ملاقـات
ابوالقاسم محمدزاده
وقـت ملاقـات
از کودکان در جنگ چه‌خبر؟
نادیا درخشان‌فرد
از کودکان در جنگ چه‌خبر؟

اختراع حکومت‌های استبدادی

اغلب اولین متقاضیان قدرت و ثروت و حکومت بر مردم، قدرت طلبان‌اند و آنان هم همواره تلاش می‌کنند...

فاش نیوز -  بسم‌الله الرحمن الرحیم، از همان روزی که خداوند حکیم انسان را به خلافت خویش انتخاب کرد، شیطان همه تلاشش را انجام داد تا انسان‌ها را اغوا کند اما برای او بسیار سخت بود که وسوسه‌اش را به گوش تک‌تک انسان‌ها برساند.

پس تدبیری اندیشید؛ آن‌ها را به دسته‌های کوچک‌تری تقسیم کرد و امت‌ها را ضعیف یا نابود کرد، برای هریک سردسته‌ای برگزید تا بتواند با اغوای سردسته‌ها، کل انسان‌ها را مدیریت کند. اما چگونه؟
او می‌دانست روی زمین ابزاری وجود دارد به نام قدرت و ثروت که انسان مستبد و استثمارگر به کمک آن می‌تواند بر سایر آدمیان مسلط شود.
فقط کافی است این باور را در ذهن مردمان تقویت کند که، خودتان نمی‌توانید امور خودتان را اداره کنید و حتماً باید حاکمی و یا سلطانی باشد که شما را کنترل و مدیریت نماید و لازم است که بخشی از قدرت و ثروت و اختیار تصمیم‌گیری خود را در اختیار آنان بگذارید تا برایتان نظم و امنیت فراهم کنند.
شیطان این موجود لعین و خناس و سیاست‌باز، می‌دانست که قدرت و ثروت ابزاری بسیار شیرین است و هرکس که لذت چنین شیرینی جذابی را چشیده باشد، به هیچ قیمتی حاضر به از دست دادن آن نیست و برای حفظ آن دست به هر جنایتی خواهد زد؛ علاوه بر اینکه دیگران را هم همچون اسیری در بند خواهد کشید تا نتوانند راه رشد و کمال خویش را طی کنند. پس موجودی به نام حکومت مستبد و استعمارگر را اختراع کرد!
تاریخ به صراحت نشان داده که اغلب، اولین متقاضیان قدرت و ثروت و حکومت بر مردم، قدرت طلبان‌اند و آنان هم همواره تلاش می‌کنند که فرزانگان و خردمندان را از سر راه خود بردارند.
و به فرموده امیرالمؤمنین(ع): هرگاه فرومایگان فرمانروا شوند، گران‌مایگان نابود خواهند شد.

||محمدرضا سابقی 
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi