شناسه خبر : 119341
شنبه 07 تير 1404 , 12:00
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت
وقـت ملاقـات
ابوالقاسم محمدزاده
وقـت ملاقـات
از کودکان در جنگ چه‌خبر؟
نادیا درخشان‌فرد
از کودکان در جنگ چه‌خبر؟

تشییع پرشکوه شهدای اقتدار ملی در خیابان انقلاب تهران؛

پرچم‌ها بالا، جان‌ها بر کف، فریادها در گلو و پیروز میدان

گلبرگ‌ها و تسبیح‌ها و پارچه‌ها بود که بین تابوت‌های شهدا و مردم دست به دست می‌شد...

فاش نیوز - مردم پشت مردم و پرچم پشت پرچم بود که دیده می‌شد. جمعیتی که پیش از ساعت 8 صبح برای استقبال از فرماندهان و دانشمندان شهید و همچنین دیگر شهدای حملات خبیثانه اخیر رژیم صهیونیستی در خیابان انقلاب حضور پیدا کرده بودند، غیر قابل شمارش بود.

پرچم‌های ایران و یا فلسطین بود که در دستان مردم برافراشته بود و عکس‌های شهدا و رهبری چشم‌نوازی می‌کرد... و آسمان خیابان انقلاب با سه رنگ زیبای پرچم ایران زیباتر شده بود.

فریادهای مر بر اسرائیل و آمریکا، مرگ بر خائن و منافق و وطن‌فروش، فضای خیابان انقلاب را از میدان انقلاب تا آزادی پر کرده بود.

با وجود گرمای صبح تیر ماه و خورشید که داشت بالای سر مردم تهران با غرور می‌تابید، سطح خیابان جای سوزن انداختن نبود و جمعیت پشت به پشت هم منتظر رسیدن ماشین‌های حمل و تشییع شهدا بودند.

بچه‌های آتشنشانی برای کمک به این حضور پرشور، بر سر آنها آب می‌پاشیدند و خیلی‌ها به عشق سیدالشهدا، آب نذری میان مردم توزیع می‌کردند.

جمعیت پیش از رسیدن ماشین‌ها در حرکت بودند و از صدای شعارها و مداحی‌ها در این روز دوم ماه محرم، غوغایی بر پا بود.

دل‌ها که به عشق شهدا به پرواز درآمده بودند، با نام سیدالشهدا شور می‌گرفتند و اشک‌ها بر گونه‌ها می‌غلتید و فریادها از سینه‌ها رها می‌شد...

داغ حسین بن علی با داغ شهدای روزهای اخیرمان، دل‌ها را به آتش می‌کشید و مداحی‌ها همراه با حرکت هیئت‌ها در میان جمعیت تشییع کنندگان، حال و هوای غریبی آفریده بود.

با دیده شدن اولین ماشین حمل و تشییع شهدا، چشم‌ها خیره شد و فریادها به آسمان رفت...

مردم تهران با قلبی آکنده از درد فراق عزیزانشان، به تشییع آمده بودند و گلبرگ‌ها و تسبیح‌ها و پارچه‌ها بود که بین تابوت‌های شهدا و مردم دست به دست می‌شد.

جمعیت به ماشین‌ها امان حرکت نمی دادند و مردم با دیدن شهدا بر ماشین بعدی، با عشق و اشک، شهدای خود را عزتمندانه استقبال و بدرقه می‌کردند.

سینه می‌زدند... ناله می‌زدند و اشک می‌ریختند... با شهدا نجوا می‌کردند و مشت بر سینه می‌کوبیدند و باعث و بانی از دست رفتن این‌همه گل پرپر و قهرمان را لعن و نفرین می‌کردند.

فرماندهان شهید، سردار سلامی، سردار حاجی زاده، سردار باقری... با تصویر لبخندشان پس از سال‌ها خدمت، آرمیده آرام در دل تابوت، جگرها را خون می‌کردند و از پی هم می‌رفتند و چشم‌ها به سویشان هروله‌کنان می‌دوید و دست‌ها سمتشان برای شفاعت طلبی، کشیده می‌شد.

همین‌طور باقی شهدا، شهدای دانشمند، شهدای خانواده و کودکان خردسال نیز قلب جمعیت را آب می‌کرد و همه مالامال از ارادت، با این شهدای گرانمایه تجدید پیمان می‌کردند...

تشییع تا میدان آزادی تا پس از اذان ظهر نیز ادامه یافت و سپس شهدا برای آرمیدن در خانه ابدی خویش، هر یک به جایی منتقل شدند.

تصاویر زیر گوشه‌ای از حضور ارادتمندانه و غیورانه مردم تهران است:

|| گزارش و عکس از شهید گمنام

اینستاگرام
خداوکیلی این تیترها شایسته یک رسانه نیست. کلمات و جملات هیچ سنخیتی با هم ندارند از فاش نیوز تقاضا داریم نسبت به انتخاب تیتر دفت بیشتری داشته باشند.
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi