شناسه خبر : 122030
چهارشنبه 07 آبان 1404 , 11:28
اشتراک گذاری در :

دستگاه‌ها برای ثبت خاطرات ایثارگران همکاری می‌کنند

فاش نیوز - نخستین جلسه کمیته پیشکسوتان و تشکل‌های مردم‌نهاد دفاع مقدس و مقاومت با هدف هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی استان تهران، تکریم پیشکسوتان عرصه ایثار و مقاومت و برنامه‌ریزی برای ثبت و مستندسازی خاطرات آنان در استانداری تهران برگزار شد.

خبرگزاری فارس، نخستین جلسه کمیته پیشکسوتان و تشکل‌های مردم‌نهاد دفاع مقدس و مقاومت با حضور مسئولان دستگاه‌های مختلف استان تهران و به ریاست حسین کاغذلو، معاون سیاسی استاندار تهران، در محل استانداری برگزار شد.

در این نشست، موضوعاتی پیرامون پاسداشت، شناسایی، ثبت و مستندسازی خاطرات پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت مورد بررسی قرار گرفت. سردار مهدی امیریان، مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان تهران، در این نشست با تأکید بر اهمیت توجه به پیشکسوتان عرصه ایثار و مقاومت گفت: پیشکسوتان ما گنجینه‌های زنده انقلاب اسلامی‌اند و اگر امروز در مسیر جهاد تبیین و روایت درست از دفاع مقدس قدم برمی‌داریم، این مسیر بدون حضور و تجربه آنان ناقص خواهد ماند. وی افزود: «یکی از مأموریت‌های مهم ما، ایجاد بسترهای مناسب برای ثبت و مستندسازی خاطرات و تجارب پیشکسوتان است تا این گنجینه‌های ارزشمند برای نسل‌های آینده باقی بماند.» سردار امیریان همچنین بر ضرورت هم‌افزایی بین دستگاه‌های اجرایی استان تهران در اجرای برنامه‌های تکریم و خدمت‌رسانی به پیشکسوتان تأکید کرد و گفت: تکریم پیشکسوتان فقط در برگزاری مراسم‌ها خلاصه نمی‌شود؛ بلکه باید در سیاست‌گذاری‌های فرهنگی، اجتماعی و آموزشی استان نمود داشته باشد. در پایان این نشست، احکام اعضای کمیته پیشکسوتان و تشکل‌های مردم‌نهاد دفاع مقدس و مقاومت توسط حسین کاغذلو، رئیس کمیته، به آنان اهدا شد.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
زنگ خاطره
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi