شناسه خبر : 120943
سه شنبه 11 شهريور 1404 , 11:09
اشتراک گذاری در :

نشست شورای مشاوران وزرا و دستگاههای اجرایی در بنیاد شهید

فاش نیوز - دویست و نود و دومین نشست شورای مشاوران وزرا و دستگاههای اجرایی برگزار شد.

 خبرگزاری فارس، دویست و نود و دومین نشست شورای مشاوران وزرا و دستگاههای اجرایی با حضور نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد یکشنبه 9 شهریورماه در سالن جلسات مجتمع شهید رسول زاده برگزار شد.یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست با اشاره به ظرفیت شورای مشاوران وزرا و دستگاههای اجرایی خواستار توجه جدی این شورا برای گسترش فرهنگ ایثار و شهادت شد.

رضا رحیمی نسب، دبیر شورا مشاوران وزرا و دستگاههای اجرایی و مشاور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد در این نشست از برگزاری یادواره شهدای بهزیستی خبر داد و گفت: این شهدا بسیار مظلوم بوده‌اند که باید به جامعه معرفی شوند.محمد کرم‌اللهی، مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست از استفاده ابزار هنر برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ساخت فیلم، سرود و موسیقی تاکید کرد و گفت: فیلم پالایشگاه با همکاری دستگاه‌هایی مثل وزارت نفت و امسال فیلم بچه مردم با همکاری کانون پرورشی و فکری کودکان و نوجوان و سازمان بهزیستی ساخته شد.امیر وجدانی‌نیا، مدیرکل دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار در این نشست به بیان توضیحاتی در خصوص جشنواره شهید رجایی و اهمیت ظرفیت شورای مشاوران وزرا و دستگاههای اجرایی پرداخت. در پایان این مراسم از برخی از اعضای شورای مشاوران وزرا و دستگاههای اجرایی با حضور نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

حجت‌الاسلام‌و المسلمین موسوی‌مقدم در نشست مشاورین وزرا در امور ایثارگران که با حضور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در سالن جلسات مجتمع شهید رسول‌زاده برگزار شد، با اشاره به جنگ ۱۲ روزه، گفت: تعابیر مختلفی در مورد جنگ ۱۲ روزه توسط اندیشمندان مطرح شد و آنها این جنگ را جنگ تمدنی و جنگ علیه انسانیت نامیدند که توسط شقی‌ترین انسان‌ها انجام شد اما تعابیر نظامی برای این جنگ در نظر گرفته نشد و نگاه نظامی به آن نشد.نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به جنایات رژیم اشغالگر صهیونیست در منطقه که با توجه به تفکرات غرب انجام شد، افزود: جنگ ۱۲ روزه اوج جنایات رژیم اشغالگر صهیونیست را نشان داد. رژیم اشغالگر صهیونیست با این جنگ انسانیت و آدمیت را نابود کردند.حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی‌مقدم خاطرنشان‌کرد: در جنگ ۱۲ روزه شاهد بیدار شدن وجدان عمومی بودیم و مردم در شهرها خروشیدند. بنابراین باید مجموعه فعالیت‌هایی که در حوزه فرهنگی انجام می‌دهیم بیشتر شود، شورای مشاوران وزرا و دستگاههای اجرایی بیشتر برای گسترش و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و دفاع و حفظ از ارزش‌ها تلاش کنند.نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر حوزه هنر و رسانه برای گسترش فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: اخلاق، امید و آگاهی، طبق فرمایش مقام معظم رهبری گسترش پیدا کند، فعالیت‌ها و تولیدات نباید تنها ظاهری باشد و تولیدات در سطح بین‌الملل خلق شود.

یعقوب سلیمانی نیز در نشست شورای مشاوران وزرا در امورایثارگران گفت: ظرفیت ارزشمند مشاوران وزرا یک فرصت راهبردی است. اگر این ظرفیت به‌درستی شناخته شود و بر اساس برنامه‌ریزی دقیق و مهندسی رسانه‌ای به‌کار گرفته شود، شاهد هم‌افزایی و هم‌دلی در سطح ملی خواهیم بود.
 یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، در دویست و نودو دومین نشست شورای مشاوران وزرا در امورایثارگران که صبح امروز یکشنبه ۹شهریور ۱۴۰۴ در مجتمع فرهنگی و اداری شهید رسول‌زاده برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر اظهار داشت: هفته دولت فرصتی است برای بازخوانی مکتب خدمتگزاری صادقانه و بی‌ریا که شهیدان رجایی و باهنر با زندگی و شهادت خود به یادگار گذاشتند.وی با اشاره به جایگاه مشاوران ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی کشور افزود: ظرفیت ارزشمند این مشاوران یک فرصت راهبردی است. اگر این ظرفیت به‌درستی شناخته شود و بر اساس برنامه‌ریزی دقیق و مهندسی رسانه‌ای به‌کار گرفته شود، شاهد هم‌افزایی و هم‌دلی در سطح ملی خواهیم بود. این هم‌افزایی نه تنها در ارتقای خدمات‌رسانی به ایثارگران بلکه در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیز اثرگذار خواهد بود.معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد تأکید کرد: کار باید مبتنی بر برنامه باشد. اگر برنامه‌ریزی دقیق داشته باشیم و از همه ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم، می‌توانیم به نتایج ملموس و قابل ارائه دست پیدا کنیم. خروجی جلسات باید مشخص، مکتوب و قابل پیگیری باشد تا هر دستگاه سهم خود را در پیشبرد اهداف بر عهده گیرد.وی در ادامه با بیان اینکه مشاوران ایثارگران می‌توانند پل ارتباطی مؤثری میان دستگاه‌ها و جامعه ایثارگری باشند، گفت: با تقویت جایگاه این مشاوران، فضای هم‌فکری و تعامل بیشتری میان بخش‌های مختلف ایجاد خواهد شد. هر دستگاه می‌تواند با ارائه تجربیات و ظرفیت‌های خود به غنای این شورا کمک کند.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امورایثارگران در پایان اظهار داشت: جلسات آتی این شورا با مشارکت دستگاه‌هایی که اعلام آمادگی کرده‌اند برگزار خواهد شد و امیدواریم با استمرار این نشست‌ها، شاهد تحقق نتایج ارزشمند در حوزه خدمت به ایثارگران باشیم.

 

اینستاگرام
دورهمی های بی فایده
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi