شناسه خبر : 120940
سه شنبه 11 شهريور 1404 , 10:02
اشتراک گذاری در :

بررسی مسائل و موضوعات مرتبط با مسکن ایثارگران و خانواده معظم‌شهدا

 فاش نیوز - جلسه‌ پیگیری و بررسی مسائل و موضوعات مرتبط با مسکن ایثارگران و خانواده معظم‌شهدا، با حضور مهدی امیدی معاون توسعه مسکن و شهرسازی و نماینده وزیر راه و شهرسازی در امور پیگیری مسکن ایثارگران، عباسعلی رضایی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و اروز، مدیر کل مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

در این نشست، آخرین وضعیت مسکن ایثارگران مورد بررسی قرار گرفت و موانع پیش‌روی اجرای طرح‌های مرتبط، شناسایی شد.

عباسعلی رضایی در سخنانی، بر ضرورت پیگیری مستمر این موضوع تأکید کرد و گفت: «مسکن، یکی از اساسی‌ترین نیازهای ایثارگران است و تکریم آنان ایجاب می‌کند که با تمام توان و از همه ظرفیت‌های قانونی و اجرایی، در مسیر رفع این نیاز گام برداریم.»

 

 

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi