شناسه خبر : 118200
دوشنبه 22 ارديبهشت 1404 , 14:27
اشتراک گذاری در :

جانبازی که ۴۰ روز در چادر زندگی کرد: به وضعیت بنیاد شهید کرمانشاه رسیدگی کنید

فاش نیوز - به نام خدا، جانباز 30 درصد هستم و با بسیج سپاه پاسداران سال 60 به جبهه اعزام شدم. به علت نوع مجروحیتم از ازدواج و تشکیل خانواده محروم شدم، الآن در سن شصت سالگی تنها و مستاجر هستم و بعلت بیماری حتی نمی‌توانم از جایم بلند شوم. هنوز از هیچکدام از خدمات بنیاد شهیدو تمور ایثارگران نتوانسته‌ام استفاده کنم و کسی نیست به حرف ما توجه کند. لطفاً به وضعیت بنیاد شهید کرمانشاه رسیدگی کنید. شاید قبل از مردن ما، حداقل یکبار بنیاد برای ما کاری انجام دهد.
از زمان ریاست جمهوری آقای احمدی‌نژاد من تلاش کردم یک وام رهن منزل بگیرم، تاکنون موفق نشدم و یکبار صاحبخانه وسایل‌مان را داخل کوچه ریخت و تا چهل روز داخل چادر کوچه زندگی کردم، چندین‌بار تصمیم داشتم به زندگی خود پایان دهم اما از خشم خدا ترسیدم به هر حال مردن از این زندگی خیلی شرافتمندانه‌تر است.

از کرمانشاه شماره پرونده 0502048881

|| رسول اکبری

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi