شناسه خبر : 121294
سه شنبه 01 مهر 1404 , 11:00
اشتراک گذاری در :

جناب آقای اوحدی،

مناسب و منصفانه به نظر نمی‌رسد

 فاش نیوز - بسم الله الرحمن الرحیم؛ جناب آقای اوحدی، رئیس محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران با سلام و احترام؛ اینجانب لطف‌الله علی‌پور یکی از جانبازان جنگ تحمیلی هستم که در جریان دفاع از میهن، دچار آسیب‌های شدید ناشی از موج‌گرفتگی انفجاری شده‌ام.

متأسفانه با وجود مشکلات جسمی و روحی ناشی از این آسیب، تنها ۱۵درصد ازکارافتادگی برای بنده درنظر گرفته شده که با توجه به شدت عوارض، مناسب و منصفانه به نظر نمی‌رسد.

موج انفجار تأثیرات گسترده‌ای بر سلامتی بنده گذاشته و موجب مشکلات جدی زیر شده است: درد شدید و مزمن در ناحیه‌ی کمر و مفاصل زانوها که موجب کاهش توان حرکتی و محدودیت در انجام امور روزانه شده است.

آسیب‌های مغزی و عصبی شامل: سردردهای مزمن، کاهش تمرکز و مشکلات شناختی، مشکلات شنوایی دائمی مانند وزوز گوش و افت‌ شنوایی که مانع از تعامل اجتماعی مؤثر شده است. اختلالات‌تنفسی و داخلی ناشی از تأثیرات امواج انفجاری بر اندام‌های داخلی، علاوه بر مشکلات جسمی، عوارض روانی ناشی از موج‌گرفتگی نیز به‌شدت کیفیت زندگی را تحت‌الشعاع قرار داده است. اضطراب و افسردگی شدید که روندزندگی و انجام فعالیت‌های روزمره را دشوار کرده است. اختلال استرس پس از سانحه(PTSD) شامل کابوس‌های شبانه، ترس‌های ناگهانی و خاطرات تلخ از دوران جنگ.

مشکلات ارتباطی و اجتماعی به دلیل فشارهای روحی و کاهش توان تعامل با دیگران؛

با توجه به شدت آسیب‌ها و محدودیت‌های ناشی از موج‌گرفتگی از جنابعالی تقاضا دارم پرونده‌ی بنده مجدداً مورد بررسی قرار گیرد تا میزان ازکارافتادگی با واقعیت وضعیت جسمی و روحی‌ام مطابقت داشته باشد.

افزایش درصد جانبازی، علاوه بر تأمین حقوق واقعی بنده، امکان دریافت خدمات درمانی، توانبخشی و حمایت‌های لازم را فراهم خواهد کرد.

امید است با حسن توجه شما و سایر مسئولان، گام‌های مؤثری در جهت رفع مشکلات جانبازان موج‌گرفتگی برداشته شود.

از تلاش‌های ارزنده‌ی جنابعالی در حمایت از جامعه‌ی جانبازان کمال تشکر را دارم و از خداوند متعال برای شما توفیقات روزافزون مسئلت می‌نمایم.

|| لطف‌الله علی‌پور

اینستاگرام
رئیس بنیادی که با اتومبیل بنز سفر میکند چه فهمی از مشکلات جامعه هدف داره ...فکر می‌کردیم اوحدی فرق دارد ولی چیزی جز دروغ ندیدیم
سلام دوست عزیز راست میگید موج انفجار.
اما بایستی گفت الان بیش از 90 درصد هموطنان اعصاب ندارند اعصاب ناشی از تورم روز به روزکه نه بلکه ساعت به ساعت که بوجوداومده .
بجز اون 10درصدی که زمان جنگ پشت به دشمن و روبه میهن کردن بعدشم شدند کارخانه دار، شرکت دار واز رانت های که استفاده کرده و می‌کنند بقیه هموطنان اعصاب و روان ندارند
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi