شناسه خبر : 121604
شنبه 12 مهر 1404 , 09:24
اشتراک گذاری در :

پدر شهید «محمد حسین‌خانی» به فرزندش پیوست

پیکر پدر شهید حسین‌خانی روز جمعه ۱۱ مهر ماه در بهشت زهرا (س) زنجان تشییع و به خاک سپرده شد و مراسم...

فاش نیوز-  پیکر پدر شهید حسین‌خانی روز جمعه ۱۱ مهر ماه در بهشت زهرا (س) زنجان تشییع و به خاک سپرده شد و مراسم شام غریبان نیز در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) اسلام آباد زنجان برگزار شد. شهید والامقام محمد حسین‌خانی با شروع جنگ تحمیلی به صف پاسداران دین و وطن پیوست و در سال ۱۳۵۹ از طریق یگان اعزامی لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب قم وارد صحنه‌های نبرد حق علیه باطل شد و به عنوان تخریب‌چی مشغول به خدمت شد.

این شهید بزرگوار پس از ۵ سال فعالیت مستمر در جبهه نبرد، سرانجام پس از رشادت‌ها و تلاش‌های بی‌وقفه در بیست و دوم اسفند ماه ۱۳۶۴ در فاو بر اثر اصابت ترکش به سینه به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در مزار پایین شهدای زنجان به خاک سپرده شد.

 

منبع: ایسنا
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi