شناسه خبر : 118442
دوشنبه 29 ارديبهشت 1404 , 11:57
اشتراک گذاری در :

عیادت مدیر کل بنیاد مازندران از جانباز ۷۰درصد

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران در بیمارستان شفا ساری از جانباز ۷۰ درصد سید حبیب حسینی عیادت کرد و موضوع درمان وی را پیگیری کرد.

 فاش نیوز - عیادت مدیر کل بنیاد مازندران از جانباز سرافراز ۷۰درصد حسینی در بیمارستان شفا ساری 

به گزارش ایثار مازندران، مدیر کل بنیاد مازندران با همراهی رشیدی معاون بهداشت و درمان بنیاد استان در بیمارستان شفا ساری از یادگار دوران دفاع مقدس جانباز سرافراز ۷۰ درصد سید حبیب حسینی عیادت کرد.

سعید کهن‌سال ضمن دیدار، تکریم و احوالپرسی، روند درمانی این اسطوره صبر و استقامت را از نزدیک و در گفت وگو با بخش درمان بیمارستان شفا ساری مورد پیگیری قرار داد.

مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران گفت: در بحث سلامت جامعه ایثارگری؛ پیشگیری، ارتقای سلامت و درمان به ویژه برای والدین و همسران معزز شهدا، جانبازان نخاعی و پرخطر در اولویت است، در این رابطه تعامل خوبی بین بنیاد و مراکز درمانی استان ایجاد شد تا ایثارگران عزیز دغدغه ای نداشته باشند.


سعید کهن‌ سال با بیان این که جامعه ایثارگری برای دفاع از میهن اسلامی جوارح خود را تقدیم نظام و انقلاب کردند، اظهار کرد: نگاه ویژه به خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران به منزله ارج نهادن به جایگاه معنوی این عزیران است.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi